Няколко въпросчета относно бъдещ DIRFT проект !!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- palav_bam
- Потребител
-
- Кара: BMW E38
Re: Няколко въпросчета относно бъдещ DIRFT проект !!!
Напълно сте прави пичове но пари при майстора няма да давам защото ми е приятел и за тва искам да пробвам дали ще има някаква разлика, а тоя мотор ще е на колата само докато я изкърпиме и я боядисаме колкото да може да се позабавляваме
иначе снощи говорих с едно момче и чакам тия дни да ми се обади за 2.5 мотор дали е намерил!!! 

- palav_bam
- Потребител
-
alpina-ma6inata брат а до колкото М10 мотора старама ми Е30 бе6е с такъв определено е много здрав мотора. Преди да я купя аз всеки вторник по Дружба му се ебаваше майката на Е30-то и нищо му нямаше и при мене издържа малко докато в един момент просто ... http://vbox7.com/play:4f8e8953
почна да губи мощност в повече от 4хил. оботора не влизаше почна да пуши яко и ТОТАЛКА !!! Ама за това сегашното искам да го направиме както казвате вие с по мощен двигател поне да може да почнеме да се учиме малко по малко да дрифтираме, а не само да въртиме гуми и да правиме кръгчета на някои празен площад !!!

- palav_bam
- Потребител
-
За жалост нямаме много свободно време да се занмаваме с колата, но малко по малко се надяваме да постигнеме това което искаме! Ето и малко снимки до момента
http://picbg.net/u/48127/32664/368798.jpg
http://picbg.net/u/48127/32664/368799.jpg
http://picbg.net/u/48127/32664/368800.jpg
http://picbg.net/u/48127/32664/368808.jpg
http://picbg.net/u/48127/32664/368810.jpg
http://picbg.net/u/48127/32664/368812.jpg
http://picbg.net/u/48127/32664/368813.jpg
http://picbg.net/u/48127/32664/368814.jpg
http://picbg.net/u/48127/32664/368816.jpg
Надявам се че довечера ще има време да се позанимаваме още...

Надявам се че довечера ще има време да се позанимаваме още...
от де го намерихте тоя селски кенеф?
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

NeedHead написа:Братле, както ти казаха колегите горе НЕ се занимавай с тоя
мотор, щот нищо няма да направиш!!! Тая кола квото и да я
прайш няма да успееш да я плъзнеш!!Направи си
всичко по нея и после и сложи мотор!
Гена сигурен ли си в това или да ти качвам клипче да видиш

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Ми да ти кажа честно,вече съм напълно сигурен!!
Поне 25-ца си требе, и аз съм с ис-ка,ма не и достига
мощност!Примерно на някой дълъг завой направо
избеснявам вътре в колата,особено като гледам
Грешката как си го описва целия!Са с по-късия дифф
ще я видя ко ще прай. Като за начало става ма само толко!
А да тръгнеш да набиваш кинти в М10-ка....
(<---- Димитре-Не чети този ред!)
И аз ще си покарам още ис-а,ма вече го чувствам
детски тоз мотор....
ПП.: Я качи някво клипче верно!!!
Поне 25-ца си требе, и аз съм с ис-ка,ма не и достига
мощност!Примерно на някой дълъг завой направо
избеснявам вътре в колата,особено като гледам
Грешката как си го описва целия!Са с по-късия дифф
ще я видя ко ще прай. Като за начало става ма само толко!
А да тръгнеш да набиваш кинти в М10-ка....

И аз ще си покарам още ис-а,ма вече го чувствам
детски тоз мотор....

ПП.: Я качи някво клипче верно!!!

Последна промяна NeedHead на 13 Ное 2009, 10:35, променена общо 3 пъти
Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
NeedHead написа:А да тръгнеш да набиваш кинти в М10-ка ....![]()
Айде да не се обиждаме...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...

alpina-ma6inata написа:NeedHead написа:А да тръгнеш да набиваш кинти в М10-ка ....![]()
Айде да не се обиждаме...![]()
Абе бро,за дрифтарка става на въпрос!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
NeedHead написа:Братле, както ти казаха колегите горе НЕ се занимавай с тоя
мотор, щот нищо няма да направиш!!! Тая кола квото и да я
прайш няма да успееш да я плъзнеш!!Направи си
всичко по нея и после и сложи мотор!

П.С. м10 е много убав мотор само да не му сипваш иначе здрав върви чудесно за своите скромни 102 коня и така......
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- palav_bam
- Потребител
-
Мармот батле аз забравих че ти караш най-лъскавата бегачка
ти да не спечели тая година в калояново 1-во място на тунинга... ?

