крушки е36 без лупа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- burned
- Потребител
-
- Кара: E46 328i M-Tech 1
крушки е36 без лупа
здравейте колеги,
Въпросът ми е следния: бмв-та е36, които са с фарове без лупа с каква крушка са?
Въпросът ми е следния: бмв-та е36, които са с фарове без лупа с каква крушка са?
Re: крушки е36 без лупа
Фарове с лупа на къси и дълги Н1
фарове без лупа на къси и дълги Н7
халогени Н1
халогени Н1
имам фарове(главно на компакт,но те по принцип стават на всички е36-ци)които са без лупа и са с цокъл HB3 и HB4 

- WaCkY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 120i
- Мечтае да кара: M POWER
е36 96год крушките ми на късите и дългите са H7 

- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
burned написа:здравейте колеги,
Колега, свали си крушката и ще разбереш с какъв размер са ти крушките

- disrespector
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кисели черни купета
Ще използвам тази тема да ви споделя великото си откритие, за да не вземе и някой друг да се мъчи като мене. Моите къси бяха с H7 май са без лупи, тази вечер едната ми изгоря и след като я замених с ужас установих, че новата свети поне два пъти по силно, а толкова време се чудя защо като карам на къси нищо не виждам и все уцелвам всички дупки по пътя и колко пъти съм се връщал от морето през нощта и ми е било толкова трудно да шофирам. Явно тия крушки с течение на времето просто почват да светят все по слабо и на връщане към нас спрях в първата бензиностанция и смених и другата и ефекта е направо поразяващ сега на къси светлини за първи път виждам пътя перфектно.
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
[quote="sonny"]Фарове с лупа на къси и дълги Н1
халогени Н1[/quotena kompotite - hb3/hb4
халогени Н1[/quotena kompotite - hb3/hb4
disrespector написа:Ще използвам тази тема да ви споделя великото си откритие, за да не вземе и някой друг да се мъчи като мене. Моите къси бяха с H7 май са без лупи, тази вечер едната ми изгоря и след като я замених с ужас установих, че новата свети поне два пъти по силно, а толкова време се чудя защо като карам на къси нищо не виждам и все уцелвам всички дупки по пътя и колко пъти съм се връщал от морето през нощта и ми е било толкова трудно да шофирам. Явно тия крушки с течение на времето просто почват да светят все по слабо и на връщане към нас спрях в първата бензиностанция и смених и другата и ефекта е направо поразяващ сега на къси светлини за първи път виждам пътя перфектно.
май има нещо верно лявата ми изгоря и новата свети по -силно значи не си го втълпявам

9 мнения
• Страница 1 от 1