Полицай Бие и заплашва 22 годишен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен

Мнение от jordanpar » 09 Ное 2009, 18:37

Ryapoff написа:Колеги, клипа е много малка част от случката за да съдим от него. Но аз мисля, че полицаят е прав за да го бие, най-малкото защото го храни подобаващо. На вас ако ви сипят така, ще седите мирно ли? Не мисля.
Колкото до това, защо няма клипчета с мутри от тоя род ли - ми никой не се сеща да снима. И тях много ги маганят. Особено БОБ-ците. Те как бият не е истина. Превишаване на правата - абе кви права има арестант бе?!? Щом е арестант, не света вода ненапита.

Добре ще е такива с мислене като твоето никога да нямат достъп до каквато и да е форма на правомощия.
И РЗБОП-ците се справят с далеч по-сериозни престъпници ,а не 60 килограмови келеши ,то затова и един на всеки 1000 работещи в системата е канен да кандидатства там,не става само с лайнянка и накривена на една страна фуражка или шапка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 09 Ное 2009, 18:40

А знаете ли колко такива лекета има дето ви крадат емблемите и халогените и полицаите го знаят и понеже нищо никои не им прави на гепардите гледат да ги ступат колкото могат - аз съм от Плевен и тряя ви кажа че дъбнишките мангали (а тоя е точно такъв) тряя ги бият още при раждането, щото вече са свили нещо от доктора дето ги е израждал.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Ное 2009, 18:43

Поправка - БОП, извинявам се за правописната грешка.
Не знам защо да не са се справили с престъпниците - това, че нашата прокъратура и нашите политици гледат да вземат пари и ги пускат, не означава че специализираните звена на МВР не си вършат работата. А за властта - :kuku: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Ное 2009, 18:45

Аз искам да коментирате умни кратунковци факта, че полицай искаше да ме заключва защото писах възражения във акта съставен от него. От къде на къде? Нали съм си в правото. И като ме заключи и на мен ли ще ми кажете че съм без права щом съм арестант?
Изображение

Аватар

Мнение от jordanpar » 09 Ное 2009, 18:47

Е какво властта,нали Бат Бойко дойде на власт,какво ревете още.
Това е само началото на края.
Преди време някой беше постнал тук тема как полицай тормози цял жилищен блок.
Свиквайте с полицейското насилие и показност на сила,така ще е занапред,че и по-зле.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Ное 2009, 18:54

jordanpar написа:Е какво властта,нали Бат Бойко дойде на власт,какво ревете още.
Това е само началото на края.
Преди време някой беше постнал тук тема как полицай тормози цял жилищен блок.
Свиквайте с полицейското насилие и показност на сила,така ще е занапред,че и по-зле.

Против съм полицейското своеволие. Но искам и да се спазват законите - от мен, от бай Пенчо с многото крави, от Маргини, от всички. Ако мен ме напсува някой(не съм от органите на реда) ще му обърша един шамар. Ако съм го засякъл или нещо такова, изобщо на пътя, не ми пука. Законите не са писани, поради липса на друга работа, а поради липса на ред. И това е и причината да трябва да се спазват.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Ное 2009, 19:00

_65536_kb_sec_ написа:Аз искам да коментирате умни кратунковци факта, че полицай искаше да ме заключва защото писах възражения във акта съставен от него. От къде на къде? Нали съм си в правото. И като ме заключи и на мен ли ще ми кажете че съм без права щом съм арестант?

Ами както чета тук- щом си в районното си виновен и права НЯМАШ, ще ядеш бой и само може да се надяваш да си останеш само с боя и да не вадят вазелина :roll:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от jordanpar » 09 Ное 2009, 19:07

ms написа:
_65536_kb_sec_ написа:Аз искам да коментирате умни кратунковци факта, че полицай искаше да ме заключва защото писах възражения във акта съставен от него. От къде на къде? Нали съм си в правото. И като ме заключи и на мен ли ще ми кажете че съм без права щом съм арестант?