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Малии като гледам колко ръжда има по пода на колата и ми става лошо(освен ако не са листа от дървото под което е стояла)
имате ли приятел тенекиджия или ще го карате на непознат,защото в тая криза са полудели.
Междудругото събираите финаси,че дрифта не си е евтина работа и тая работа дето я мислите без охлюв,нещо не е много надеждна.Всмисъл ,требе си турбинка,земете си една м20б25(бих ви продал моята,ама още не съм купил м30б35) и сложете една т3 ,ако сте късметлии може да изкарате едно 250 коня на 0.8 бара спокойно със кованата заводска карантия. А и без регулируемо окачване не знам какъв дрифт ще праите,и шперовица ви трябва,която носи поне до 300 кс. че при дрифта никога не е достатъчен пауъра,демек ще искаш още и още ама...
Абе голем филм е,ама е голяма краста дрифта.И аз бях като теб исках е30,ама не можах да намеря читава,за сметка на това попаднах на е34,тя не е толко подходяща ,ама прай хубави ъгли.Аз също съм в началото ,така че драсни на лична,да обменяме ифно. Аз ще следя темата с интерес.

Междудругото събираите финаси,че дрифта не си е евтина работа и тая работа дето я мислите без охлюв,нещо не е много надеждна.Всмисъл ,требе си турбинка,земете си една м20б25(бих ви продал моята,ама още не съм купил м30б35) и сложете една т3 ,ако сте късметлии може да изкарате едно 250 коня на 0.8 бара спокойно със кованата заводска карантия. А и без регулируемо окачване не знам какъв дрифт ще праите,и шперовица ви трябва,която носи поне до 300 кс. че при дрифта никога не е достатъчен пауъра,демек ще искаш още и още ама...
Абе голем филм е,ама е голяма краста дрифта.И аз бях като теб исках е30,ама не можах да намеря читава,за сметка на това попаднах на е34,тя не е толко подходяща ,ама прай хубави ъгли.Аз също съм в началото ,така че драсни на лична,да обменяме ифно. Аз ще следя темата с интерес.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
palav_bam написа:Мармот батле аз забравих че ти караш най-лъскавата бегачка![]()
![]()
ти да не спечели тая година в калояново 1-во място на тунинга... ?
Братле, казвам си мнението.Какво видя в тая Е30ка та ти хареса за проект?Та тя няма най важното - здраво купе?!?
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- palav_bam
- Потребител
-
Бате само незнам къде видя че е толкова изгнила... да определено двата прага са за смяна иначе самото купе не е толкова зле, а това дето го гледате от вътре не е ръжда а е лепило и останки от ватата която свалихме! Иначе няма да я караме на майстори ние ще си я кърпиме и ще си я боядисваме сами
имаме си условията само свободното време ни е малък проблем, но леко по леко всичко ще стане 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Някои от колегите ми се струва, че гледат твърде утопично на нещата - едва ли плановете на групата са да имат перфектно подготвен дрифт автомобил
Според мен става дума за любителски дрифт, нито ще се кара по сериозни състезания, нито ще си търсят спонсори, за да ги интересуват чак такива подробности.
По мое мнение, Е30 има доста здраво купе, виждал съм ужасни развалини да пързалят доста здраво (примерно прогнило купе с М50Б25) и не се разпадат, за мое учудване. Тъй, че и да има някакви ръжди, не е особен проблем - кръпване, стягане и ще стане! С яки разпънки на предните и задните бомбета, червени пружинки и по възможност някакви читави амортисьорчета ще се държи отлично на пътя. Моята 30-ка нито има турбо, нито регулируемо окачване, нито купето е идеално (има кръпнато тук там), а си се пързаля отлично (тоест аз съм напълно доволен, правя си кефа и смятам, че е изключително стабилна на пътя). Обикновена 2.3-ка, поолекотена.
Едва ли имат предвид дрифт със 120-150 км/ч
Така че, смело напред - обработете купето за целта, някакво твърдичко окачване, хубави седалки да ви е удобно вътре, махнете излишните неща да не тежат, един хубав шестак (кой да е, по мое мнение) и газ
И да се тотализира ламарината много ви е зор - 500 кинта за едно друго купе и пак сте в играта!

По мое мнение, Е30 има доста здраво купе, виждал съм ужасни развалини да пързалят доста здраво (примерно прогнило купе с М50Б25) и не се разпадат, за мое учудване. Тъй, че и да има някакви ръжди, не е особен проблем - кръпване, стягане и ще стане! С яки разпънки на предните и задните бомбета, червени пружинки и по възможност някакви читави амортисьорчета ще се държи отлично на пътя. Моята 30-ка нито има турбо, нито регулируемо окачване, нито купето е идеално (има кръпнато тук там), а си се пързаля отлично (тоест аз съм напълно доволен, правя си кефа и смятам, че е изключително стабилна на пътя). Обикновена 2.3-ка, поолекотена.
Едва ли имат предвид дрифт със 120-150 км/ч

Така че, смело напред - обработете купето за целта, някакво твърдичко окачване, хубави седалки да ви е удобно вътре, махнете излишните неща да не тежат, един хубав шестак (кой да е, по мое мнение) и газ

И да се тотализира ламарината много ви е зор - 500 кинта за едно друго купе и пак сте в играта!
BMW only!
amd написа:Някои от колегите ми се струва, че гледат твърде утопично на нещата ....
Така че, смело напред - обработете купето за целта, някакво твърдичко окачване, хубави седалки да ви е удобно вътре, махнете излишните неща да не тежат, един хубав шестак (кой да е, по мое мнение) и газ![]()