електронна дюза
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- gizdev
- Потребител
-
- Кара: 330 d
- Мечтае да кара: X6
електронна дюза
Имах проблем с електронната дюза течеше реших си проблема точно за 10 лв. не знам колко ще изкара но от 10 дена няма и капка .Решението е много просто купуваш си контактен спрей напръскваш буксичката която влиза в дюзата обикновенно от там е теча изпича се пластмасата и почва лекичко да тече.Вземаш си епоксидна смола която да е устойчива на разредител и температура и внимателно си намазваш буксичката най-вече контактната повърхност между пластмасата и метала без да прекалявате и внимателно при тръбичките за излишното гориво че после не можете да мушнете маркучетата.Кадето и да съм ходил ми казваха че не подлежат на ремонт , а дюзата си работи не прави проблеми.Всички знаете колко струва нова около 400 лв. с отстапките за мен това са грешни пари за работеща дюза ,а теча е неприятен олива двигателя, замирисва, скапва тампона на двигателя гумата се изяжда от нафтата.Дано издържи дълго време като протече пак ще я намажа.Надявам се да помогна с тази тема може и да има друга такава но не съм я видял 

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: електронна дюза
Колега ,има няколко теми за това,не е вярно че не се ремонтират,напротив,рециклирал сьм доста,на място и с епоксидна смола ,не е кои знае какво решение,За правилен ремонт,дюзата се отваря и нарежда цялата наново,само тогава има гаранция за успех,но пожелавам ти да дьржи за да нямаш ядове.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- gizdev
- Потребител
-
Съгласен съм , че най-добре е да се свали и пренареди за да има гаранция.Но аз съм споделил това мнение за хора които нямат необходимите познания и инструменти за такова разглобяване.Карам така вече два месеца и няма и капка дано всички имат моя късмет. 

приятел аз си свалих всички дюзи и си закарах на преглед и дори и умната с кабела
които е и ми го отвориха и ми смениха разпрьсквач така че се отварят и се ремонтирват
дори човек сам може да го отвори и да си решиш проблема само да имаш инструменти
които е и ми го отвориха и ми смениха разпрьсквач така че се отварят и се ремонтирват
дори човек сам може да го отвори и да си решиш проблема само да имаш инструменти
- gizdev
- Потребител
-
Като имаш инструмент и знаеш какво правиш да , но дали всички имат тези познания е друг въпрос .Пак казвам , че съм пуснал тази тема за хора с малко дори никакви познания , и без инструменти. 

6 мнения
• Страница 1 от 1