Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен
RSxRacer написа:Когато майка ми беше главен счетоводител на БАЛКАНТУРИСТ и и минаваха милиони през ръцете аз миех джамовете на колите на батките.Колкото пари имах изкарани вечер родителите ми ги удвояваха за да се науча още от 13 годишен,че труда се възнаграждава.Я ми кажете тоя щом няма грам уважение към ПОЛИЦИЯТА,какъв респект може да има от родителите си и да знае само да харчи парички наготово... И утре като ви разбие колата или директно я открадне форума пак ще почне: Мамичката им наркомани,да им изсъхнат ръцете,само да ги барна... Вдругиден като скочи и ви ошамари детето и го направи труден за разпознаване и му вземе всички пари и дай боже да е милостив и да го остави жив вие ще отидете и ще го смажете от бой барабар с баща му... Ама когато се надруса и отиде в някое село и изнасили баба ви или пречука немощния ви дядо от бой тука пак ще искаме да ги разколачим като прасета за коледа,да ги убесим или разстреляме публично тогава друго ще пеете...е добре де нали вчера тва трябваше да го направим срещу г-н Милиционера,а не срещо случайно невинното мамино момченце попаднало в ареста..... Дайте пуснете една анкета да видим милиционерчето или келеша да убиваме с камъни,че така малко кофти се получава...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Spiro написа:Разочарова ме тоя клип,честно....В смисъл разочарова ме клипа,че му бие само задвратници,а требваше да му затвори я око,я уста.....
Самия факт,че е там на вас кво ви говори ? Сигурно си е ходил спокойно по улицата и са го вкарали в патрулката с шутове нали....(Ся може и да има изключения некви не споря)
Утре като нападне майка ви или приятелката ви или пък пребие сина ви или пък ви свали каСтфона на колата некой такъв пумяр....Кво ще направите ще му намерите купувач за радиото или пък ще го почерпите кафе така ли ?
Искате да карате с 200 в града,да си правите кокошкарски оферти да се правите на бръмчелки с чисто нови БМВ-та а и на всичко отгоре да ви козируват полицайчетата ли,ами не става![]()
Най-малкото бе младежи чувате го как говори на полицая,добре представете си,че говори така на баща ви на племенника ви на вас самите кво ще мълчите на един евтин мръшляк ли ?![]()
А пък и по спомен на входа на районните има надпис да се изключват телефони да не се снима е такива работи (ма не съм сигурен де може другаде да съм го гледал тва)![]()
Незнам на мен ако ми звъннат от районното,че сина ми е там ще им кажа да го разпорат от бой![]()
Почти напълно подкрепям...ако му беше чиста работата, най-малкото всеки нормален човек, щеше да си замълчи, да си изтърпи няколкото тупаника и после да си пусне жалбичка, с толкова хора наоколо, крив щах да го направят.
Ноо...нека да не съдим по самия факт, че е там.2 пъти съм ходил в районно - да си пусна жалба за откраднат телефон и документи.Е, зачи вече съм рецидивист ли ?...що пък ме не хвана тогава някой да ме бие ?
Че не са цвете за мирисане полицаите не са, ама както повечето обичате да казвате, във всяко стадо си има мърша.

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
spacepl написа:А знаете ли колко такива лекета има дето ви крадат емблемите и халогените и полицаите го знаят и понеже нищо никои не им прави на гепардите гледат да ги ступат колкото могат - аз съм от Плевен и тряя ви кажа че дъбнишките мангали (а тоя е точно такъв) тряя ги бият още при раждането, щото вече са свили нещо от доктора дето ги е израждал.
Сам вярваш ли си? Били го щото крал емблеми.

Трябва да го пратят в затвора куката. Там особено почитат куките.

