BMW M3 GTS-Официални снимки

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Re: BMW M3 GTS-Официални снимки

Мнение от The7omahawk » 10 Ное 2009, 23:23

White 1913 Power написа:бе силно се надяваме да е по-бързо поне от слр

Вие тея суперколи за нищо ги нямате :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 11 Ное 2009, 1:32

The7omahawk написа:Не видим ли официални времена е рано да се говори кое е по-бързо, поне теглото и мощността са еднакви с тези на GT3 че даже и GT3 RS.Вярно, разликата в цената е под 10 000 евро, което е почти нищо за такава кола.Все пак мисля, че BMW няма да изкарат чисто колекционерска кола и ако не с GT3 RS, то поне с GT3 ще бъде доста на кантар.Ще поживеем и ще видим, важното е, че колата е расова бегачка, която изглежда поразително зла дори и в цвят "Щутгарт" :mhihi:

The7omahawk написа:
White 1913 Power написа:бе силно се надяваме да е по-бързо поне от слр

Вие тея суперколи за нищо ги нямате :mhihi:

по-добре си трай щото или не знаеш или забравяш самия ти какво си писал :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R

Мнение от Бимбо » 11 Ное 2009, 1:52

acho.rs написа:
Бимбо написа:Втория клип разбива сърцаааааааааааа!!!!Карайте си Поршетата(и те са доказани като страхотни автомобили),но М3 ГТС е страхотен спортен автомобил,който според мен ще превазхожда ГТ3 3.8,но да видим първо времената!!!!!!!!!!!!!!

Поредното ти яко изказване - ти по какво прецени , че превъзхожда ГТ3 ? Знаеш ли изобщо какво е ГТ3 ? Знаеш ли че има спирачен път 30,5 метра и държи рекорда в автомобилния свят за момента ? А че времето на ринга на СТАРОТО ГТ3 е 7,39 - по-добро от СЛР и ЛП640 ? Аз казах да изчакаме , защото не знаем още нищо за М3 ГТС , но ти направо го изкара победител на лидера в този клас в последните 35 години.Ще поживеем и ще видим ...

Човече написах просто мнение,само това,незнам какъв ти е проблема.Исках да кажа,че "Поршето" "ГТ3" е бърза кола,НО се надявам БМВ-то да е по добро!!!!!!!!!! :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 11 Ное 2009, 2:04

абе незнам дали ще превъзхожда гт3 на порше ама със сиг трябва да превъзхожда slr чието време е 7.40 а на м3 csl е 7.50 а m3 gts със сигурност ще подобри прилично времето на csl

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 11 Ное 2009, 4:03

Валентино Роси можел и кола да кара доста добре не само Мотори

Клиповете са уникални !!!!!!!!!!!!!! :shock: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The7omahawk » 11 Ное 2009, 8:53

White 1913 Power написа:абе незнам дали ще превъзхожда гт3 на порше ама със сиг трябва да превъзхожда slr чието време е 7.40 а на м3 csl е 7.50 а m3 gts със сигурност ще подобри прилично времето на csl

Не съм забрявал какво пиша, на GT3 времето е 7:42 ;)

И определено няма никакво значение дали ще превъзхожда SLR - първо, защото не са в един ценови клас, второ, защото в реалния свят, на улиците...Боже, колко бой ще яде едно GTS от SLR...И какво значи да бие "поне SLR"? Че той малка цел ли е, слаба кола ли е...И що е такъв трън в очите?
Аз залагам на време на ринга ~ 7:45...Други предположения?

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 11 Ное 2009, 11:05

Че колата е яка спор няма. Ама пак започнахте с глупостите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предполагам всеки от вас е карал GT3 и SLR и затова така уверено
давате мнения и ъкъл :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама тя Википедията викаш е голяма работа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 11 Ное 2009, 20:22

The7omahawk написа:
White 1913 Power написа:абе незнам дали ще превъзхожда гт3 на порше ама със сиг трябва да превъзхожда slr чието време е 7.40 а на м3 csl е 7.50 а m3 gts със сигурност ще подобри прилично времето на csl

Не съм забрявал какво пиша, на GT3 времето е 7:42 ;)

И определено няма никакво значение дали ще превъзхожда SLR - първо, защото не са в един ценови клас, второ, защото в реалния свят, на улиците...Боже, колко бой ще яде едно GTS от SLR...И какво значи да бие "поне SLR"? Че той малка цел ли е, слаба кола ли е...И що е такъв трън в очите?
Аз залагам на време на ринга ~ 7:45...Други предположения?

