Часовник Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Часовник Е46
Колеги може тъпо да звучи писах 2-3 теми но не успях да си върна часовника с 1ч назад...
Давам на часовник въртя лекичко копчето и не става и не става 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
Re: Часовник Е46

най добре е да разглобиш таблото и да видиш какво не му е наред
имаше такива теми, дори аз съм пускал снимки да се види колко крехко е всичко вътре, но сега търсачката не работи
имаше такива теми, дори аз съм пускал снимки да се види колко крехко е всичко вътре, но сега търсачката не работи
- ceno83
- младши ентусиаст
-
Не е счупено нищо. Двете врътки си работят за всичко останало .. Но те дори не се въртят а имат съвсем лек луфт наляво и надясно. Пускам на часовник от мигачите и после връткам леко и не се мести нищо...
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
те по принцип не се завъртат изцяло, просто даваш нляво и надясно и по този начин местиш минутите
въпроса е че тези врътки вътре натискат едни пластмасови крачета, дано те са здрави
въпроса е че тези врътки вътре натискат едни пластмасови крачета, дано те са здрави
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Врътни малко по-силно, при мен поне се чува съвсем леко приглушено цъкване, но определено като се мъча да врътвам леко не става 

- ceno83
- младши ентусиаст
-
Не става дебаааааааааааа
А не е счупено

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
При мен го имаше същият проблем когато си купих колата. Кви ли не комбинации не пробвах на запален двг на изгасен и в движение. В крайна сметка проработи при контакт на 1-ва степен (показва ти се инспекшъна) веднага натискаш врътката за изчистване на километража без да се бавиш. И после почваш да си настройваш часовника. Немога да ти обесня защо така се настройваше пустият му часовник...
, нямаше логика. След време (1 годин) почна да се настройва и в движенение на самата кола. Незнам как да я нарека тази аномалия, може би адаптация някаква 
п.п. Пробвай и при втора степен на контакт. Ръчкане му е майката
. Варяции колкто си щеш , успех.

п.п. Пробвай и при втора степен на контакт. Ръчкане му е майката

- Panec
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: печката да пуши :D
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Колега в началото и аз неможех да си го оправя , но прегледах една тема във форума и след това успях.
При мен се получи: натискам и въртя едновременно , но да въртиш силно а съвсем леко. Завърташ надясно увеличаваш часовете , а на ляво сваляш.
При мен се получи: натискам и въртя едновременно , но да въртиш силно а съвсем леко. Завърташ надясно увеличаваш часовете , а на ляво сваляш.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Panec написа:При мен се получи: натискам и въртя едновременно , ...
Zagy написа:При мен става с дърпане и въртене - пробвай така.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
pazokolarov написа:Aбе колеги, какви са тези вашите табла!? Не трябва да има "дърпане" или "натискане" - само въртене.
![]()
Не се бъзикам - при мен е така

Si non confectus, non reficiat.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
pazokolarov написа:Panec написа:При мен се получи: натискам и въртя едновременно , ...Zagy написа:При мен става с дърпане и въртене - пробвай така.
Aбе колеги, какви са тези вашите табла!? Не трябва да има "дърпане" или "натискане" - само въртене.
![]()
И при мене е само с въртене

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

трябва да изпратим темата до БМВ да опишат в книжките новите начини за сверяване на часовника при Е46

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2