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Изчетох почти всички мнения в темата и съм напълно съгласен с jordanpar. Не ми се пише надълго и нашироко ама такъв мазен тъпак да раздава правосъдие на беззащитен човек и да избива комплекси - щял да убива , ала-бала просто е напълно недопустимо за мен!!
И аз забелязвам последните 2 месеца все повече "натрапчиво" полицейско присъствие - особено в Сливен е адски дразнещо!!! В заведенията /увеселителни-питейни/ да се мъдрят някви "по работа" и да гледат хората лошо - отдалеч се набиват на очи, че се излишни!
А на Вас с тезата, че щом е в районното значи 100% е виновен и заслужава бой и унижение от някъв мизерник - Въобще не е толкова трудно и малко вероятно да се озовеш на мястото на момчето по някакъв супер нелеп и случаен начин без да си грам виновен! Е... естествено ако излизаш!! Ако само си седиш вкъщи пред PC_то и се надяваш да не ти откраднат халогените или М-Паркета на е36-цата почти няма такава опасност наистина!
Куката трябва да е публично порицан и уволнен без правото да работи такава работа доживот! - не СОТ_аджия ами портиер и пазач на паркинг да не може да става. Да ходи да кОпа някъде - не трябва да се дава поле за избиване на комплекси на такива хора.
И аз забелязвам последните 2 месеца все повече "натрапчиво" полицейско присъствие - особено в Сливен е адски дразнещо!!! В заведенията /увеселителни-питейни/ да се мъдрят някви "по работа" и да гледат хората лошо - отдалеч се набиват на очи, че се излишни!
А на Вас с тезата, че щом е в районното значи 100% е виновен и заслужава бой и унижение от някъв мизерник - Въобще не е толкова трудно и малко вероятно да се озовеш на мястото на момчето по някакъв супер нелеп и случаен начин без да си грам виновен! Е... естествено ако излизаш!! Ако само си седиш вкъщи пред PC_то и се надяваш да не ти откраднат халогените или М-Паркета на е36-цата почти няма такава опасност наистина!

Куката трябва да е публично порицан и уволнен без правото да работи такава работа доживот! - не СОТ_аджия ами портиер и пазач на паркинг да не може да става. Да ходи да кОпа някъде - не трябва да се дава поле за избиване на комплекси на такива хора.
Последна промяна b2 на 09 Ное 2009, 20:36, променена общо 2 пъти
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Много сте ми интересни всички дето се изказвате в смисъл "Така трябва- мангала го храни здраво, ченгето си е изтървал нервите и го ударил няколко пъти, много важно... Нищо му няма на мангото, то все има за к'во да го смачкаш от бой"...
За това, че заслужава бой мангала- така си е... Аз да бях- майка му трудно ще го познае после. Мразя ги тея до немай къде... Ама едно е да го смачкам АЗ (обикновеният гражданин), съвсем друго е да го пребие полицай... Полицаят в такъв случай няма право да удря, независимо колко го хранят. Имат право да употребяват сила в изрично упоменати случаи и определено този случай НЕ Е такъв. А доколкото помня за всяко нарушение си има и съответстващо наказание. Дали ще го уволняват, дали ще го съдят не е важно- важното е да си понесе заслуженото наказание според закона.
Не ми обяснявайте изобщо, че бай мангал бил от контингента, изпечен престъпник и Утре щял пак да краде и да мами и си заслужава боя... ... Ако ще и да е сериен изнасилвач на 10-годишни момченца, ако ще да е убил майка ми, сестра ми и дядо ми- ПОЛИЦАЯТ НЯМА ПРАВО ДА ГО БИЕ... Това е, няма средно положение- някога може да се удря, а друг път НЕ...
Всички тук иначе са за спазване на правилата и те да важат за всички- ама положението май е "А бе трябва да важат за всички, ама ако може да не важат за мен"... Или всички са в кюпа, или положението винаги ще бъде такова като сега- за едни важат едни правила, за други правила няма...
За това, че заслужава бой мангала- така си е... Аз да бях- майка му трудно ще го познае после. Мразя ги тея до немай къде... Ама едно е да го смачкам АЗ (обикновеният гражданин), съвсем друго е да го пребие полицай... Полицаят в такъв случай няма право да удря, независимо колко го хранят. Имат право да употребяват сила в изрично упоменати случаи и определено този случай НЕ Е такъв. А доколкото помня за всяко нарушение си има и съответстващо наказание. Дали ще го уволняват, дали ще го съдят не е важно- важното е да си понесе заслуженото наказание според закона.
Не ми обяснявайте изобщо, че бай мангал бил от контингента, изпечен престъпник и Утре щял пак да краде и да мами и си заслужава боя... ... Ако ще и да е сериен изнасилвач на 10-годишни момченца, ако ще да е убил майка ми, сестра ми и дядо ми- ПОЛИЦАЯТ НЯМА ПРАВО ДА ГО БИЕ... Това е, няма средно положение- някога може да се удря, а друг път НЕ...
Всички тук иначе са за спазване на правилата и те да важат за всички- ама положението май е "А бе трябва да важат за всички, ама ако може да не важат за мен"... Или всички са в кюпа, или положението винаги ще бъде такова като сега- за едни важат едни правила, за други правила няма...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Kолко интригуващо...
Като ви чета някои от коментарите си мисля, че и такава полиция ви е много

