Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Модератор: Общи модератори
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен
аве аз само знам че за каквото и да ме приберът нямат право да ме докосват
освен ако не се съпротивлявам....съответно....ако стане нещо такова ПИЧА след като си свали униформичката най-прилежно ще си го изчакам някъде с една тръбичка
къф ми е проблема 
п.с. само аз ли защитавам мангалчето бе
НИЩО че ги мразя и ненавиждам НО в такъв случай никой няма никакво право да ме заплашва и да мика пък едва ли не да ме удря....

п.с. само аз ли защитавам мангалчето бе

Последна промяна ME4KY на 09 Ное 2009, 17:59, променена общо 1 път
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ME4KY написа:аве аз само знам че за каквото и да ме приберът нямат право да ме докосватосвен ако не се съпротивлявам....съответно....ако стане нещо такова ПИЧА след като си свали униформичката най-прилежно ще си го изчакам някъде с една тръбичка
къф ми е проблема
проблема ще ти е оня като извади едни 9мм и ти напълни простата чутора с олово...ей тва ще ти е проблема!!!
Не за защитавам полицая,защото донякаде не е прав ама тая държава единствено с бой ще се оправи!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Пикльото добре яде от шамарите - като се правиш на интересен си носиш последствията.
Само ми е интересно - като ви крадат халогените и м паркетите и огледалата , всички скачат и разправят как такъв ще го стрелят и прибиват и не знам си кво. Ама сега - нямало значение къв бил , всички били равни пред закона
Само ми е интересно - като ви крадат халогените и м паркетите и огледалата , всички скачат и разправят как такъв ще го стрелят и прибиват и не знам си кво. Ама сега - нямало значение къв бил , всички били равни пред закона

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
К´ъв респект пред българския милиционер,кви 5 лева???
Питайте Киро Киров-Бош или Ангел Бончев дали ги уважават и какво мисят за БГ мафиозополицаите.
Или всеки от този форум какво мисли за пътния полицай и неговата узаконена просия.
Или оная банда дето разбиха за кражби на луксозни возила,в която участвали и 4 полицая.
Или цялото РПУ в забравих вече кое населено място беше което си създало абонаментна система за да не закача нарушилите закона.
Нелепо е и как биеха мирните протестиращи миналата година,а после молеха за подкрепа за увеличение на заплатите им.
Или ония полицаи които отишли на повикване за опит за изнасилване а после сами довършили започнатото,че даже и снимали с телефон
Примерите са много,българския полицай е всичко друго но не и уважаван,защото сам си е създал този имидж.
Полицайчето в БГ може само да пафка цигарки,да пие една студена вода и да приеме омачканите 20 лева,които сам си е изпросил.
Питайте Киро Киров-Бош или Ангел Бончев дали ги уважават и какво мисят за БГ мафиозополицаите.
Или всеки от този форум какво мисли за пътния полицай и неговата узаконена просия.
Или оная банда дето разбиха за кражби на луксозни возила,в която участвали и 4 полицая.
Или цялото РПУ в забравих вече кое населено място беше което си създало абонаментна система за да не закача нарушилите закона.
Нелепо е и как биеха мирните протестиращи миналата година,а после молеха за подкрепа за увеличение на заплатите им.
Или ония полицаи които отишли на повикване за опит за изнасилване а после сами довършили започнатото,че даже и снимали с телефон
Примерите са много,българския полицай е всичко друго но не и уважаван,защото сам си е създал този имидж.
Полицайчето в БГ може само да пафка цигарки,да пие една студена вода и да приеме омачканите 20 лева,които сам си е изпросил.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ME4KY написа:...

То една нинджа като тебе я писаха в вестниците преди няколко месеца

По темата:
Аз пък съм 101% на страната на куката

То тея дето ги бият така в районните са си го заслужили

И аре не ми обяснявайте че не е вярно

- RSxRacer
- вълкодав
-
jordanpar написа:К´ъв респект пред българския милиционер,кви 5 лева???
Ами като не искате да ви вземат парички се научете да бъдете редовни отвсякаде,да карате като хората и да си носите последствията...не е прост този дето взема а този дето му дава... Намесваш Киров и Бончев ама това го има във всяка една държава.Я пробвай да дадеш рушвет на полицай в Германия и да видиш как ще ти пращат салам в затвора от България. Да ми обясниш кое също е мирното на митинга? Достатъчно добре се видя колко надъхани имаше да сътворят безредици...еми покрай сухото гори и мокрото,като видиш накъде отиват работите ще се изнесеш някаде по надалече и ще си протестираш кротко!!!
Да те питам ти би ли живял като полицай с 500лв заплата и да незнаеш като излезеш за смяна дали няма да те върнат в ковчег??? Не нали. То по тая логика дай да линчуваме и тираджийте дето крадът нафта,защото трябва да си докарат лев отгоре,ама после всички бягаме на по 1.20 на тубичката нали?
Без закони в тая държава колкото и да обсъждаме нищо няма да се оправи.
Като докажеш,че г-н Милиционера те е ошамарил без нищо да си носи първо държавно-административните последствия а после и като гражданин да отговаря пред съда за действията си и да понесе обезпечаване за направеното.
Ама и като келеш на 16-17-18 години или къвто и да е му скочи и почне да се прави на мъж да понесе и той няква отговорност,обаче 90% от тия "мъже" са некви мамини синчета на някой БАТКА някаде и полицая пак излиза виновен!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
RSxRacer написа:jordanpar написа:RSxRacer написа:http://vbox7.com/play:68412af1
aйде да погледнем от другата страна на барикадата,защото един от участващите полицай е мой познат и е страшно уравновесен човек... тъй,че тоя дрислио не се знае за кво ги яде тия шамари...
Какво общо има тоя случай с конкретния по темата.
Защо няма клипове как полицаи шамарят Маргините,Жоро Главата,Очите,Брадата,Бъбрека,Краката и прочее престъпници от по-голям калибър????
Все едно да тръгнеш да биеш и риташ 10 годишно просещо цигане,което те е кълнало за това че не си му дал пари.
Ако речевия запас на полицая е ограничен и той не може да надприказва хлапето,проблема си е негов.Такива хора аз наричам глупави.
Все още не съм видял в наказателния кодекс да е подсъдно притежанието на голяма уста.
Пак да питам откъде знаеш,защо ги яде тези шамари в районното??? Това,че няма клипове на Маргини и т.н незначи,че също не са гризнали някаде по трасето по някое дърво нали??? Защо винаги полицията ви е виновна? Защото така е най-лесно.Всеки да се прави на мутра като е надрусан или пиян.Ами батка аз съм присъствал на случай как 18 годишни трошат полицейски автомобили пред дискотека,а полицайте и охраната на дискотеката са давани под съм за превишаване на правата си.Е ти ако имаш за 2 стотинки акъл в главата няма да се правиш на безсмъртен ама тия не се знае дали са като теб!!! Можете да питате Славянко за едно такова изпълнение пред чалгата на Опиум в Русе...
Ама чакай сега, това са различни случаи - когато трошат полицейски(а и не само) автомобили, при съпротива при арест, при нападение над полицай съм 1000% ЗА да се спукват от бой индивидите, които са посмели да направят това - и не просто шамари, а бой до посиняване

Но да шамари няк'ва неграмотна хлапетия и да се прави на мъж, че щял да го убие там в районното

Както каза един колега по-нагоре - в наказателния кодекс все още няма член за това, че си устат

Последна промяна Maverick_VS на 09 Ное 2009, 18:12, променена общо 1 път
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
ЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧШШШШШШШШШШШШШШШШ АЛОООООООУУУУУУУУУУУУУ
Същото келешке като ви свали М пакета и ли друго нещо ше ги обивате и тн само като ви паднат а .
А сега защо го бие.
Е КВО НЕМА ДА ГО БИЕ ,ПОГЛЕДНЕТЕ ГО КЪВ Е ,тоя дали има некъв респект от нещо или некви задръжки.
ТОЯ ТРЕБЕ ДА ГО СПУКАТ ОТ БОИ ЩОТО СЛЕД 24 ЧАСА ПАК СИ Е НА УЛИЦАТА И ГО БОЛИ ФАРА.
А полицая кво да направи на големите мутри дето ги изброявате като оня после ше му изтепе семеиството - така от страни сички са черни нинджи.
а и големите мутри нема ти крадне СД то от колата - те си въртът далаверите и изобщо не ни бъркат нас.
ТАКА ЧЕ САМО БОИ НА ТААААА ЗГАН МРЪСНА

Същото келешке като ви свали М пакета и ли друго нещо ше ги обивате и тн само като ви паднат а .
А сега защо го бие.
Е КВО НЕМА ДА ГО БИЕ ,ПОГЛЕДНЕТЕ ГО КЪВ Е ,тоя дали има некъв респект от нещо или некви задръжки.
ТОЯ ТРЕБЕ ДА ГО СПУКАТ ОТ БОИ ЩОТО СЛЕД 24 ЧАСА ПАК СИ Е НА УЛИЦАТА И ГО БОЛИ ФАРА.
А полицая кво да направи на големите мутри дето ги изброявате като оня после ше му изтепе семеиството - така от страни сички са черни нинджи.
а и големите мутри нема ти крадне СД то от колата - те си въртът далаверите и изобщо не ни бъркат нас.
ТАКА ЧЕ САМО БОИ НА ТААААА ЗГАН МРЪСНА

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Да бе, а те като го спукат от бой без нищо, от утре той ще има уважение към полицията и обществото, нали
! И няма да краде повече м-пакети, щото са го били в районото на пейката
!

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
за да го шамарят има защо сигурен съм и не мислете че маргините или кой там е недосегаем защото жорката илиев преди години рева като малко детенце във 9 рпу
- RSxRacer
- вълкодав
-
Maverick_VS написа:RSxRacer написа:jordanpar написа:RSxRacer написа:http://vbox7.com/play:68412af1
aйде да погледнем от другата страна на барикадата,защото един от участващите полицай е мой познат и е страшно уравновесен човек... тъй,че тоя дрислио не се знае за кво ги яде тия шамари...
Защо няма клипове как полицаи шамарят Маргините,Жоро Главата,Очите,Брадата,Бъбрека,Краката и прочее престъпници от по-голям калибър????
Все едно да тръгнеш да биеш и риташ 10 годишно просещо цигане,което те е кълнало за това че не си му дал пари.
Ако речевия запас на полицая е ограничен и той не може да надприказва хлапето,проблема си е негов.Такива хора аз наричам глупави.
Все още не съм видял в наказателния кодекс да е подсъдно притежанието на голяма уста.
Пак да питам откъде знаеш,защо ги яде тези шамари в районното??? Това,че няма клипове на Маргини и т.н незначи,че също не са гризнали някаде по трасето по някое дърво нали??? Защо винаги полицията ви е виновна? Защото така е най-лесно.Всеки да се прави на мутра като е надрусан или пиян.Ами батка аз съм присъствал на случай как 18 годишни трошат полицейски автомобили пред дискотека,а полицайте и охраната на дискотеката са давани под съм за превишаване на правата си.Е ти ако имаш за 2 стотинки акъл в главата няма да се правиш на безсмъртен ама тия не се знае дали са като теб!!! Можете да питате Славянко за едно такова изпълнение пред чалгата на Опиум в Русе...
Ама чакай сега, това са различни случаи - когато трошат полицейски(а и не само) автомобили, при съпротива при арест, при нападение над полицай съм 1000% ЗА да се спукват от бой индивидите, които са посмели да направят това - и не просто шамари, а бой до посиняване
Но да шамари няк'ва неграмотна хлапетия и да се прави на мъж, че щял да го убие там в районното! Извинявай, ама тоя, ако ще да е убил човек, след като си седи мирно на пейката и САМО храни, няма право да го докосне
! Да му пишат там акт или глоба, или какво беше там за неуважение към длъжностно лице
.
Както каза един колега по-нагоре - в наказателния кодекс все още няма член за това, че си устат.
Tебе та знам като умен човек пък толкова глупости си написал

п.п Незнаем и какво е ставало преди това,че да се стигне до това състояние на полицая

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
RSxRacer написа:Maverick_VS написа:RSxRacer написа:jordanpar написа:RSxRacer написа:http://vbox7.com/play:68412af1
Но да шамари няк'ва неграмотна хлапетия и да се прави на мъж, че щял да го убие там в районното! Извинявай, ама тоя, ако ще да е убил човек, след като си седи мирно на пейката и САМО храни, няма право да го докосне
! Да му пишат там акт или глоба, или какво беше там за неуважение към длъжностно лице
.
Както каза един колега по-нагоре - в наказателния кодекс все още няма член за това, че си устат.
Tебе та знам като умен човек пък толкова глупости си написалСложи си ръка на сърцето и ми каже: Да аз нямаше да го докосна даже дори след всичките тия лайна дето ми ги сипа!!!
п.п Незнаем и какво е ставало преди това,че да се стигне до това състояние на полицая
А колега нищо лично - не съм ти сипвал

И да, сигурно и аз бих избухнал, но не съм полицай, нали

Да оставим настрана, че тоя е полицай. Не виждам смисъл два метра мъж да се пени на някакъв келеш и да го налага в главата при положение, че е ясно, че малкия нямам как да му се опъне. Чисто избиване на комплекси си е това.
- RSxRacer
- вълкодав
-
Maverick_VS написа:А колега нищо лично - не съм ти сипвал![]()
! Просто използвах това, което написа за контраст в случаите, когато оправдавам "правосъдието" с палките и шамарите
!
И да, сигурно и аз бих избухнал, но не съм полицай, нали! Все пак органите на реда минават обучение, тестове и т.н - нали те именно трябва дават пример, а не обратното
! Абе в много отношения сме сбъркани като държава, включително що се отнася и за поведението на гражданите, не само на полицията, ама това е друга мноооого дълга, да не кажа безкрайна, тема
Офффффффф не четеш ... Имах впредви,че ако ти беше полицай и тоя дрислио ти сипва по този начин и ти щеше да го ошамариш без да ти мигне окото.Да съгласен съм,че полицая трябва да понесе няква отговорност,но и той е човек и има психика нали... 100% съм сигурен,че тоя келеш така говори и на майка си и баща си,защото е поредния оттърван боклук в нашето мило общество...
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Колеги, клипа е много малка част от случката за да съдим от него. Но аз мисля, че полицаят е прав за да го бие, най-малкото защото го храни подобаващо. На вас ако ви сипят така, ще седите мирно ли? Не мисля.
Колкото до това, защо няма клипчета с мутри от тоя род ли - ми никой не се сеща да снима. И тях много ги маганят. Особено БОБ-ците. Те как бият не е истина. Превишаване на правата - абе кви права има арестант бе?!? Щом е арестант, не света вода ненапита.
Колкото до това, защо няма клипчета с мутри от тоя род ли - ми никой не се сеща да снима. И тях много ги маганят. Особено БОБ-ците. Те как бият не е истина. Превишаване на правата - абе кви права има арестант бе?!? Щом е арестант, не света вода ненапита.