Надрано с ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Надрано с ключ
Днеска излизам и гледам на колата 2 деруги
М*мка им мръсна и завистници
Има ли някакъв начин да го оправя с някакви полир пасти ли нз
Нека ако някой се е сблъсквал с този проблем да сподели. Пребоядисването го оставям като краен вариянт 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Надрано с ключ
зависи от деругите ако са дълбоки с каквато и паста да полираш няма да стане ако се е показала основата под боята или ламарината има коректори по номера на боята ти правят ако са дълбоки но ще си ли чи при всички положения. Ако не си претенциозен го направи по този начин ако не боядисване му е майката. 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ако я усещаш драскотината като пипаш боята ...... лошо. Трябва си боядисване. Пастирането спасява само от леки драскотини по лака (примерно около дръжките на вратите от ноктите ).... И моята я бяха надрали и боядисвах две врати и калник само заради такива драскотини....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
kriso85 написа:Ако я усещаш драскотината като пипаш боята ...... лошо. Трябва си боядисване. Пастирането спасява само от леки драскотини по лака (примерно около дръжките на вратите от ноктите ).... И моята я бяха надрали и боядисвах две врати и калник само заради такива драскотини....
Мда усещат се като мина с пръст по тях

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Аз боядисах по-миналото лято и ми излезна около 400 лв. (заедно със задната броня + 3 те неща по-горе). Но сега май са вдигнали тарифите бояджиите . А и си я боядисвах в Сандански, а там е по-евтино от София
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Колега, щом усещаш драскотините с ръка, значи си за боя! Принципно бояджиите взимат между 150-300 лв на детаил за боядисването. Отделно консумативите са си за твоя сметка. Имай предвид, че е почти задължително да се боядисва в камера. Аз в началото на пролетта боядисвах, задна броня, заден ляв калник и левия праг. Всичко ми излезе около 1100 лв.
- nani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 компакт
DoesNot написа:Днеска излизам и гледам на колата 2 деругиМ*мка им мръсна и завистници
Има ли някакъв начин да го оправя с някакви полир пасти ли нз
Нека ако някой се е сблъсквал с този проблем да сподели. Пребоядисването го оставям като краен вариянт
Колега, нямаш ли каско? Според мен едно пълно каско спестява много такива злини от злосторници и зависници с каквито сме обградени.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
sannikolaus написа:Колега, щом усещаш драскотините с ръка, значи си за боя! Принципно бояджиите взимат между 150-300 лв на детаил за боядисването. Отделно консумативите са си за твоя сметка. Имай предвид, че е почти задължително да се боядисва в камера. Аз в началото на пролетта боядисвах, задна броня, заден ляв калник и левия праг. Всичко ми излезе около 1100 лв.

Леле какви са тия цени на услуги аз имам приятел със сервиз и боядисва в камера с боите на водна основа и взима 150-200 на детайл максимум материяли и труд включено в тия пари и става идеално, но не само при него цените са такива за 1500 се прави цялостно пребойдисване с материяли и труд ти да не си ходил в Дару да я боядисваш

И на мен ми го причиниха преди години, беше на цялата кола без тавана и едната задна врата. Жалба в полицията, завежда се следствие срещу неизвестен извършител, след няколко дена ти дават едно уведомление, което представяш пред застрахователите. Пребоядисаха ми всичко без пари. Искаха мръсотия да ми направят, в крайна сметка ми направиха услуга щото предния капак беше бая учукан от камъчета 

- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
oci написа:sannikolaus написа:Колега, щом усещаш драскотините с ръка, значи си за боя! Принципно бояджиите взимат между 150-300 лв на детаил за боядисването. Отделно консумативите са си за твоя сметка. Имай предвид, че е почти задължително да се боядисва в камера. Аз в началото на пролетта боядисвах, задна броня, заден ляв калник и левия праг. Всичко ми излезе около 1100 лв.
![]()
Леле какви са тия цени на услуги аз имам приятел със сервиз и боядисва в камера с боите на водна основа и взима 150-200 на детайл максимум материяли и труд включено в тия пари и става идеално, но не само при него цените са такива за 1500 се прави цялостно пребойдисване с материяли и труд ти да не си ходил в Дару да я боядисваш
С какво се боядисва ? Така само си нацелваме, има бои по 150лв литъра и си е нормално.... лак 100лв литъра... и накрая като теглиш чертата само за материали отиват към 600/700лв.
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- milenvg
- Потребител
-
- Кара: Audi A3
- Мечтае да кара: Lexus
Ето подобна тема в друг форум http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=66566 и фирмата http://chipsaway.bg/
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Че аз като ми са надрани и двете врати от ключ + задният калник трябва да дам сигурно 700 лв
. За една драскотина от 2 см 110лв. Хммм 

vavilon написа:Че аз като ми са надрани и двете врати от ключ + задният калник трябва да дам сигурно 700 лв. За една драскотина от 2 см 110лв. Хммм
Ценат е даже много добра. За цялостно боядисване на детаил да не е по-малко? И 100% няма да оцелят цвят...
- milenvg
- Потребител
-
- Кара: Audi A3
- Мечтае да кара: Lexus
Незнам колко е истина но гледам че горе долу се справят http://www.youtube.com/watch?v=VkIRgC2qq-s скоро може и да видя дали ще оправят мойта кола.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Незнам доколко е иновативна тази технология,но този начин на третиране на драскотини го наблюдавам от години тук(Гърция).Един приятел беше взел кола под наем и я беше одраскал на паркинг,та за да не се занимава с неприятности после,отиде при един бояджия(безизвестен)и му я направи точно така(за 30евра)!После ме накараха да позная къде е била драскотината и повярвайте ми не успях
.Веднъж и намен ми се случи да ползвам услугите на автобояджия,но отидох при най добрия в района и какво да видя подготвяха едно карераIV за същата манипулация(за малко не влязъл под ТИР и одраскал капака) и пак
.После като им закарах колата за боядисване поршето беше готово и се кьорих ли кьорих,нещо като открйй десетте разлики,ама не открих нито една!
Накрая да добавя интересен факт.Едно момче преди няколко месеца отвори специализиран сервиз за точно такъв тип боядисване и шлайфаше фарове дори като беше монтирал огромна табела "ние боядисваме само мястото не колата",ама вземаше доста скъпо и доста бързо фалира...

Накрая да добавя интересен факт.Едно момче преди няколко месеца отвори специализиран сервиз за точно такъв тип боядисване и шлайфаше фарове дори като беше монтирал огромна табела "ние боядисваме само мястото не колата",ама вземаше доста скъпо и доста бързо фалира...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2