как да изто4а антифриза?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
как да изто4а антифриза?
От каде да изто4а стариа антифри на е36?Отвариам пробката на радиатора и изти4а само от радиатора.Вадиа марку4ите и пак неизти4а целиа.помогнете.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: как да изто4а антифриза?
vasko_89 написа:От каде да изто4а стариа антифри на е36?Отвариам пробката на радиатора и изти4а само от радиатора.Вадиа марку4ите и пак неизти4а целиа.помогнете.
Колега , кажи кой е двигателя ... Колко антифриз източи ... От къде знаеш , че не е излязъл целия.. ?
Аз съм правил опит да видя след като се източи антифриза през пробката на радиатора , колко антифриз остава в блока .... Като отвих пробката на блока изтекоха около 100 мл. Та не виждам за какво ти е да отвиваш пробката на блока , след като реално в двигателя е останало почти никакво количество антифриз. Ама занимавай се щом искаш .... Всичко казано съм го пробвал на М43. Имам и снимки на точното местоположение на пробката.
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Как ще изтича само от радиатора. Аз като сменях антифриза от кранчето на радиатора и изтече около 4 кила и 500 - 600. И после пак толкова си налях.
Lurking in the shadows
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Моя го източих като махнах долния маркуч на радиатора и всичко излезе.След това през капачката надувах да излезе и останалото в двигателя.
п.с Сменях радиатор за това от там го източих
п.с Сменях радиатор за това от там го източих

5 мнения
• Страница 1 от 1