Възможно ли е предницата да трополи от амортисьори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Възможно ли е предницата да трополи от амортисьори
Здравейте
четох сбирах мнения смених си здравите макферсовнови тампони с нови и проблема остана .. леко трополене при неравности което ми къса нервите дори в раздрънканият ми стар голф не се чуваше подобен звук
)) тропането се чува и при ниска скорост и ряско чукане на спирачките 
остана ми преди да сменя амортите да сменя тампоните на стабилизиращата щанга
възможно ли е от съвсем лек незабележим за майсторите луфт между тях и щангата да се получи подобно тропкане.
И по интересният въпрос здрави аморти които не се клатят колебаят и колата вози стегнато да тропкат .. аз физи4ески немога да си обясня как би могъл да трополи аморт.
Всичко по предницата съм го сменил вече вътрешни външни кормилни накраиници всички шарнири са проверени и издишалите сменени тампоните на носачите са здрави и проверени при 3 майстора тампоните на макферсоните са нови гумите са нови балансирани джантите са идеални (като нови), дисковете и накладките са нови биалетките са нови тропа си и тва е .. откачам
Карам я от дъжд на вятър колата ама като се кача и ми се отщава да я карам
щото знам че нещо не и е както трябва.
ПОМОЩ
четох сбирах мнения смених си здравите макферсовнови тампони с нови и проблема остана .. леко трополене при неравности което ми къса нервите дори в раздрънканият ми стар голф не се чуваше подобен звук

остана ми преди да сменя амортите да сменя тампоните на стабилизиращата щанга

И по интересният въпрос здрави аморти които не се клатят колебаят и колата вози стегнато да тропкат .. аз физи4ески немога да си обясня как би могъл да трополи аморт.

Всичко по предницата съм го сменил вече вътрешни външни кормилни накраиници всички шарнири са проверени и издишалите сменени тампоните на носачите са здрави и проверени при 3 майстора тампоните на макферсоните са нови гумите са нови балансирани джантите са идеални (като нови), дисковете и накладките са нови биалетките са нови тропа си и тва е .. откачам

Карам я от дъжд на вятър колата ама като се кача и ми се отщава да я карам

ПОМОЩ

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Възможно ли е предницата да трополи от амортисьори
колега рейката ти тропа
Колега аз смених моите шарнири и тампони с тези подсилените и тампони от плътните и адски много се обезшуми преницата , със старите шарнири понеже мърдат постояно на долу нагоре и се получава едно гадно постоянно тупкане, с тези шарнири става малко по-твърдо ,но шумовете в пъти намаляват , а и най-важното забравих взех ги от колегата laviаtan
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
не е рейката луфт няма а на място като разклатиш колата нагоре надолу и слоши ръка върху бомбето и се усеща тропота.
cougar316 - хм .. колега това е добър довод .. ще поразпитам как стоят нещата .
ОТ колегата laviatan ли си ги купи тия подсилени основни шарнири ?

Да от laviatan ги взех предната седмица , и аз като теб се дразнех от този шум, и проверих предницата и всичко беше OK , даже шарнирите който махнах си бяха направо като нови , тампоните ги бях сменил лятото лемфордер и я осещатах ,че си иска нещо подсиленоradosi написа:не е рейката луфт няма а на място като разклатиш колата нагоре надолу и слоши ръка върху бомбето и се усеща тропота.

- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
колега, и аз имам същия проблем, смених тампоните на носачите , 4- те шарнира но пак го имам това прихлопване.Незнам но предполагам че има луфт в рейката
- tonkata82
- Потребител
-
- Кара: Зелена G-класа със син буркан
kilima написа:колега, и аз имам същия проблем, смених тампоните на носачите , 4- те шарнира но пак го имам това прихлопване.Незнам но предполагам че има луфт в рейката
Иво и аз го имам същия проблем.
- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
Лагерите на макферсоните горе как са да не е от тях щом усещаш чукането в бомбето?
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Лагерите са чисто нови заедно с тампоните - нали са една цяло. Старите нищо им нямаше ама смених да слушам майстори. Ще я изхвърля тая кола.
Карах една цетка .. цялата предница беше дроб и никъде не потропваше .. уж германски компакт .. кво са му причинили там незнам?
Как мога да усетя луфта в рейката за който говорите.
То на място като клатя колата от неданта страна едва ли луфт в рейката има значение .. ще взема да разкача щарнира от шенкела и също биалеткат аот носача да видя ако пак тропка значи са тъпите амортисьори
Немога да си обясня и това как може здрави и пробван основен шарнир на носача да тропа като цяло е мн стабилна не рее не ходи на една страна.

Карах една цетка .. цялата предница беше дроб и никъде не потропваше .. уж германски компакт .. кво са му причинили там незнам?
Как мога да усетя луфта в рейката за който говорите.
То на място като клатя колата от неданта страна едва ли луфт в рейката има значение .. ще взема да разкача щарнира от шенкела и също биалеткат аот носача да видя ако пак тропка значи са тъпите амортисьори

Немога да си обясня и това как може здрави и пробван основен шарнир на носача да тропа като цяло е мн стабилна не рее не ходи на една страна.

9 мнения
• Страница 1 от 1