Какви амортисьори за е36 320и ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 320i
Мечтае да кара: 850 CSI

Какви амортисьори за е36 320и ?

Мнение от Jechko » 09 Ное 2009, 19:33

Колеги ,доста се рових в търсачката и реших да се допитам все пак за мнение.. Взех колата на скоро и от долу ме очакваха изненади. Когато мина по бързо през дупка или тя е по голяма се чуваше хлопване от ляво.. Таа оказаха се 2 изпуснали леви амортисьора ,Тампони на задните носачи , шарнир от дясно и биалтека отпред от дясно..

Ясно е че трябва да копувам предни и задни амортисьори , интересуват ме на каква цена какво мога да намеря? Какво да търся boge sashc bilstain ? ако някой е сменял да сподели впечатления кой как вози.. :dunno:
Четириока, четириврата, мръсница с вечнонедоволен изрод под капака..

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Какви амортисьори за е36 320и ?

Мнение от Mollov » 10 Ное 2009, 0:53

Jechko написа:Колеги ,доста се рових в търсачката и реших да се допитам все пак за мнение..

А търсачката какво каза? Само не ми казвай, че нямаше нищо, защото ще е напълно невярно... по този въпрос има толкова много изписано, че просто няма накъде...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Какви амортисьори за е36 320и ?

Мнение от uli4nika » 10 Ное 2009, 22:13

Jechko написа:Колеги ,доста се рових в търсачката и реших да се допитам все пак за мнение.. Взех колата на скоро и от долу ме очакваха изненади. Когато мина по бързо през дупка или тя е по голяма се чуваше хлопване от ляво.. Таа оказаха се 2 изпуснали леви амортисьора ,Тампони на задните носачи , шарнир от дясно и биалтека отпред от дясно..

Ясно е че трябва да копувам предни и задни амортисьори , интересуват ме на каква цена какво мога да намеря? Какво да търся boge sashc bilstain ? ако някой е сменял да сподели впечатления кой как вози.. :dunno:

колега питал си в темата на ivan_krilov там ти оставих тел.ако искаш звани ми :yes:

Назад към E36