стъкла за фарове E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
стъкла за фарове E46
Има ли къде да си купя само стъкло. Сложиха ми нов фар и другия е ...ужас. И леко се прецаках смених си двата бъбрека, сложих изцяло никелирани и ме дразнят ужасно. Търся си и бъбреци .

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: стъкла за фарове E46
LSFC написа:Има ли къде да си купя само стъкло. Сложиха ми нов фар и другия е ...ужас. И леко се прецаках смених си двата бъбрека, сложих изцяло никелирани и ме дразнят ужасно. Търся си и бъбреци .
Babuna

- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Колега ако продаваш никилираните бъбреци кажи цена за тях на ЛС
.
.

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
а защо просто не си оправиш старото стъкло вместо а купуваш нов комплект за 110 лв?? става за 30-40 мин
и става супер хубаво.
п.с Аз направих тази процедура миналия ден. Станаха като нови!
Нужни материали (всичко около 10-15лв) и около 40 мин време:
1. Водна шкурка 400 или 600. (търка се докато се махне стариа износен и наранен слой - фара става абсолютно матов)
2. Водна шкурка 1000 ( търка се докато фара стане абсолютно гладък + мата доста се изчиства)
3. Паста 3М номер 1 ( търка се до абсолютен блясък - до перфектно стъкло)
4. Паста 3М номер 2 (това е за зачитен слой)
5. Паста 3М номер 3(това е по избор)
Пастата си остава щото се ползва съвсем малко а продават мин 100мл.

п.с Аз направих тази процедура миналия ден. Станаха като нови!
Нужни материали (всичко около 10-15лв) и около 40 мин време:
1. Водна шкурка 400 или 600. (търка се докато се махне стариа износен и наранен слой - фара става абсолютно матов)
2. Водна шкурка 1000 ( търка се докато фара стане абсолютно гладък + мата доста се изчиства)
3. Паста 3М номер 1 ( търка се до абсолютен блясък - до перфектно стъкло)
4. Паста 3М номер 2 (това е за зачитен слой)
5. Паста 3М номер 3(това е по избор)

Пастата си остава щото се ползва съвсем малко а продават мин 100мл.

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
колега- на ръка ли ги търка?
продаваш ли излишъците от твоята паста- ако ДА- пиши ми на ЛС, че и аз съм решил да правя тази интерванция.
започнаха ли да светят по-ясно след това фаровете?
продаваш ли излишъците от твоята паста- ако ДА- пиши ми на ЛС, че и аз съм решил да правя тази интерванция.
започнаха ли да светят по-ясно след това фаровете?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
да на ръка ги търках - бая търкане е ама си заслужава
Като нови са! 
за пасттата - ами ние бяхме 5 коли и ...
не остана много а и не е в мен:)
пастата е по 5лв 100мл. по принцип и хляб неще прибираш си е и като ти потрябва си е ползваш
п.с да ли има разлика в осветяването - зависи колко са ти били захабени и зависи какво очаква човек
аз съм много доволен:
п.с2: и за да не почнат пак хора да пишат ама трябва лак отгоре ама незнам си кво си трябва.. Нищо не трябва! само това което съм казал! цял свят го правят така ние в БГ се сме разбирачи лакове и простотии...

за пасттата - ами ние бяхме 5 коли и ...

пастата е по 5лв 100мл. по принцип и хляб неще прибираш си е и като ти потрябва си е ползваш

п.с да ли има разлика в осветяването - зависи колко са ти били захабени и зависи какво очаква човек

п.с2: и за да не почнат пак хора да пишат ама трябва лак отгоре ама незнам си кво си трябва.. Нищо не трябва! само това което съм казал! цял свят го правят така ние в БГ се сме разбирачи лакове и простотии...

- Toni 74
- кандидат ентусиаст
-
[quote="alexsch"]колега- на ръка ли ги търка?
Аз пробвах с машина и ги стопих
Аз пробвах с машина и ги стопих
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
колега как ще ги стопиш
има си регулатор на оборотите с 74 минаваш на към 800 об ;75 1200-1300 и с 76 до 1600 об говоря за номерата на пастите на 3М отделно като търкаш машината я движиш отделно с всяка паста се слага и различна гъба за 74 и 75 са по твърди гъбите ....а 3М пастите са само за машинно пастиране лятото правих процедурата фаровете блеснаха като нови

