8-ми кръг-Тайм Атак - Награда - БМВ 325

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: 8-ми кръг-Тайм Атак - Награда - БМВ 325

Мнение от dzvera2 » 03 Ное 2009, 17:59

///ivanE30 написа:колега ти от някоя медия ли си ? евалата беше много яко :bowdown:

да колега работя в 168 часа като фотограф ама тва не е толко важно :) ако успея ще кача да се нагледате !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 90' E30 335

Мнение от Blondster » 03 Ное 2009, 18:00

difcho написа:
Maverick_VS написа:
DarkPsy написа:Останах много доволен, имаше изпълнения :clap: жалко че не подариха БМВ-то на някой от публиката.

Ама ти да не би да си очаквал наистина да го дадат :mhihi: :mhihi: :mhihi: ?! Не бъди наивник ;)!

Мислиш ли, че при 10 000 продадени билета нямаше да бъде дадено ? И редно ли е при положение, че е обявено това условие, да се даде при продадени 1800 билета ? Въпреки малкото продадени билети Промод решиха да дадат част от наградата при 2500 продадени билета ;)

:clap: ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 03 Ное 2009, 18:30

difcho написа:
Maverick_VS написа:
DarkPsy написа:Останах много доволен, имаше изпълнения :clap: жалко че не подариха БМВ-то на някой от публиката.

Ама ти да не би да си очаквал наистина да го дадат :mhihi: :mhihi: :mhihi: ?! Не бъди наивник ;)!

Мислиш ли, че при 10 000 продадени билета нямаше да бъде дадено ? И редно ли е при положение, че е обявено това условие, да се даде при продадени 1800 билета ? Въпреки малкото продадени билети Промод решиха да дадат част от наградата при 2500 продадени билета ;)

Не, разбира се - просто леко преекспонирахте темата с тази награда ;)! Заприлича ми на едни промоции, където всичко обявено с големите букви изглежда страхотно, но винаги трябва да четеш редовете с малкия шрифт :mhihi: ;)! Както и да е - успехи занапред и повече зрители ;)!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Ное 2009, 9:20

Излезе ли някакво видео от пистата? Имаше доста ефектни изпълнения и ще се радвам да ги видя още един път :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 17 Ное 2009, 10:27

X-citer написа:Излезе ли някакво видео от пистата? Имаше доста ефектни изпълнения и ще се радвам да ги видя още един път :)

viewtopic.php?f=19&t=174190 :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavoff » 22 Ное 2009, 17:06

То са е видяло че никой неще да качи видео от 8-мия кръг :mhihi: ми ето малко любителски(необработени) клипчета снимани от мен.

http://vbox7.com/user:slavoff?p=allvideos

п.с. Базикам се естествено, клипа на КАТАНА е уникално :yes: :yes: :yes:
I drift not because it is a quicker way around a corner,
but the most exciting way.

-Keiichi Tsuchiya

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия