Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Модератор: Общи модератори
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Полицая да си понесе заслуженото.
Сега се оказва че той дори не е бил на работа по време на побоя.
Което значи че той като цивилно лице упражнява физическо насилие над друго цивилно лице в присъствие на УНИФОРМЕН,който вече изглежда си е на работа.
Е няма такава наглост и злоупотреба със служебно положение.
Еми единственото нещо което не направи тоя смешник е да извади пистолет и да заплаши момчето насочвайки го срещу него.
Става ясно и че това не е първия случай на саморазправа на това комплексирано ченге със семейството на момчето.
Остави ли се тоя случай ненаказан,даде ли се по тоя начин знак че полицайченцетата могат да си избиват комплексите над дечурлигата,защото са безсилни ибезмозъчни пред маститите бандити,жална ни майка.
Какво ли всъщност се учудвам,след като за премиер си имаме бивш охранител,бивше пожарникарче без необходимия образователен и политически ценз да управлява.
Сега се оказва че той дори не е бил на работа по време на побоя.
Което значи че той като цивилно лице упражнява физическо насилие над друго цивилно лице в присъствие на УНИФОРМЕН,който вече изглежда си е на работа.
Е няма такава наглост и злоупотреба със служебно положение.
Еми единственото нещо което не направи тоя смешник е да извади пистолет и да заплаши момчето насочвайки го срещу него.
Става ясно и че това не е първия случай на саморазправа на това комплексирано ченге със семейството на момчето.
Остави ли се тоя случай ненаказан,даде ли се по тоя начин знак че полицайченцетата могат да си избиват комплексите над дечурлигата,защото са безсилни ибезмозъчни пред маститите бандити,жална ни майка.
Какво ли всъщност се учудвам,след като за премиер си имаме бивш охранител,бивше пожарникарче без необходимия образователен и политически ценз да управлява.
Някой ден ше е добре да се научите да не вярвате сляпо на всичко, пуснато по телевизията 

In Ban We Trust!
- jordanpar
-
-
Това нито е ´´пуснато´´ по телевизията,нито е предварително режисирана случка.
Това е скрита камера,нещо много по-лошо,защото показва нещата такива каквито са,неподправени.
Това е скрита камера,нещо много по-лошо,защото показва нещата такива каквито са,неподправени.
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
viewtopic.php?f=4&t=174598
ААААААААААААА и кво викате
Аз искам да ми дадат един Калашник и да ми кажат ИМАШ ЕДИН ДЕН и после няма да ти търсиме отговорност.
На следващия ден вече ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ СПОКОИНО - гарантирам го
ААААААААААААА и кво викате

Аз искам да ми дадат един Калашник и да ми кажат ИМАШ ЕДИН ДЕН и после няма да ти търсиме отговорност.

На следващия ден вече ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ СПОКОИНО - гарантирам го
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ogi написа:явно не стоиш толкова много в Плевен...
не си попадал на точните полицаи...
има един Любомир ( не му помня фамилията ) дойде... развали гонките... прибра 3-ма в районното защото са спрели "в район на кръстовище"
аз го попитах "добре бе господин полицай... защо Камен Куката ( голяма мутра в Плевен ) дойде с Р8-цата почна да се върти около патрулката ви... вие се направихте че не го виждате и идвате сега нас да ни прибирате...
отговора беше "веееее еййййй мухльоооо къв си ти вее ишли ти откъсна главата ве еееееййййййй... да млъхкваш чи щъ прибера и теби" и започна да пристъпва страшно към мен готов да удря
всичкото това защото сме се събрали 20 коли на гонки на единия от изходите на Плевен![]()
да ти разкажа и случея в който г-н Ценковски искаше да ми конфискува 4-те гуми които си возех в багажника понеже се съмнявал че съм ги крал![]()
да ти разкажа случея в който ни написаха 13 акта понеже сме се били въртяли преди около половин час
имам поне 20 истории в които ако не съм бил по-умния е щяло да се стигне до бой с полицаи... не защото аз съм много отворен а защото господата полицаи се мислят за големи мутри кат са се накичили с тия пагони... явно не осъзнават че трябва да пазят закона а не да го прилагат![]()
Извинявай ама ти с Куката ли се сравняваш? Не са го спрели, щото е голяма мутра, както казваш. Ако си и ти като него и теб няма да те спират. Относно г-н Ценковски не е ли прав? Или трябва да знае, че съществува понятие като "дрифт" и е нормално да си носиш 4 гуми с джанти в багажника извън сезона на смяната щото отиваш някъде да ги късаш? Ама ако краднат утре твойте няма да е приятно ако полицая спре извършителя и го пусне, нали? А за това, че сте се въртяли какво да ти дадат, ако не акт. Грамота ли?
Всички пищят от крадците, но ако един полицай вземе да си свърши работата, макар и надхвърляйки пълномощията си е голям проблем.
- jordanpar
-
-
bum_bum написа:Извинявай ама ти с Куката ли се сравняваш? Не са го спрели, щото е голяма мутра, както казваш. Ако си и ти като него и теб няма да те спират.
.
И защо трябва да е така??Защо и полицаите са с такова овче мислене,след като пред закона всички били равни??.Защо полицая не раздава шамари и тупаници на някой добре облечен чичко--защото не се знае утре дали ще е на работа ли?Защо полицаите са страшни само когато са сигурни че човекът срещу тях е никой в обществото??
И нека се спрът постовете към други теми и случки.Тук говорим и пишем за конкретния случай.
Полицаят жертва на скрития запис се оказва позор и срам за значката и професията си.Поредното говно метнато по имиджа на българската полиция.Поредния цирей,който трябва да бъде изтръгнат.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Щото като си сопол и се чувстваш като такъв винаги всеки ще се отнася с теб като с такъв. Аз не съм мутра, нито добре облечен чичко ама що не дойде мен да ме бие полицая или да ми държи тон?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
jordanpar написа:bum_bum написа:Извинявай ама ти с Куката ли се сравняваш? Не са го спрели, щото е голяма мутра, както казваш. Ако си и ти като него и теб няма да те спират.
.
И защо трябва да е така??Защо и полицаите са с такова овче мислене,след като пред закона всички били равни??.Защо полицая не раздава шамари и тупаници на някой добре облечен чичко--защото не се знае утре дали ще е на работа ли?Защо полицаите са страшни само когато са сигурни че човекът срещу тях е никой в обществото??
Щото джони утре ще го накажат или дори уволнят шефовете му, за това че се е разправял с "наше момче"

Jordanpar, не говоря за видеото, а за последвалия репортаж как полицая ги бил малтретирал зараи грандиозния заем от 130 лв, дето не можел да изплати WTF...
И от там нататък намесят ли се медиите нещата стават все по-скандални и все по-малко реални...
А това, че са казали, че не е бил на работа в момента ... Какво очаквате, да кажат, че е бил на служба и да опетнят името на цялата институция ли?!
И от там нататък намесят ли се медиите нещата стават все по-скандални и все по-малко реални...
А това, че са казали, че не е бил на работа в момента ... Какво очаквате, да кажат, че е бил на служба и да опетнят името на цялата институция ли?!
In Ban We Trust!
- КироКиров
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски през лятото
- Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
- Детайли за колата: убаа
Точно пък Ценковски е най-желязното ченге на света - намери някои дето да се похвали че е дал пари на Ценковски за нещо
реже по закон яко, няма ала-бала при него, всички полицаи в България трябва да са като него. Не се сърди на полицаите че са ви писали 13 акта щото сте въртели. Ти ако си полицаи и през ноща спреш Е36-ца с 4 гуми в багажника кво ша си помислиш ???? Като имаш предвид в Плевен колко се краде - сигурно и София задминахме. За Куката си прав - ама я ми кажи ти ако си полицаи ще го прибереш ли Куката - дете имаш ли ???

