Посещения на дома за сираци в Асеновград
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Посещения на дома за сираци в Асеновград
БМВ клуб Хасково-по точно които дойдат също ще с с вас при децата от Дома за сираци

bmwfena написа:БМВ клуб Хасково-по точно които дойдат също ще с с вас при децата от Дома за сираци![]()
![]()
![]()

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Не се колебайте, пичове .
Вместо да изкарате неделята по гръб /примерно / елате на срещата .
Малкото от Вас е много за други !
Вместо да изкарате неделята по гръб /примерно / елате на срещата .
Малкото от Вас е много за други !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Padreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с мерак
днес мисля че направих деня си пълноцене след посещемието ни в дома.Много хубави деца,много добри хора.посрещнаха ни с радост в очите си и ни направиха за миг част от тяхното ежедневие.Аз лично се почувствах като техен приятел,но за другия път ще знаем и какво да занесем за да бъдем полезни с нещо и ние-тъй като ни поканиха съвсем официално да присъстваме на тяхното тържество.Благодарности на колегите с които се осъществи това посещение
да беше добре...ще е хубаво обаче ако още колеги идват...жалко е че като се каже че ще има събор и кебапчета се пълни всичко...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
pironkov написа:да беше добре...ще е хубаво обаче ако още колеги идват...жалко е че като се каже че ще има събор и кебапчета се пълни всичко...
За жалост колегата е прав...
Не забравяйте че и тези деца са хора-и те искат да се повозят в БМВ-не само ние.Проблема е че ние можем да си го купим но те по ирония на съдбата може би НИКОГА няма да се возят в БМВ пък камо ли да си го позволят да го притежават.
БЪДЕТЕ ПО ЧОВЕЧНИ
ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВО.....

До колкото разбрах имат нужда освен от дрехи и от телевизори...компютри...
Колеги, благодаря на всички, които бяхте там!
Изключително много се радвам, че се видях с вас и че вие помогнахте за развитието на инициативата!
Пуснах специална тема в "Извън Темата", за да могат повече хора да я видят и да се включат за в бъдеще в подобни мероприятия!
viewtopic.php?f=4&t=173104
ПС Добре е да драснете по 2 реда, защото бяхме толкова много, че поне аз не можах да ви запомня всичките

Изключително много се радвам, че се видях с вас и че вие помогнахте за развитието на инициативата!

Пуснах специална тема в "Извън Темата", за да могат повече хора да я видят и да се включат за в бъдеще в подобни мероприятия!
viewtopic.php?f=4&t=173104
ПС Добре е да драснете по 2 реда, защото бяхме толкова много, че поне аз не можах да ви запомня всичките

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Добър ден и от мен ето и обещаните от мен снимки
Link-http://dox.bg/files/dw?a=c890ded507
Link-http://dox.bg/files/dw?a=c890ded507
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

Искрено се надявам да сме помогнали поне малко на децата! За следващия път дайте да се организираме и да направим някоя обща покупка - нещо, което наистина им е нужно!
g.petrow написа:Искрено се надявам да сме помогнали поне малко на децата! За следващия път дайте да се организираме и да направим някоя обща покупка - нещо, което наистина им е нужно!
ПС - Аз съм Жоро, със синьото Е60