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....ясноооо
а приставки за дрелката - откъде да си купя- бриколаж?
my mods:
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
и после пет бесконтактни миенета и фара става матов,несе занимаваите с глупости.несе натрупва слои по стаклото ,а то прегаря и затова пожалтва и потамнява.тази фатка се прави ако колата ти е за продаване и си автокъща.а мисля че 100лв за две стакла нее много posting.php?mode=reply&f=34&t=172676#
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
gido написа:и после пет бесконтактни миенета и фара става матов,несе занимаваите с глупости.несе натрупва слои по стаклото ,а то прегаря и затова пожалтва и потамнява.тази фатка се прави ако колата ти е за продаване и си автокъща.а мисля че 100лв за две стакла нее много http://www.bmwpower-bg.net/forums/posti ... &t=172676#
ето заради такива коментари написах 2-рия си "п.с2"
А колега само да ти кажа че след като си миеш колата безконтактно не само фаровете ми цялата кола ще тряабва да пребоядисваш

п.с не го приемай за заяждане не е все пак е технически форум а не е само "кажете от каде да си купя..." всеки гледа да сподели нещо за да не се дават пари просто ей така

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
kaspar_ivo написа:gido написа:и после пет бесконтактни миенета и фара става матов,несе занимаваите с глупости.несе натрупва слои по стаклото ,а то прегаря и затова пожалтва и потамнява.тази фатка се прави ако колата ти е за продаване и си автокъща.а мисля че 100лв за две стакла нее много posting.php?mode=reply&f=34&t=172676#
ето заради такива коментари написах 2-рия си "п.с2"
А колега само да ти кажа че след като си миеш колата безконтактно не само фаровете ми цялата кола ще тряабва да пребоядисвашима теми прочети кое как се прави преди да даваш "компетентно" мнение, а дали 110 лв са много или малко всеки си има глава и решава. Аз също съм го дал като един от начините само че има хора който не тичат до сервиза за да им завият едно болтче и не искат да дават 100 лв примерно за нещо което може да даде по малко... ако ме разбираш
![]()
п.с не го приемай за заяждане не е все пак е технически форум а не е само "кажете от каде да си купя..." всеки гледа да сподели нещо за да не се дават пари просто ей така
Ако съдя по твоите думи,колите ми трябва да са останали само по ламарина от безконтактния препарат.......2 години и 1 петънце няма по никоя от колите ми,а се мият на седмицата по 2-3 пъти
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
няма лошо
Всеки си има глава на раменете и си решава кво да прави
Аз знам от хора които се занимават с пастиране че безконтактното е убиец за лака на колите. Но се отклоняваме от темата... нека да не спамим.

Всеки си има глава на раменете и си решава кво да прави
Аз знам от хора които се занимават с пастиране че безконтактното е убиец за лака на колите. Но се отклоняваме от темата... нека да не спамим.
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
ето тука има и снимки http://forum.e46fanatics.com/showthread ... light+lens
според мен, мнението ти quickshare е несериозно и заядливо.
Не знам защо, но всеки път като се напише нещо интересно в тоя форум,
задължително ще излезне някой да си изкаже категорично, негативното си
мнение. Заради такива мнения вече съм спрял да търся отговори на
въпросите си тука.
Ако наистина пласмасата му е прецакана, пробва вариянта с
шкурката и пастата, ако не стане кво толкова? Така или иначе са ти
били за смяна, ще идеш и ще ги дадеш стоте лева. Аз мойте ги направих,
за да пробвам, да видя дали става, не е че нямам $130 да си ги купа.
Тука не става въпрос за парите.
това, което kaspar_ivo написа е правилно и изпробвано многократно
според мен, мнението ти quickshare е несериозно и заядливо.
Не знам защо, но всеки път като се напише нещо интересно в тоя форум,
задължително ще излезне някой да си изкаже категорично, негативното си
мнение. Заради такива мнения вече съм спрял да търся отговори на
въпросите си тука.
Ако наистина пласмасата му е прецакана, пробва вариянта с
шкурката и пастата, ако не стане кво толкова? Така или иначе са ти
били за смяна, ще идеш и ще ги дадеш стоте лева. Аз мойте ги направих,
за да пробвам, да видя дали става, не е че нямам $130 да си ги купа.
Тука не става въпрос за парите.
това, което kaspar_ivo написа е правилно и изпробвано многократно

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
alexsch написа:....ясноооо
колега не се мъчи с дрелка прави се с полир машина прилича на ъглошлайф, но е с едно колелце за регулиране на оборотите, приставките/гъбите/ си ги купувам от магазините за автобои около 10лв струва гъбата, там може да си вземеш и пастите на 3М, с дрелка незнам дали ще стане но сега се сещам в бриколажа продават едни кръгли пластмасови на който се залепва гъба до колкото си спомням са с отвор 8 или 10мм с резба може да пробваш да навиеш болт и да му отрежеш главата за да го хванеш в патронника на дрелката, ако срещнеш някакви проблеми пиши ми на ЛС , ако не ти е спешно др месец ще си взема машината, че не ми е в Сф и ще ти ги направя.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2