Огледало - централно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Огледало - централно
колеги , аз съм с обикновенното (стандартно)огледало за обратно виждане, оба4е искам да го сменя с това с лампи4ката и функцията за автом. затъмняване (електро-хромати4но) .Имате ли идея как става това (какви и каде кабели трябва да се прекарат + някакво активиране може би) ??
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Re: Огледало - централно
Иска и окабеляване за което трябва да разглобиш половината кола ако не и повече!!!!
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
quickshare написа:Иска и окабеляване за което трябва да разглобиш половината кола ако не и повече!!!!
хихих направо го отказа.
Слагаш си новото огледало и взимаш + от червените лампички които ти осветяват скоростния лост за да знае огледалото ,че е нощ и че си пуснал фаровите.
Това е.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Next написа:Слагаш си новото огледало и взимаш + от червените лампички които ти осветяват скоростния лост за да знае огледалото ,че е нощ и че си пуснал фаровите.
Това е.
Точно така, аз на мойто огледало даже и червената лампа подкарах, но с нея нещата са доста по-сложни.
При мене се затъмнява и без да съм пуснал фаровете примерно когато слънцето е на ниско и е зад мене 

- papabg
- Потребител
-
- Кара: 320D AUTOMATIC
- Мечтае да кара: X6
- Детайли за колата: BMW 320D AUTOMATIC
2002г.
Аз има 320 2002г. и съм със огледало с лампичка.Обаче не осещам да ми затъмнява.Може ли да има някакъв проблем?
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
papabg написа:Аз има 320 2002г. и съм със огледало с лампичка.Обаче не осещам да ми затъмнява.Може ли да има някакъв проблем?
Изобщо не се влияе тва нещо от никви лампички на плафони и прочие....... запуши дупката зад огледалото с пръст даи на контакт колата и светни със фенерчето в огледалото.Ще се затъмни видимо бързо (нямам предвид че ще стане тъмно като затъмнените ви задни прозорци примерно) но видимо се вижда как се затъмнява.
Последна промяна Rundev на 31 Окт 2009, 22:06, променена общо 1 път
- kiko™
- ентусиаст
-
papabg написа:Аз има 320 2002г. и съм със огледало с лампичка.Обаче не осещам да ми затъмнява.Може ли да има някакъв проблем?
Може огледалото ти да е обикновенно а не ел. хроматично, ако е така значи трябва да си го затъмняваш ръчно като врътнеш лампичката.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- Rundev
- младши ентусиаст
-
unikalen88 написа:колега лампичката на огледалото не е за затъмнение а за аларма
Абсолютно вярно и аз не съм виждал до момента лампичката за алармата да се върти за да стане огледалото черно

- kiko™
- ентусиаст
-
Rundev написа:Абсолютно вярно и аз не съм виждал до момента лампичката за алармата да се върти за да стане огледалото черно
Колега, ти нещо като какъв се изявяваш аз не мога да те разбера! Това че ти не си виждал не значи че няма, а аз за да го напиша значи съм сигурен в това което съм написал (ако не си забелязал мненията които пиша във форума не са от сорта "кой ми сра в гащите")! Преди дни в една друга тема пак подобен род изказвания от твоя страна имаше с подобни емотиконки!

- Rundev
- младши ентусиаст
-
Добре бе колега,мое мнение си е това,мои опит,нали затова е форум да се обсъжда от много хора даден проблем и булшинството като казва едно и също нещо значи е то!Кво ми са звериш.......... после пак аз съм осирал теми!!!
Rundev написа:Добре бе колега,мое мнение си е това,мои опит,нали затова е форум да се обсъжда от много хора даден проблем и булшинството като казва едно и също нещо значи е то!Кво ми са звериш.......... после пак аз съм осирал теми!!!
Лампата се върти на обикновенното огледало, а не на хроматичното, за да затъмни.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Еее, не разваляйте хубавата тема с караници.
Ако наистина свързването на електро-хроматичното огледало е толкова лесно и аз ще се замисля за подобен ъпгрейд.
Колега Кико, може ли по-подробно да обясниш как се връзва това огледало и какви са точно допълнителните функции на лампите
Ако наистина свързването на електро-хроматичното огледало е толкова лесно и аз ще се замисля за подобен ъпгрейд.
Колега Кико, може ли по-подробно да обясниш как се връзва това огледало и какви са точно допълнителните функции на лампите
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5