Съвет за закупуване на кола
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- olymp
- Потребител
-
- Кара: e36 318i '97
- Мечтае да кара: BMW
Съвет за закупуване на кола
здравейте
хвърлил съм око на един баварец
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11254749230453955&f1=details
, но аз съм от София, колата е в Плевен. Въпросите ми са: какво мислите за тази кола? Може ли да се прецени горе-долу състоянието и по снимките? И има ли някой доброволец от Плевен да и хвърли едно око и да каже дали си заслужава да се разходя до Плевен за нея
?
Мерси предварително
хвърлил съм око на един баварец
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11254749230453955&f1=details
, но аз съм от София, колата е в Плевен. Въпросите ми са: какво мислите за тази кола? Може ли да се прецени горе-долу състоянието и по снимките? И има ли някой доброволец от Плевен да и хвърли едно око и да каже дали си заслужава да се разходя до Плевен за нея

Мерси предварително

Карам леко, внимателно с повече газ
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: Съвет за закупуване на кола
има нещо много съмнително в тая кола.
Първо мотора е М40, който се слага за последно в Е36 през 09.93та година
Второ маската е от фейслифта, който е да кажем от юни 96та както си пише
Трето колата е със старата броня, която се слага до към края на 94та
Четвърто колата е с дигиталното управление на климатроника, което пък се слага от съвсем каря на 95та, а таблото е старото без пасажерския бег което е до към 94та в Е36 после се слага новото табло с еър бег за пасажера.
ти сам си избери кое от всичките тия неща е оригинално, а може и да няма такова изобщо
Това което аз предполагам е тая кола е някъде 92ра 93та година и климатроника е слаган допълнително, както и е сменяна маската с фейслифтовата по не знайна причина, щото не вярвам някой да е слагал М40 на 96та година кола, както и скарото табло и волан и т.н.
Аз лично бих те посъветвал да търиш друга
П.С. Абе тия коли от Италия всичките на 142хил км

Първо мотора е М40, който се слага за последно в Е36 през 09.93та година
Второ маската е от фейслифта, който е да кажем от юни 96та както си пише
Трето колата е със старата броня, която се слага до към края на 94та
Четвърто колата е с дигиталното управление на климатроника, което пък се слага от съвсем каря на 95та, а таблото е старото без пасажерския бег което е до към 94та в Е36 после се слага новото табло с еър бег за пасажера.
ти сам си избери кое от всичките тия неща е оригинално, а може и да няма такова изобщо
Това което аз предполагам е тая кола е някъде 92ра 93та година и климатроника е слаган допълнително, както и е сменяна маската с фейслифтовата по не знайна причина, щото не вярвам някой да е слагал М40 на 96та година кола, както и скарото табло и волан и т.н.

Аз лично бих те посъветвал да търиш друга

П.С. Абе тия коли от Италия всичките на 142хил км

Последна промяна BiTurbo на 04 Ное 2009, 15:06, променена общо 1 път
- olymp
- Потребител
-
Благодаря за бързия отговор.
Само като допълнение ще добавя, че колата е внос от Италия и (според този, с който говорих по тел) не е удряна и няма ръжда никъде
Само като допълнение ще добавя, че колата е внос от Италия и (според този, с който говорих по тел) не е удряна и няма ръжда никъде

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
Тоя сбирток не е имал удар май само със самолет или подводница
по добре не се занимавай

по добре не се занимавай

*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колегата BiTurbo ти е написал супер мнение за колата, в допълнение от мен ако не ти е спешно изчакай края на първото тримесечие на новата година и ще намериш много по изгодни оферти като цени имам предвид!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- olymp
- Потребител
-
Благодаря на всички за мненията, вече се разубедих за тази кола.
За колегата Nukem: Не, не е спешно, но някак ми се искаше да не вися по спирките през зимата
За това ми се иска по-скоро. А, би ли обяснил защо догодина март ще са по-изгодни?
За колегата Nukem: Не, не е спешно, но някак ми се искаше да не вися по спирките през зимата

- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
olymp написа:Благодаря на всички за мненията, вече се разубедих за тази кола.
За колегата Nukem: Не, не е спешно, но някак ми се искаше да не вися по спирките през зиматаЗа това ми се иска по-скоро. А, би ли обяснил защо догодина март ще са по-изгодни?
Защото пазара по начало е доста пренасите, и сега предстоят спадове на цените евентуално, и до февруари, март цените се очаква да са доста по-ниски от сегашните. А тая кола определено нещо не й е наред... А отделно, че на всяка втора кола километрите винаги твърдят, че са реални и масово са по 120 000 - 140 000 независимо от къде е