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
bum_bum написа:Извинявай ама ти с Куката ли се сравняваш? Не са го спрели, щото е голяма мутра, както казваш.
Да но това става пред нас... можеше поне от гузна съвест да ни прати да си ходим
bum_bum написа:Относно г-н Ценковски не е ли прав? Или трябва да знае, че съществува понятие като "дрифт" и е нормално да си носиш 4 гуми с джанти в багажника извън сезона на смяната щото отиваш някъде да ги късаш?
Точно там е проблема... много добре знае за какво става на въпрос просто търси конфронтация
bum_bum написа:А за това, че сте се въртяли какво да ти дадат, ако не акт. Грамота ли?
да но друго е ако ни бяха хванали в издънка... а не да дойде и на 13 паркирани автомобила да пише 13 акта че се движат по пътното платно неправилно с риск за ПТП с МПС
bum_bum написа:Всички пищят от крадците, но ако един полицай вземе да си свърши работата, макар и надхвърляйки пълномощията си е голям проблем.
Да, хубаво е да си я свърши... ама не да ги прибират в районните и там да ги спукват от бой без да са сигурни кой виновен кой невинен...
ще ти разкажа случей...
надъхахме мой приятел да се разходи гол по пражки по центъра в най-оживеното време срещу 50 лв.
общо взето го направихме за простотията и да видим дали е толкова мъж на колкото се правеше...
от някъде изкочи патрулка... прибра го... след цяла нощ висене в стаичката и след това в клетката на другия ден нашия човек целия в синини... изгасени фасове по гърдите му... и следи от бой с мухобийка по гърбъ му

вярно много се смяхме ама правилно ли е според теб кажи ми...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bum_bum написа:Извинявай ама ти с Куката ли се сравняваш? Не са го спрели, щото е голяма мутра, както казваш. Ако си и ти като него и теб няма да те спират.
....
Всички пищят от крадците, но ако един полицай вземе да си свърши работата, макар и надхвърляйки пълномощията си е голям проблем.
Е що така се разсъждава в 95% от случаите

Ако някога положението се промени и закона почне да се прилага за всички, без изключения, тогава сцени като тази от видеото няма да ги има... Тогава келеша дето се зъби на полицай ще бъде прибран в клетката и после съден за каквото трябва...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тва че ви е писал актове като не ви е хванал на място е тъпо ама винаги можете да ги обжалите. Все пак е редно да си знаете правата. А тоя, дето е ходил гол кво толкова, че го пребили. Ако се разхождаш с детето си и видиш гол по гаражите да тича няма ли да го пребиеш 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
ms написа:bum_bum написа:Извинявай ама ти с Куката ли се сравняваш? Не са го спрели, щото е голяма мутра, както казваш. Ако си и ти като него и теб няма да те спират.
....
Е що така се разсъждава в 95% от случаитеОния бил мутра, бил хванал Господ за *уя- него никой не го закача... Е, поне докато не се включи конкуренцията и не го гръмнат, ама това друг въпрос... Закона е един и ТРЯБВА да важи за всички- да, ама не става тоя номер нещо... Нарушил бил мутрата правилника, ама го пропуснали- е как няма да се заяжда колегата с ченгетата, нали УЖ всички сме равни пред закона... Това е основният проблем- от едната страна НЕ си изпълняват задълженията ченгетата, а в следващият момент си превишават правата и бият...
Ако някога положението се промени и закона почне да се прилага за всички, без изключения, тогава сцени като тази от видеото няма да ги има... Тогава келеша дето се зъби на полицай ще бъде прибран в клетката и после съден за каквото трябва...
Друго искам да кажа, не ги оправдавам, че са се спекли на Куката. Кофти е, но за съжаление такава е реалноста ама дайте да не ги съдим като бият дребните крадци, щото от тях страдаме всички
- КироКиров
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски през лятото
- Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
- Детайли за колата: убаа
Да ама за това че закона не е един за всички не е виновна полицията ,а СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА, Куката 100 пъти го прибират и ония после го пускат. Е как да го прибереш като преди да ти е свършила смяната ше те чака пред вас ????? Какво удовлетвотение да има един полицаи от работата си, след като това дето го върши няма ефект, дето се вика прелива от пусто в празно и после що са изтрещели и се самоубиват, едни и същи ги ловят и после ги пускат, и полицята е станала като регистратура - само регистрират за престъпления и така