Ти си ебаси купона :mhihi:,честно мани другите простотий,които каза,ама въз основа на какво залагаш 7.45? :kuku: и кви предположения очакваш?- тва да не ти е АЛО КЪЩАТА

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The7omahawk » 11 Ное 2009, 20:54

Просто предполагам.Когато хората пускат тото, на каква основа пускат числа? Смятат, кои е най-вероятно да се паднат?

И все пак, имам 1-2 довода да мисля, че времето ще е такова.Първо - времето на M3 CSL.Вероятно GTS ще бъде по-бързо, което значи по-бързо от 7:50.Второ, времето на GT3. Не вярвам M3ката да успее да постигне повече от равен с него - демек 7 :42.Демек, предполагам, че според хартиените данни времето на тази кола трябва да бъде 7 :45, пък като го тестват - ще видим дали съм прав.

А ти, нещо смислено ще кажеш ли в тази тема, или само ще се заяждаш и говориш празни приказки? Сравняваш GTS с кола, която нито е в същия ценови клас, нито има подобна мощност, още повече, че вече не се произвежда и има друга философия.После обвиняваш мен, че говоря глупости като сравнявам GTS с единствения директен конкурент на пазара - GT3=

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 11 Ное 2009, 21:16

когато хората пускат тото отиват в тотопункт!
съгласен съм че ще бъде под 7.50 -логично но оттам нататък нищо не се знае затова казах че се надявам а не че прогнозирам
става въпрос за времена на писта а не за градски условия и коя кола колко струва колко е мощна и колко е бърза на драг-аз сравнявам гтс с близките до м3 цсл времена пък ти си сравнявай конкурентите на пазара
ако те обидих някъде наистина се извинявам :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Ное 2009, 21:33

The7omahawk написа:Просто предполагам.Когато хората пускат тото, на каква основа пускат числа? Смятат, кои е най-вероятно да се паднат?

И все пак, имам 1-2 довода да мисля, че времето ще е такова.Първо - времето на M3 CSL.Вероятно GTS ще бъде по-бързо, което значи по-бързо от 7:50.Второ, времето на GT3. Не вярвам M3ката да успее да постигне повече от равен с него - демек 7 :42.Демек, предполагам, че според хартиените данни времето на тази кола трябва да бъде 7 :45, пък като го тестват - ще видим дали съм прав.

А ти, нещо смислено ще кажеш ли в тази тема, или само ще се заяждаш и говориш празни приказки? Сравняваш GTS с кола, която нито е в същия ценови клас, нито има подобна мощност, още повече, че вече не се произвежда и има друга философия.После обвиняваш мен, че говоря глупости като сравнявам GTS с единствения директен конкурент на пазара - GT3=

Ами аз даже и 7,40 виждам на ГТ3 и то на старото , това дето излезе сега , ще е поне със 3-4 секунди по-добро (предвит ненормалните спирачки) . Гледам предварителни данни 7:40 за ГТС , което е реално ако се вземе предвит 7:50 на ЦСЛ , което пък е със семи-сликове , които според някой дават 10-15 сек на обиколка . За мен най-добрия критерии е времето на Е92 М3 , което е 8,05 и реално не може да се очакват чудеса . Но пък не може и БМВ да се изложат и да излезе стария ЦСЛ , по-бърз от новото ГТС и за това предполагам , ще го обуят хубаво , ще наемат някой по-луд карач и 7:45 според мен :D
ПС: Абе дано поне е по-бързо от СЛР,Ламбо и Скудерия :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 13 Ное 2009, 21:55

ПС: Абе дано поне е по-бързо от СЛР,Ламбо и Скудерия

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
:bowdown: BMW M3 GTS :bowdown:

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Старата Дрифтачка
Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)

Мнение от S.D.W » 14 Ное 2009, 19:44

Beutiful :bowdown: :bowdown: :clap:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 17 Ное 2009, 22:50

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530д

Мнение от chepila » 17 Ное 2009, 23:00

Четох че това уникално нещо,няма нито климатик,нито аудио система,нито борд-компиутар.теглото е сжедено до минимум.
Само да му се кара на човек и да се наслаждава на карането.

Ама отзад си има пойарогасител количката :lalala:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум