BMW E36 крушки!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
BMW E36 крушки!
Извинявам се за може би глупавата тема, но намерих подходящ отговор във форума. Въпросът ми е какъв е размерът на крушките за Е36, прочетох, че са H1...всички ли са такива - габарити, дълги, къси. Ако може някой да ми разясни по-подробно. И отзад над номера каква крушка трябва да се сложи? Благодаря 

- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Re: BMW E36 крушки!
viewtopic.php?f=8&t=137295
Прочети правилата на форума ... Не е нужно за всяка една дреболия да пускаш нова тема
Прочети правилата на форума ... Не е нужно за всяка една дреболия да пускаш нова тема
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
Anfiro написа:Извинявам се за може би глупавата тема, но намерих подходящ отговор във форума. Въпросът ми е какъв е размерът на крушките за Е36, прочетох, че са H1...всички ли са такива - габарити, дълги, къси. Ако може някой да ми разясни по-подробно. И отзад над номера каква крушка трябва да се сложи? Благодаря
на фаровете са х1 ,на габаритите са 5вата без цокъл,на мигачите са 21вата с цокъл

- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Благодаря за отговора и се извинявам, не съм съобразил. Може да се изтрие темата 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
bobreti написа:на фаровете са х1 ,на габаритите са 5вата без цокъл,на мигачите са 21вата с цокъл
е да ама не всички фарове са с Н1, примерно след 94 или 95та като почват да слагат фаровете без лупа се слага крушка Н7 на къстите светлини.
Държах да го отбележа щото аз ката се набутах веднъж с 15 евро. Като пътувах за Германия и на Австрия единия къс го нямаше, а на магистралната бензиностанция режат глава до кръста. Та усж така беше Н1 не знам си кво и аз директно отивам да вземам Н1 и да слагам, цак отварям и кво да видя вътре Н7

айде със здраве

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
Оригиналните ми фарове бяха с Н7 на късите и на дългите 09,1995
6 мнения
• Страница 1 от 1