инфо за диференциали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
инфо за диференциали
Интересува ме ако някой е запознат каво диф.-ове се слагат в Е36, по точно с какви числа, и шпер-овете на от всички ли има, ако не на диф.-ове с какви числа се слагат.
Не вярвам да са толкова разнообразни, но просто не ги знам всичките. Пък и инфо не намирам никъде
Не вярвам да са толкова разнообразни, но просто не ги знам всичките. Пък и инфо не намирам никъде
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Re: инфо за диференциали
3.38, 3.45, 3.91, 3.15, 3.07, 2.93 и на дизелите 2.65 и 2.56 нещо такова,като за последните диленовите не съм сигурен дали бяха тия числата 

До тук добре, ама при всичките ли има и опция "шпер", и ме интересува за автоматиците също до колкото знам там числата са малко по големи. Примерно аз имам един с число 4.47 (отворен диф)
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
4.10 и на горе ....... Според мен колкото разновидности има на двигатели толкова би трябвало и на предавателни числа.......

- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
колега, я погледни тук http://www.bmwpower-bg.net/?module=arti ... read&id=29 

...burn your tyres , not your soul.....

sinster написа:колега, я погледни тук http://www.bmwpower-bg.net/?module=arti ... read&id=29
Аз това съм го чел доста пъти, но ме интересува инфо за предавателните числа за отворени диференциали и шпер които се предлагат.
А и още нещо за знаещите, мога ли да сложа шпер касета на диф. 4.44 (от автоматик) и какво трябва да се смени/купи?
Мерси.
7 мнения
• Страница 1 от 1