Никой не мое ма връне на селу!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
saleen написа:Kолко интригуващо...Като ви чета някои от коментарите си мисля, че и такава полиция ви е много
![]()
![]()

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Признавм си че не изчетох всичките мнения в темата
,но на тези ,които упрекват полицая без да знаят какъв е случая ( и аз не знам за какво става върос) бих казал следното:
Ако клипа започваше с това ,как залвят "жертвата" в момент в който сваля ///М броня,фейсови фарове от е46,кърти касетофон и и товари джантите на колата ви и знаете ,че след 24 часа ще е отново на улицата,пак ли щяхте да напишете същото ?!

Ако клипа започваше с това ,как залвят "жертвата" в момент в който сваля ///М броня,фейсови фарове от е46,кърти касетофон и и товари джантите на колата ви и знаете ,че след 24 часа ще е отново на улицата,пак ли щяхте да напишете същото ?!

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Като цяло плевенските полицаи,включително и тези от околията са много тъпи копелета и се заяждат и правят проблеми непрекъснато 

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
plradev написа:Признавм си че не изчетох всичките мнения в темата,но на тези ,които упрекват полицая без да знаят какъв е случая ( и аз не знам за какво става върос) бих казал следното:
Ти мислиш ли си, че им пука дали ще крадът?

Toneloker написа:Ти мислиш ли си, че им пука дали ще крадът?Щели да го задържат трънки.
абсолютно, те са си партийка

- spacepl
- старши ентусиаст
-
Аз пък тия полицаи дето ги познавам за дребни кражби спукват от бой и рядко водят в РПУ-то щото знаят че няма смисъл
- spacepl
- старши ентусиаст
-
martin_g60 написа:Като цяло плевенските полицаи,включително и тези от околията са много тъпи копелета и се заяждат и правят проблеми непрекъснато
Така ли??? Странно защо аз никога не съм имал проблеми и не ми се е налагало да си ползвам приятелите.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
plradev написа:Признавм си че не изчетох всичките мнения в темата,но на тези ,които упрекват полицая без да знаят какъв е случая ( и аз не знам за какво става върос) бих казал следното:
Абсолютно същото щях да напиша... С една подробност само в добавка- като го пускат след 24 часа да го качат в моята кола, аз ще го прибера човека да не ходи пеша

Както и да го въртим, каквито и хипотетични ситуации да измисляме положението е само едно- Полицаят няма право да бие и това е...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
spacepl написа:Аз пък тия полицаи дето ги познавам за дребни кражби спукват от бой и рядко водят в РПУ-то щото знаят че няма смисъл
Глупости говориш и те са си партиика и боя е бутафорен

..Бе сички куки у бг са боклуци и катаджиите също и изобщо целото МВР до деловодилтелката ,която е долна к**ва предполагам, трябва да отидат в бобов дол,щото ни подтискат.Сградата на 6-ти септември да стане мол ,районните-тунинг центрове ,а астрите таксита

И справедливостта ще възтържествува...