Блокирала шофьорска врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Re: Блокирала шофьорска врата
Преди няколко месеца ми правеше следният проблем - когато опитам да заключа колата от дистанционното,всички палчета падат долу,с изключение на това на шофьорската врата.При това централното веднага вдига обратно всички останали палчета.При повторният опит се заключват всички врати и всичко е наред.От месеци нито веднъж не ми се е случвало това,а сега след като ми блокира вратата започна пак!Смятам в почивните дни да се заема с проблема.Ако може да се поправи тази брава-добре.Ако не-ще се търси друга... 

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Re: Блокирала шофьорска врата
Такааа.Какво се получи на практика:Цяла седмица,докато беше студено,въпросната врата изобщо не пожела да се отвори.В събота се позатопли,та сутринта като тръгнах по задачи с колата,реших да направя все пак опит да я отворя и.......воалла
Отвори си се без проблем не един път,а колкото пъти посегнех към нея
Разглобих всичко,смазах с грес (влючително и сервото),смених външната ръкохватка (щото старата беше лепена,а имах резервна) и като застудее-ще видим.
Относно смяната на патрона на ключалката-на самия заден край на патрона има едно колче,което се избива с тънък пробой!Трудно забележимо е-счупих старата ръкохватка,та да разбера как се вади патрончето

Относно смяната на патрона на ключалката-на самия заден край на патрона има едно колче,което се избива с тънък пробой!Трудно забележимо е-счупих старата ръкохватка,та да разбера как се вади патрончето

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2