Harman/Kardon инсталация?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Harman/Kardon инсталация?
Колеги , най после ми изпадна Harman/Kardon кит за Е46 купе на символична цена.
Така почвам в въпросите
1. Понеже заводските купета с Harman/Kardon имат и колони на задните врати а аз нямам , трябва ли да купувам кори или има пробита заготовка за колона ? Ако няма може ли просто да се пробие ?
2. Трябва ли да сменям цялото окабеляване на колата , чух че ХК били със позлатени кабели
Вярно ли е?
3. ХК колоните съвместими ли са със всичке плеъри на Е46 , тоест аз имам касетка ще е са съвместими ли с нея ?
4. четох някаде че трябвало да се сменя някакъв софтуер
Има ли такова нещо
5. Срещали ли сте инструкций за инсталацията из други сайтове , ако сте бих ви помолил да пуснете линк
6. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
Така почвам в въпросите

1. Понеже заводските купета с Harman/Kardon имат и колони на задните врати а аз нямам , трябва ли да купувам кори или има пробита заготовка за колона ? Ако няма може ли просто да се пробие ?
2. Трябва ли да сменям цялото окабеляване на колата , чух че ХК били със позлатени кабели

3. ХК колоните съвместими ли са със всичке плеъри на Е46 , тоест аз имам касетка ще е са съвместими ли с нея ?
4. четох някаде че трябвало да се сменя някакъв софтуер

5. Срещали ли сте инструкций за инсталацията из други сайтове , ако сте бих ви помолил да пуснете линк
6. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: Harman/Kardon инсталация?
Като те гледам държиш на качеството.Най-добре отиди в сервиз за да ти е чиста работата, не друго като гледам бая работа имаш особено със колонките на липасващите задни врати
,сваляне,пробване,окабеляване,че и аз правих необислени постъпки и после се чудих как да го връщам оригиналЪ.

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
fen_na_bmw написа:Като те гледам държиш на качеството.Най-добре отиди в сервиз за да ти е чиста работата, не друго като гледам бая работа имаш особено със колонките на липасващите задни врати,сваляне,пробване,окабеляване,че и аз правих необислени постъпки и после се чудих как да го връщам оригиналЪ.
Я разкажи за задните врати как реши проблема ?

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Не съм го решавал отказах се.Първо започнах с лека интервенция по кората ама не останах доволен и стигах до извода,че трябва да гледаш преди да купуваш.
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Padreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с мерак
според мен би трябвало да потърсиш специализирана помощ в сервиз можеби за Car Audio
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
Padreto написа:според мен би трябвало да потърсиш специализирана помощ в сервиз можеби за Car Audio
Абе и аз така си мислех отначало , ама тия специализираните ми обявяват цена 6 пъти по-висока от цената на всички Х/К колони

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Просто не им се занимава и за това така ти казват. По лесно им е да ти монтира едно СД с 4 нови колони и ще ти кажат ,че ще е супер 

8 мнения
• Страница 1 от 1