Съвет за монтаж за roof railing за Е46 Touring ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Съвет за монтаж за roof railing за Е46 Touring ???
Привет колеги,
Ако някой е монтирал релси на тавана / http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=20 / на Е46 2001ва комби, моля да сподели!
При мен има по два отвора с капачета на двете лайсни на тавана, но те не съвпадат с отворите за закрепване на релсите.
Не знам дали трябва ва се правят/дупчат допълнително други места за монтиране на релсите или при колите с фабрични релси тези дупки си ги има.
Благодаря предварително !!!
Ако някой е монтирал релси на тавана / http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=20 / на Е46 2001ва комби, моля да сподели!
При мен има по два отвора с капачета на двете лайсни на тавана, но те не съвпадат с отворите за закрепване на релсите.
Не знам дали трябва ва се правят/дупчат допълнително други места за монтиране на релсите или при колите с фабрични релси тези дупки си ги има.
Благодаря предварително !!!
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
- mutata85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F15
Re: Съвет за монтаж за roof railing за Е46 Touring ???
Колега,лайсните които са за така наречените"пражки" или багажник на тавана са различни от тези които са ти в момента на колата,те си вървят комплект. Иначе монтажа е много лесен,махат се въпросните лайсни отгоре и на мястото където се пиставят стойките си има леки вдлъбнатинки там дупчиш с 6м. боргия,когато пробиеш отдолу си има фабрично оставени гайки,монтираш скобите и на тях после двата ролбара!!!!
Поздрави!!!
Поздрави!!!
- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
mutata85 написа:Колега,лайсните които са за така наречените"пражки" или багажник на тавана са различни от тези които са ти в момента на колата,те си вървят комплект. Иначе монтажа е много лесен,махат се въпросните лайсни отгоре и на мястото където се пиставят стойките си има леки вдлъбнатинки там дупчиш с 6м. боргия,когато пробиеш отдолу си има фабрично оставени гайки,монтираш скобите и на тях после двата ролбара!!!!
Поздрави!!!
Благодаря колега

след два дена ще пристигнат и лайсните и "пражките" - дано да нацеля точно гайките - иначе малко страшно ми звучи да си дупча купето!!!
а ето какво намерих в нета / http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... roof+rails /- обратното е: "-Как да си свалим релсите!", но помага и за моя случяй (макар че е мотня да се сваля кората от тавана), има и снимки!!!
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
- mutata85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F15
Колега,това което си намерил в нета е за по старите модели на които наистина се сваля тавана,но при нас Е46 комби изобщо не се пипа тавана,с отверка леко се повдига лайсната и теса си на щипки ще го усетиш,та отдолу където трябва да седят стойките направо са си отбелязани с леки вдлъбнатинки пробиваш върху тях и отдолу гайки.....!!
4 мнения
• Страница 1 от 1