Откраднаха ми стъклото за страничното огледало!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Pehata написа:TheKiller написа:Вкарваме бмв-та тоталки и изпадат постоянно стъкла за огледала с мъртва зона и подгрев за е34,е36,е39,е46,ако на някой му трябва свиркайте,цените са добри:0898332829
Иначе един вид да се преборите с кражбите колеги купете си монтажен кит на бизон,едно жълто е,с него лепете огледалата и като тръгнат да ги свалят няма да успеят и ще ги счупят,следователно застрахователите ще ги платят,само това е лека срещу мръсните изродиИначе добре ги плащат,на мен на е39-ка 97ма ми дадоха 320лв за 2 огледалца
А после тва лепило или кит, как се чисти
Трудничко е,но поне не си назад

/// 6>4

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Е то хубаво ще ги залепим нещата, но при следващия случай като изкъртят стъклото заедно с кръглата пластмаса, на която се закрепва, детайлът отново ще липсва и застрахователите пак няма да платят... 

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Продавам две стъкла за странични огледала за е34 (след фейслифт), е36, е39 и е46 (компакт, седан, комби). Имат подгряване и мъртва зона - 50лв.
ПРОДАДЕНИ!
ПРОДАДЕНИ!
Последна промяна vassil_bk на 03 Дек 2008, 15:10, променена общо 2 пъти
- martin_mmm
- Потребител
-
....
Много Ви благодаря на всички за отговорите!
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
ronaldo1976 написа:на симеон при арабите има втора употреба 25 лв-оригинални
А от къде мислиш, че ги имат арабеските? Къде отиват откраднатите? Докато си купуваме части с неясен произход ше има и кражби
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
xcalibur написа:ronaldo1976 написа:на симеон при арабите има втора употреба 25 лв-оригинални
А от къде мислиш, че ги имат арабеските? Къде отиват откраднатите? Докато си купуваме части с неясен произход ше има и кражби
Е точно затова не ми се ходи там! Един приятел с Калибра на времето така си купи неговите огледала от тия кретени. Имаше някаква врътка и си ги знаеше, че са неговите, ама какво от това... На онези гадове трябва да им се спре кранчето, защото всичко крадено от колите ни отива направо там!
- martin_mmm
- Потребител
-
..
Да ви се похваля, тази нощ са ми свалили и дясното стъкло, така че вече търся и двете стъкла.
- mdobri
- Потребител
-
- Кара: BMW 525D E60 LCI
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: М57N2 3.0 дизел 2008г. 240Hp Madness MotorSport
Re: Откраднаха ми стъклото за страничното огледало!
Ами добре дошъл в клуба на ОТКРАДНАТИТЕ ОГЛЕДАЛА!
И аз като купих моита баварка още на втората седмица ми откраднаха огледалата.Това е масово явление и аз не познавам човек на които не са му ги откраднали.Не знам какво ги правят,но като че ли разбират веднага коя кола е нова и е с оригинални огледала и ги свалят на секундата.Най вероятно ги продават на черно но дано да има свясни хора които да не купуват от тях вече защото почва да става непоносимо.Аз даже си сложих аларма с обемен датчик за да ми пищи когато някои наближи колата.Не че ще помогне то операяцията става за няколко минути ама за мое успокоение.Ако стане поне пред нас да мога да реагирам.Иначе огледала купих от тези по-30лв с подгряване.Не са лоши ама ги оглеждаи защото мойто дясното е с някав син филм и изглежда малко по тъмно.Надявам се да съм помогнал с темата.Иначе мохтажа става много лесно.Но то е описано по-горе,няма да се затруднищ.Поздрави

И аз като купих моита баварка още на втората седмица ми откраднаха огледалата.Това е масово явление и аз не познавам човек на които не са му ги откраднали.Не знам какво ги правят,но като че ли разбират веднага коя кола е нова и е с оригинални огледала и ги свалят на секундата.Най вероятно ги продават на черно но дано да има свясни хора които да не купуват от тях вече защото почва да става непоносимо.Аз даже си сложих аларма с обемен датчик за да ми пищи когато някои наближи колата.Не че ще помогне то операяцията става за няколко минути ама за мое успокоение.Ако стане поне пред нас да мога да реагирам.Иначе огледала купих от тези по-30лв с подгряване.Не са лоши ама ги оглеждаи защото мойто дясното е с някав син филм и изглежда малко по тъмно.Надявам се да съм помогнал с темата.Иначе мохтажа става много лесно.Но то е описано по-горе,няма да се затруднищ.Поздрави
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Е моето не е откраднато ами го свалих в един казан сас висока скорост
взех неоригинално без лента за мъртва точка (50 лева) тайванско....пълна трагедия е,няма нищо общо с оригиналното.Пак се подгрява,обече е някво странно и всеки път трябва да го настройвам като паркирам щото невижда хубаво надолу.Няма нищо общо със другото оригинално на колата.Много ме е яд ама кво да првиш.Не си купувайте тайвански копия.Иначе в ауто+ има тайвански.

Колкото пари изкарат от тия огледала, по доктори да ги дадат им пожелавам!
Аз пък тая сутрин ставам, поглеждам през прозореца и гледам огледалото от шофьорската страна обърнато напред. Викам огледалото е там явно, но сигурно стъклото липсва. Слизам да огледам, наместих си оледалото, всичко си беше там. Някой мухльо явно го е пернал нарочно и се е обърнало. Добре поне, че нямаше други поражения. Просто ми е писнало всяка сутрин със свито сърце да поглеждам към колата дали липсва нещо.

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2