Мирише на бензин.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Мирише на бензин.
От няколко дена като спра колата и ми намирисва на бензин като сляза. Също като включа парното се долавя лека миризма . Днес го огледах по обстойно но неоткрих теч и от къде точно тръгва тая миризма. Колата е 1.6 92г. Някой ако има идеи нека сподели. Благодаря за помоща предварително.
Lurking in the shadows
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Re: Мирише на бензин.
gen4o написа:има 2 къси маркуча към рампата с дюзите на мен от 1 ми капеше бенз

там е проблема колега
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
PNR написа:gen4o написа:има 2 къси маркуча към рампата с дюзите на мен от 1 ми капеше бенз
![]()
там е проблема колега
Ще ги погледна . Ако някой може да даде схема къде то4но се намират или снимка ще съм му мн блгадорен.
Lurking in the shadows
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Nik4oZ написа:PNR написа:gen4o написа:има 2 къси маркуча към рампата с дюзите на мен от 1 ми капеше бенз
![]()
там е проблема колега
Ще ги погледна . Ако някой може да даде схема къде то4но се намират или снимка ще съм му мн блгадорен.
Не знаем за какъв мотор става въпрос,но говорим за двете мъркучета на инжекторната рейка (едното подава гориво към нея,а другото е за излишнто гориво от нея,което се връща обратно в резервоара) Двете са с дължина 6-7см.При мен проблема беше в задното (подаващото) мъркуче.
Имах същият проблем.Дори и в движение намирисваше на бензин в колата и не се траеше.Ходих в сервиз и те ми смениха едното маркуче ,което се пада от страната на купето.Двете маркучета се падат точно под колекторите (аз съм с М40).

- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колеги
. Трябва да ги оправям че работата така не е хубава .

Lurking in the shadows
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
запали за 10-20 секунди и изгаси... после огледай под колектора в задната часв на двигателя, ще видиш теча...
и да, не е добре
и да, не е добре
- komarchyyyy
-
-
- Кара: Бавно м52б28
Владо написа:запали за 10-20 секунди и изгаси... после огледай под колектора в задната часв на двигателя, ще видиш теча...
и да, не е добре
Точно там е кадето каза колегата и аз имах проблем течеше ми от едното цялата работа ми излезе 40 лв

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Я дайте още някое предположение от къде може да прокапва бензин и да мирише,но само на студена кола? Вчера се завирах 20 минути около мотора и всяко маркуче до което достигнах го пипнах и огледах хубаво, дори и на запален мотор не видях да прокапва от там... Включително добре огледах малкото мъркуче за което вие дискутирате но си беше ОК (поне края който е вързан към бензинопровода..). Приемам всякакъв акъл за гледане и правене че така не си е работа 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
Boyadjiev написа:Я дайте още някое предположение от къде може да прокапва бензин и да мирише,но само на студена кола? Вчера се завирах 20 минути около мотора и всяко маркуче до което достигнах го пипнах и огледах хубаво, дори и на запален мотор не видях да прокапва от там... Включително добре огледах малкото мъркуче за което вие дискутирате но си беше ОК (поне края който е вързан към бензинопровода..). Приемам всякакъв акъл за гледане и правене че така не си е работа
ми колега аз проверявах и мачкучите под задната седалка . казаха ми че и от там може да е проблема. Аз невидях там течове но ако искаш провери.
Lurking in the shadows
Колега имах същия проблем с 2 те маркучета под колектора единия даже доста си покапваше после си ги смених сам взех уж хубави маркучи а сега гледам че са се напукали явно от топлината там и да отбележа че винаги на студено ми капеше лошото е че там където капе е стартери глупости тоци и не е шега ако искаш имам време да ги сменим поне вече знам как не че е трудно но тъкмо и моите да сменя.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
JustVeli написа:Колега имах същия проблем с 2 те маркучета под колектора единия даже доста си покапваше после си ги смених сам взех уж хубави маркучи а сега гледам че са се напукали явно от топлината там и да отбележа че винаги на студено ми капеше лошото е че там където капе е стартери глупости тоци и не е шега ако искаш имам време да ги сменим поне вече знам как не че е трудно но тъкмо и моите да сменя.
Пфф изобщо не бих отказал малко помощ

Иначе мерси и на другите отзовали се

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Колеги,дайте и аз да се включа към оправянето на проблема,разбира се ако не ви преча на сбирката
Аз имам същият проблем ама все не ми се слиза долу да я гледам,пък ако има с кой да го правя бих се навил,така че ако се разберете нещо и имате желание за още един пишете на ЛС 

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Със сигурност бих ти писал, само нещо да се разберем че тия дни много ладовинка иде,
а си е занимание...

15 мнения
• Страница 1 от 1