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Ако бързаш колега, тук във форума се продават някой доста добри екземпляра на сносни цени 
Тва на снимките тазове ли са

Тва на снимките тазове ли са

- Morridin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бавно....
- Детайли за колата: 40-ска с газ ;)
Колега, търси от някой от форума - има хубави обяви. А и няма смисъл да бързаш чак толкова - изчакай след нова година както те съветват. Хем и акциза ще падне, цените също би трябвало да слязат надолу.
П.С.: Случка от неделя:
Разхождаме се с 1 познат по автокъщите във Варна и в една гледам тъъъъкмо чистят е36 купе. Влизам аз да питам за какви пари иде реч и ми се казва: колата страшна, няма удари, нов внос, на 146к км. (разновидност на 142 ахаха), 318 ис, януари '97 - офертата е 6500 лв. Отварям капака - двигателя М42. Друго не гледах. Дай, викам на продавача, да ти оставям мойта за 6к лв., ама мойта поне наистина е от тогава. Изсумтя само, нищо не каза, а с моя познат се посмяхме.....
И те така.....
П.С.: Случка от неделя:
Разхождаме се с 1 познат по автокъщите във Варна и в една гледам тъъъъкмо чистят е36 купе. Влизам аз да питам за какви пари иде реч и ми се казва: колата страшна, няма удари, нов внос, на 146к км. (разновидност на 142 ахаха), 318 ис, януари '97 - офертата е 6500 лв. Отварям капака - двигателя М42. Друго не гледах. Дай, викам на продавача, да ти оставям мойта за 6к лв., ама мойта поне наистина е от тогава. Изсумтя само, нищо не каза, а с моя познат се посмяхме.....
И те така.....
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Друго си е да видиш "перфектното" Е36... единия фар с лупа, другия без, новата маска на кола видимо преди 1994 с един бек само на волана, карана разбира се от доктор
На скромната цена от 6000

Колеги, здравейте и от мен! Първо да се извиня на колегата, в която тема пиша
. Скоро смятам да ставам собственик на BMW Е36. Спрял съм се на това : http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details ...И молбата ми е ако може някой по снимките да каже дали вижда нещо съмнително. Имам в предвид това, което е написал koлегата BiTurbo..
Ще съм Ви много благодарен!!!
П.С. Ако някой не му хареса къде съм писъл, да каже! Просто не ми се отваряше нова тема (нали всяка първа тема бива заключена поради невежество....
).

Ще съм Ви много благодарен!!!

П.С. Ако някой не му хареса къде съм писъл, да каже! Просто не ми се отваряше нова тема (нали всяка първа тема бива заключена поради невежество....

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
gogoGT написа:Колеги, здравейте и от мен! Първо да се извиня на колегата, в която тема пиша. Скоро смятам да ставам собственик на BMW Е36. Спрял съм се на това : http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details ...И молбата ми е ако може някой по снимките да каже дали вижда нещо съмнително. Имам в предвид това, което е написал koлегата BiTurbo..
Ще съм Ви много благодарен!!!![]()
П.С. Ако някой не му хареса къде съм писъл, да каже! Просто не ми се отваряше нова тема (нали всяка първа тема бива заключена поради невежество....).
ами колега тази вече си отговаря на обявената година, новото табло, броня и волан, както и моторът е М52, значи годината вероятно е 95та ама не знам дали ще е ноември, щото ако беше тряяше да е дигиталната клима, вероятно това е датата на регистрация, а не на производство

Не елоша за тия пари....... може да се погледне вече като техническо състояние как ще е

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Дигиталната клима влиза точно от ноември, но може да не е от началото на месеца или някои работник нещо на 1.11.1995 да му се е спяло сутринта и да е сложил по-инерция старата инсталация с врътките
.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Meрси за бързия отговор на BiTurbo !!
. Относно техническото състояни първо ще проверя в КАТ по VIN за да няма
и след това ще я водя при познат майстор в СБА, да я качат на стенд и да и мерят копресията за всеки случай (не че ако покаже в стойности ще е хубава
).

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2