ТАСОВЕ 16" за BMW Има ли ?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Re: ТАСОВЕ 16" за BMW Има ли ?

Мнение от pazokolarov » 06 Ное 2009, 13:20

Dimitroff написа:Achtung: Schnäppchenpreis !!!
Statt 27.00 EUR
nur 17.85 EUR
Намалени са от 27 на 18 + доставката пак лягат на около 90-100 лева.
П.с. А от другия модел, че нещо не се ориентирам с немския? (за преди Фейс-а)

Добра оферта, ама за Германия. 4 бр. са 72 евро, + шипинга, който за Еврозона-3 е 35евро, а нас ни водят "други страни от ЕС" - демек може и да е повече .... На митницата е вероятно да сложат още екстри и всичко отива минимум 220 лв.
В Дарукар са по 58,58 лева -> 234,32 лв - без главоболия и ядове с гладни митничари 8)
Изображение
ИзображениеИзображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 06 Ное 2009, 14:47

Абе...да не ти се налага да търсиш :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 10 Ное 2009, 16:38

Dimitroff написа:Абе...да не ти се налага да търсиш :mhihi: :mhihi:

Майтапът настрана, но доколкото си спомням с теб търсихме доста време, гледах и за твоя модел но нямаше никакви. Аз накрая взех едни от Бургас за 100лв, но се оказаха в доста лошо състояние :mhihi: Вече новият сезон дойде, а аз продължавам да си търся 2 таса, като последната ми оферта беше за единия 80лв :dunno:

П.П. Тасовете станаха като оригиналното cd преди време :lol:
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 10 Ное 2009, 16:45

Точно с теб търсехме :idea: :D
Потърси още малко, а ако не намериш - пиши 1 ЛС ;)
Последна промяна Dimitroff на 10 Ное 2009, 16:57, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 10 Ное 2009, 16:49

Вчера гледах в "Продава" един колега предлагаше за 50 лв. мисля 4 таса за преди фейса.

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 10 Ное 2009, 16:58

dimodi написа:Вчера гледах в "Продава" един колега предлагаше за 50 лв. мисля 4 таса за преди фейса.

И аз, и аз гледах, но тазчетата бяха 15ки (такива има под път и над път), само че аз и колегата си търсехме 16-ки.
Сега имам 4 на колата и 3 в гаража - ако си намеря още един - ще имам 2 комплекта, но...както е тръгнало май е по-вероятно да продам 2 и да си оставя само 1 за резерва.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 10 Ное 2009, 17:14

Моя грешка тогава. Не знаех, че същите тасове ги има в 15-ки и 16-ки. :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530д

Мнение от chepila » 10 Ное 2009, 21:10

pazokolarov написа:
chepila написа:Колега вземи си едни обикновенни ТАСОВЕ и им сложи по 1 лепенка с знака на БМВ,аз така направих.Става перфектно и ми излезна 29 камачета

Редовия гражданин едва би различил оригинални от "афтъмаркет" ( :mhihi: ) тасове, пък и едва ли ще ги забележи, ама подобна препоръка в ТОЗИ форум звучи направо като богохулство! С ръждясали железарки ше карам, ама азиятски боклуци не слагам за нищо на света! :mhihi: Вече почвам да разбирам защо за тасове, които струват над 200 лв. ти предлагат скромната сума от 50 кинта за да ги отнесат :kuku: - явно е жест на щедрост и уважение към марката! :mhihi: :dummy: 8)

За 200 лв ще си зема джанти,закво са ми тасове
Говорати за ефтин вариант за зимата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 10 Ное 2009, 21:26

При съвременните утвърдени европейски и японски автомобили понятието "еВтин" е неприложимо. Българите никога не са се славили като богата нация, като изключим до някъде периода на коравия златен лев в началото на миналия век. Ама пък и ни се иска да си возим дупетата на коли, които не можем да си позволим да поддържаме така, както се полага, защото се прави веднага сравнение с цените на частите на соц-колите. А натях каквато им е цената - такава им е и надежността.
Тасовете нямат ролята на двигателя или на ходовата чат, но оригиналните имат огромна разлика в качеството в сравнение със споменатите едносезонни алтернативи. И се купуват само ведъж, а не всяка зима - нови. Защото страите вече не стават за никакъв х**.
Един не толкова глупав човек беше казал: Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща.
Изображение
ИзображениеИзображение

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 10 Ное 2009, 22:35

pazokolarov написа: И се купуват само ведъж, а не всяка зима - нови. Защото страите вече не стават за никакъв х**.
Един не толкова глупав човек беше казал: Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща.

Мдам...заради факта, че в оригиналния таз на БМВ Е46 освен пластмаса има и огромно количество силикон, което ги прави еластични (трудно се спукват/чупят) и не позволява атмосферните условия да им влияят - слънце и температурни амплитуди (за разлика от ментаците, който започват буквално да се "ронят" след 1-2 зими.)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 10 Ное 2009, 23:09

pazokolarov написа:Ама пък и ни се иска да си возим дупетата на коли, които не можем да си позволим да поддържаме така, както се полага, защото се прави веднага сравнение с цените на частите на соц-колите. А натях каквато им е цената - такава им е и надежността.
Тасовете нямат ролята на двигателя или на ходовата чат, но оригиналните имат огромна разлика в качеството в сравнение със споменатите едносезонни алтернативи. И се купуват само ведъж, а не всяка зима - нови. Защото страите вече не стават за никакъв х**.

1 - "соц-колите" са в пъти по надеждни от нашите Е46.ци това всеки го знае!
2 - Не познавам нормален човек който да даде 200лв за някакви пластмаси дето могад да му задигнат на следващия ден. Както каза едн колега по добре някви алуминиеви джанти за зимата
3 -Алтернативите на оригиналните тасове не са чак толкова зле караме една от колите ни вече 3 година с такива за 18 лв комлекта не са се изронили или нещо подобно.
4 - В тази крадлива държава колите ни не заслужават да имат тасове и халогени :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E46