Монтаж на ел.стъкла

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Монтаж на ел.стъкла

Мнение от LiTtLeRoCk » 05 Ное 2009, 22:35

Въпроса ми е следния,мисля да вземам компакт но няма ел.стъкла може ли да му се сложат ел.стъкла сложна ли е процедурата,какво трябва да се смени.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 Coupe Hellrot

Re: Монтаж на ел.стъкла

Мнение от Nik4oZ » 06 Ное 2009, 1:43

Може да се сменят. Аз замислям този проект на мойто... Май целия механизам се сменя . аз като ги гледах с преправяне няма да стане . Нека някой по компетентен да разясни. :)
Lurking in the shadows

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 06 Ное 2009, 9:48

И аз се надявам някой по компетентен да каже ама ей на няма кой.

Потребител
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: BMW G-Power
Детайли за колата: М3 Е36

Мнение от bavarec111 » 06 Ное 2009, 16:37

купуват са механизмите за вратите заедно с копчетата и платките и така :) мисля че всичко излиза кам 100 лева

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от uli4nika » 08 Ное 2009, 1:28

LiTtLeRoCk написа:Въпроса ми е следния,мисля да вземам компакт но няма ел.стъкла може ли да му се сложат ел.стъкла сложна ли е процедурата,какво трябва да се смени.

тва бялото дет се оказа купе ли :roll:
иначе по вапроса отиваш в някоя морга и си купуваш целите стъклоповдигачи заедно с машинките + 2 копчета и си ти.
от седана са същите като на компота.цялата работа ще ти излезе към 200 лв. :yes:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Ное 2009, 1:31

uli4nika написа:
LiTtLeRoCk написа:Въпроса ми е следния,мисля да вземам компакт но няма ел.стъкла може ли да му се сложат ел.стъкла сложна ли е процедурата,какво трябва да се смени.

тва бялото дет се оказа купе ли :roll:
иначе по вапроса отиваш в някоя морга и си купуваш целите стъклоповдигачи заедно с машинките + 2 копчета и си ти.
от седана са същите като на компота.цялата работа ще ти излезе към 200 лв. :yes:

Не колега не е за това щом е купе е ясно,че ням да е то ставаше въпрос за едно друго компактче което е без ел.стъкла.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Ное 2009, 11:01

Първо не се подвеждай, че на седана са същите, съвсем различни са :!:
Второ ще ти струва колкото намериш механизмите с моторчетата+инсталацията и копчетата + труд.
Ако си ги сложиш сам без последното.
На седаните са сравнително ефтини да речем 100лв. всичко за двете предни врати, но на компактите цената е по две, защото няма толкова много компакти на части и просто са по дефицитни.
Труда по монтажа, когато аз слягах на комбито беше 50лв. само за връзването на жицата, механичния монтаж го бях направил аз.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Ное 2009, 12:52

Ами на ме ми остана само да ви благодаря за всички съвети и мнения.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от uli4nika » 08 Ное 2009, 17:39

vld написа:Първо не се подвеждай, че на седана са същите, съвсем различни са :!:
Второ ще ти струва колкото намериш механизмите с моторчетата+инсталацията и копчетата + труд.
Ако си ги сложиш сам без последното.
На седаните са сравнително ефтини да речем 100лв. всичко за двете предни врати, но на компактите цената е по две, защото няма толкова много компакти на части и просто са по дефицитни.
Труда по монтажа, когато аз слягах на комбито беше 50лв. само за връзването на жицата, механичния монтаж го бях направил аз.

аз пък не съм съгласен с теб колега,не ми се спори излишно просто вече съм я правил тая гимнастика,първо мислех че стъклоповдигачите на кола със и без ел. машинки са едни и същи и дадох 140 лв за 2 машинки,само че уви нищо общо,после отидох от една морга свалиха ми хората от един седан целите стъклоповдигачи заедно с машинките,защото поотделно неможело дадох още 200 лв. и всичко заспа :D ,сега имам две машинки в излишак,стоят си в багажника.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Ное 2009, 20:58

Аз пък имами двете коли и съм ги разглобявал и много добре знам вътр карантиите дали са еднакви ;)
Изображение

Назад към E36