е36 компакт предно и задно окачване - общи положения. :D

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

е36 компакт предно и задно окачване - общи положения. :D

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 31 Окт 2009, 16:24

Здравейте колеги, имам един компакт 95та година и мисля че му е време за смяна на некой нещица по окачването. Предницата ми лопа а отзад почна да скърца :D хахахах. Та въпроса ми към вас е щото не съм много в час с окачването на автомобила искам да ви попитам евентуално ако не ви представлява трудност и ако не ви подразня с "поредната безмислена тема" отпред какви тампони има колко са и кви пари да си приготя, също така има ли биалетки или там както им се вика. За задницата ми е същия въпрос - какво що има колко са и горе долу какви парички ще излезе подмяната. Като я взех преди почти година немаше лопане нито скърцане, но явно шофирането по наще пътища не й се отразява много добре и положението хич не ми харесва :( Поздрави и благодаря предварително на хората които вземат на сериозно питането ми. :) :) :)

старши ентусиаст
Аватар

Re: е36 компакт предно и задно окачване - общи положения. :D

Мнение от kdl » 31 Окт 2009, 16:45

Почти нищо не може да се разскърца по задницата, освен вертикалните тампони, големите.
Предницата: шарнири и тампони на носачите. Аз не успях да разбия биалетките на моя.

Но не мисля, че тук може някой да познае какво ти е за смяна, ходи да ти я погледнат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 31 Окт 2009, 17:18

liloff написа:Почти нищо не може да се разскърца по задницата, освен вертикалните тампони, големите.

Тоя път не съм съглаен с теб .. :). Доста неща могат да се разскърцат от зад .... Колега най -добре ида да ти огледат ходовата част , че иначе си чешаме само езиците тука ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 31 Окт 2009, 17:20

Мерси колега за мнението... :) нз какво що но искам да сменя всички видове маншончета, тампончета и тем подобни затова и питах какво и колко на брой има :D а това скърцане (tmi) майката ми е*а :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 31 Окт 2009, 17:36

metodi80 написа:Тоя път не съм съглаен с теб .. :). Доста неща могат да се разскърцат от зад .... Колега най -добре ида да ти огледат ходовата част , че иначе си чешаме само езиците тука ...
Мето, той говори за Компакт (задно окачване от Е30)... наистина няма много неща, които да се разскърцат там.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с превишена скорост

Мнение от BH5482BH » 31 Окт 2009, 23:30

:yes:

Назад към E36