Проблем с паленето BMW320D 136k.с./99г
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с паленето BMW320D 136k.с./99г
Здравейте надявам се,че все някой се е сблъсквал с проблем както моя!А проблеме ми е следния:Сутрин когато е студена колата (а вече на вън найстина си е студено) пали много добре и винаги от 1-я път без проблем,после покарам е загрее пак си пали, в следващия момент оставям е за 3-4 часа и край идва големия проблем върти доста и понякое време запали но въртенето найстина си е продължително което е ненормално
след като запали изпушва от неизгорялата нафта.Ходих в Мкар Пловдив колата стоя 2 седмици правиха и диагностика и в карйна сметка не откриха проблема!Посаветваха ме да е закарам в Bosch Авел сервиза е Пловдив колата пак стоя 2 седмици обадиха ми се да дойда да си е взема като ми казаха че проблема ми не е отсранен и ми казаха да си е карам тъка.Но според мене ако продължавам да е търкалям тъка ще се прецака нещо.Ако межете помогнете!

- ivak
- Потребител
-
- Кара: Е39 530d 99"
- Мечтае да кара: E60 535d
Re: Проблем с паленето BMW320D 136k.с./99г
vasilco написа:Здравейте надявам се,че все някой се е сблъсквал с проблем както моя!А проблеме ми е следния:Сутрин когато е студена колата (а вече на вън найстина си е студено) пали много добре и винаги от 1-я път без проблем,после покарам е загрее пак си пали, в следващия момент оставям е за 3-4 часа и край идва големия проблем върти доста и понякое време запали но въртенето найстина си е продължително което е ненормалнослед като запали изпушва от неизгорялата нафта.Ходих в Мкар Пловдив колата стоя 2 седмици правиха и диагностика и в карйна сметка не откриха проблема!Посаветваха ме да е закарам в Bosch Авел сервиза е Пловдив колата пак стоя 2 седмици обадиха ми се да дойда да си е взема като ми казаха че проблема ми не е отсранен и ми казаха да си е карам тъка.Но според мене ако продължавам да е търкалям тъка ще се прецака нещо.Ако межете помогнете!
Здравей първо.Имах същия проблем на 2.5 тдс.Сутрин пали от раз а като се затопли и край.Върти повече от нормалното.Спор няма че 2.5 тдс и 2.0д имат разлика,но все пак.Един ден ми текна помпата.Направих и една профилактика на уплътнения и тем подобни.Бутнаха предварението мисля и взе да пали чакмак.И всичко това стана пред мен.Вързаха я на компа човека ходи гледа на лаптопа връща се бутне нещо помпата угаси запали и така няколко пъти.Не казвам че е това но на диагностика мисля че трябва да се види ако помпата е мраднала нещо.
п.с. Само изразявам мнение с видян ефект.Успех колега
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
memberlist.php?mode=viewprofile&u=23930
Това е твоят човек.
Имаше проблем като твоя и го отстрани - разпитай го какво, що, как и колко
Това е твоят човек.
Имаше проблем като твоя и го отстрани - разпитай го какво, що, как и колко

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
С диагностика трябва да излезе каде е проблема
чак невярвам че тези сервизи не са успяли да го намерят 

- milen4o_9305
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ребро
- Мечтае да кара: М3 touring
със същия проблем се сбласка 1 приателче и полудя от сервизи и никои ни6то после я сакара на 1 мом4е в софия и той му направи нова центровка на помпата и ве4е 5 месеца рулира
а така с паленето си я караше повече от година

Благодаря на всички които откликнаха на проблема ми.Остава да намеря и правилния човек който разбира от тез неща за да е направи.
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Аз имам същия проблем след като смених ГНП-то.На компютъра показа,че трябва презацепване на ГНП-то.
от свинята лебед не става...
С една дума проблема идва от ГНП то
А то сигурно е доста парички?

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Провери на диагностика с хубава програма,ще ти тестват и ГНП-то,и ще ти покаже дали не е само за центровка 
Аз лично я смених,защото умря безвъзвратно и в движение

Аз лично я смених,защото умря безвъзвратно и в движение

от свинята лебед не става...
Дате питам на тебе къде ти смениха ГНП то?И някъква ориетировачна цена за да знам дали да е преди или след коледа 

10 мнения
• Страница 1 от 1