Ами както чета тук- щом си в районното си виновен и права НЯМАШ, ще ядеш бой и само може да се надяваш да си останеш само с боя и да не вадят вазелина :roll:

Тъй,тъй,че болката отминавала ама срамът оставал за цял живот казват старите хора :mhihi: :mhihi: :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 09 Ное 2009, 19:10

Когато майка ми беше главен счетоводител на БАЛКАНТУРИСТ и и минаваха милиони през ръцете аз миех джамовете на колите на батките.Колкото пари имах изкарани вечер родителите ми ги удвояваха за да се науча още от 13 годишен,че труда се възнаграждава.Я ми кажете тоя щом няма грам уважение към ПОЛИЦИЯТА,какъв респект може да има от родителите си и да знае само да харчи парички наготово... И утре като ви разбие колата или директно я открадне форума пак ще почне: Мамичката им наркомани,да им изсъхнат ръцете,само да ги барна... Вдругиден като скочи и ви ошамари детето и го направи труден за разпознаване и му вземе всички пари и дай боже да е милостив и да го остави жив вие ще отидете и ще го смажете от бой барабар с баща му... Ама когато се надруса и отиде в някое село и изнасили баба ви или пречука немощния ви дядо от бой тука пак ще искаме да ги разколачим като прасета за коледа,да ги убесим или разстреляме публично тогава друго ще пеете...е добре де нали вчера тва трябваше да го направим срещу г-н Милиционера,а не срещо случайно невинното мамино момченце попаднало в ареста..... Дайте пуснете една анкета да видим милиционерчето или келеша да убиваме с камъни,че така малко кофти се получава...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 09 Ное 2009, 19:14

Разбрахте ли сега, циганина е бил на дискотека в Плевен и е задържан в събота сутринта след свада с таксиметровия шофьор (сетете се защо)

Аватар

Мнение от jordanpar » 09 Ное 2009, 19:16

Родителите и възпитанието е едно,полицейщината е друго нещо.
Кви анкети,кви глупости.
Кой ви е дал право да отсъждате,от кого ще бъде зачетено мнението ви.
Факт е че откакто Бойко дойде нещата отиват на по-зле,акцизи и данъци се вдигат преждевремено,преследват дребните мишки за неплатени здравни осигуровки,чипове разни в паспортите ще слагали,полицайчетата се правят на нинджи,ей сега чета че и помощите за майчинство и ограничена нетрудоспособност ще премахват и редуцират и всичко защото положението било зле,сякаш не го знаем от години.

Аватар

Мнение от jordanpar » 09 Ное 2009, 19:19

spacepl написа:Разбрахте ли сега, циганина е бил на дискотека в Плевен и е задържан в събота сутринта след свада с таксиметровия шофьор (сетете се защо)

айде бе,а за футболиста на ´´Левски´´ и перманентен пияница Рабех дали е имало бой в ареста след като миналата година преби таксиметраджия,а???????
Ама едно е да пердашим лапетата,друго е някой известен.
На това му се вика двойнствен стандарт.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 09 Ное 2009, 19:19

Разочарова ме тоя клип,честно....В смисъл разочарова ме клипа,че му бие само задвратници,а требваше да му затвори я око,я уста.....

Самия факт,че е там на вас кво ви говори ? Сигурно си е ходил спокойно по улицата и са го вкарали в патрулката с шутове нали.... :mhihi: (Ся може и да има изключения некви не споря)

Утре като нападне майка ви или приятелката ви или пък пребие сина ви или пък ви свали каСтфона на колата некой такъв пумяр....Кво ще направите ще му намерите купувач за радиото или пък ще го почерпите кафе така ли ?

Искате да карате с 200 в града,да си правите кокошкарски оферти да се правите на бръмчелки с чисто нови БМВ-та а и на всичко отгоре да ви козируват полицайчетата ли,ами не става :mhihi:

Най-малкото бе младежи чувате го как говори на полицая,добре представете си,че говори така на баща ви на племенника ви на вас самите кво ще мълчите на един евтин мръшляк ли ? :mhihi:
А пък и по спомен на входа на районните има надпис да се изключват телефони да не се снима е такива работи (ма не съм сигурен де може другаде да съм го гледал тва) :mhihi:
Незнам на мен ако ми звъннат от районното,че сина ми е там ще им кажа да го разпорат от бой :mhihi: :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 09 Ное 2009, 19:23

Е сега ченгето ще го уволнят, тоя циганин ша стане цар и ша псуват и ще плюят по полицаите и те ще си траят защото да останеш без работа в тва село 100% е много страшно.

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 09 Ное 2009, 19:26

White 1913 Power написа:за да го шамарят има защо сигурен съм и не мислете че маргините или кой там е недосегаем защото жорката илиев преди години рева като малко детенце във 9 рпу

:OT: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
По темата-няма право да го пипне :!: :!: :!:
Ама като го видиш такъв буклук и знаеш,че никой няма да го осъди и след 24 часа е отново цар....не полицай да си ,а от гражданска съвест ще ти иде да му замажеш суполите.
За съжаление това е реалността тук :(
Последна промяна ivan. на 09 Ное 2009, 19:32, променена общо 1 път
Изображение
by ''kompleksa''

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата