е36 компакт предно и задно окачване - общи положения. :D
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
е36 компакт предно и задно окачване - общи положения. :D
Здравейте колеги, имам един компакт 95та година и мисля че му е време за смяна на некой нещица по окачването. Предницата ми лопа а отзад почна да скърца
хахахах. Та въпроса ми към вас е щото не съм много в час с окачването на автомобила искам да ви попитам евентуално ако не ви представлява трудност и ако не ви подразня с "поредната безмислена тема" отпред какви тампони има колко са и кви пари да си приготя, също така има ли биалетки или там както им се вика. За задницата ми е същия въпрос - какво що има колко са и горе долу какви парички ще излезе подмяната. Като я взех преди почти година немаше лопане нито скърцане, но явно шофирането по наще пътища не й се отразява много добре и положението хич не ми харесва
Поздрави и благодаря предварително на хората които вземат на сериозно питането ми.

Re: е36 компакт предно и задно окачване - общи положения. :D
Почти нищо не може да се разскърца по задницата, освен вертикалните тампони, големите.
Предницата: шарнири и тампони на носачите. Аз не успях да разбия биалетките на моя.
Но не мисля, че тук може някой да познае какво ти е за смяна, ходи да ти я погледнат.
Предницата: шарнири и тампони на носачите. Аз не успях да разбия биалетките на моя.
Но не мисля, че тук може някой да познае какво ти е за смяна, ходи да ти я погледнат.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
liloff написа:Почти нищо не може да се разскърца по задницата, освен вертикалните тампони, големите.
Тоя път не съм съглаен с теб ..

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Мерси колега за мнението...
нз какво що но искам да сменя всички видове маншончета, тампончета и тем подобни затова и питах какво и колко на брой има
а това скърцане (tmi) майката ми е*а 

Мето, той говори за Компакт (задно окачване от Е30)... наистина няма много неща, които да се разскърцат там.metodi80 написа:Тоя път не съм съглаен с теб ... Доста неща могат да се разскърцат от зад .... Колега най -добре ида да ти огледат ходовата част , че иначе си чешаме само езиците тука ...
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
6 мнения
• Страница 1 от 1