СОФИЯ - сбирки Е30 неделя 20:00 Бояна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
Re: Сьбиране само Е-30
Колегите с Е30 за мен са най-сериозните хора
специални поздравления всеки път се събирате
независимо какво е времето много сте стабилни браво

специални поздравления всеки път се събирате
независимо какво е времето много сте стабилни браво

- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
beni barzia написа:дееба тия 20-ки
ммда ама ИС-а сам си се върти у точка

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Сбирката за такъв студен ден беше повече от тотална лудница. Драговете бяха един след друг даже едвам се изчакваха да тръгнат.
Вечното дерби Мето-Бени беше пак в сила, кой кво правил по колата дай пак на линия, те да си пишат кой биеше те да си кажат, само улекотени маховици и разплетени генерации им дай на героите ни. Бени как можа с цялата си наглост да иска се дърпа с печката не можах го разбера.
Студеното време не спря и Динко измъкнал се от прегръдките на Дулсинея, да отиде да се подърпа малко с Б25цата.
Митака имаше проблеми със стартовете
ама като набере тая кола сякаш тръгва е незнам.
Жорката нашия с екзотичните си джанти май пак го раздаваше сейфти кар ... ама незнам.
Имаше и лоши голфове, олекотени, без стъкла, разни 3ки със резервни гуми правиха бърнаути – да резервни гуми – от тънките, завиждам понякога на ентусиаЗЪма на голфистите, важното е да си голям.
Липсваха и част от сбирка персонала ама те на калояново бяха отишли, те да си кажат за кво
Вечното дерби Мето-Бени беше пак в сила, кой кво правил по колата дай пак на линия, те да си пишат кой биеше те да си кажат, само улекотени маховици и разплетени генерации им дай на героите ни. Бени как можа с цялата си наглост да иска се дърпа с печката не можах го разбера.
Студеното време не спря и Динко измъкнал се от прегръдките на Дулсинея, да отиде да се подърпа малко с Б25цата.
Митака имаше проблеми със стартовете

Жорката нашия с екзотичните си джанти май пак го раздаваше сейфти кар ... ама незнам.
Имаше и лоши голфове, олекотени, без стъкла, разни 3ки със резервни гуми правиха бърнаути – да резервни гуми – от тънките, завиждам понякога на ентусиаЗЪма на голфистите, важното е да си голям.
Липсваха и част от сбирка персонала ама те на калояново бяха отишли, те да си кажат за кво

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Поредната сбирка която не мина без намесата на органите на реда
Но иначе поредната добра сбирка

Но иначе поредната добра сбирка

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Еми тоо полицай като ме видя че скитам из паркинга на баумакс-а пича си рече сигурно , чакай поне тоя иноземец да спрем.
Мето се опита да ми направи намек ... ама късно се усетих. Инъче полицаите бяха много внимателни и учтиви, поговорихме си. Ясно беше че калпазанлъци няма да правим на мокрото, ама като ме спря вика - Ти много бързо завиваш затова те спираме
, а с чайника няма как да се завива бързо вие знаете. Сигурно ме е сбъркал с някой с истинска кола.
Та след 10 минутен разпит, защо тук се събираме, откъде съм, защо съм, аз си попълних лексикона и беж към парти плейс номер 2 - със 50 зад патрулката.
Та бая коли имаше отново, въпреки палавото време, някой се мъчиха да плъзгат, други цяла вечер с бира и картофи се наливаха и нищиха бъдещето на един за жалост погубен ... чат канал на
мани.
Мето се опита да ми направи намек ... ама късно се усетих. Инъче полицаите бяха много внимателни и учтиви, поговорихме си. Ясно беше че калпазанлъци няма да правим на мокрото, ама като ме спря вика - Ти много бързо завиваш затова те спираме

Та след 10 минутен разпит, защо тук се събираме, откъде съм, защо съм, аз си попълних лексикона и беж към парти плейс номер 2 - със 50 зад патрулката.
Та бая коли имаше отново, въпреки палавото време, някой се мъчиха да плъзгат, други цяла вечер с бира и картофи се наливаха и нищиха бъдещето на един за жалост погубен ... чат канал на

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
Аз бях при тия с бирите и мезетата
. Но преди да дойдат куките имаше няколко старта 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
добра сбирка...доста луди имаше
готино е да минеш покраи куките на 3-та почти в прекасвач с .......... 30

готино е да минеш покраи куките на 3-та почти в прекасвач с .......... 30

bedrock city racing
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
е то с тея къси дифове 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- NeZaKoNnO^RoDeNa
- Потребител
-
- Кара: WV POLO
- Мечтае да кара: E30
Какво правите младежи? Какво става на баумакса?
Няма идеални хора, има идеални илюзии!!!
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
NeZaKoNnO^RoDeNa написа:Какво правите младежи? Какво става на баумакса?
Ми ако си навита ща повозя да видиш и ти кво става там!?

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Тази събота ще има интересни гонки
Неиспускайте

Неиспускайте

Drive Only Cool Cars - E30 Baby