Окачване?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Окачване?
Здр.колеги от извесно време ме торзмози окачването по-специално предното.Разстоянието от калника до гумата ми се вижда множко и искам да го променя,
джантата е 17".Заглеждъл съм се по коли с ориг. ///М тех. и при тях разстоянието калник-гума е идиално пак със 17-ки.Споделете какво да направя,че да си свяля малко предницата? М-окачване ли да търся и с какво се различава от норманото или само спртни пружини до 30мм,коилоувъри не ме устроват,защото колата не се кара на писта и според мен няма смисъл.
джантата е 17".Заглеждъл съм се по коли с ориг. ///М тех. и при тях разстоянието калник-гума е идиално пак със 17-ки.Споделете какво да направя,че да си свяля малко предницата? М-окачване ли да търся и с какво се различава от норманото или само спртни пружини до 30мм,коилоувъри не ме устроват,защото колата не се кара на писта и според мен няма смисъл.
Re: Окачване?
от -30мм окачване ще си по-доволен
м-тех окачването е -16-17мм спрямо стандартното (по спомени)
аз съм с около -30мм, може да видиш как изглежда
(на снимките от втория ред)
м-тех окачването е -16-17мм спрямо стандартното (по спомени)
аз съм с около -30мм, може да видиш как изглежда

- 100imenov
- ентусиаст
-
Е идиален си точно за това говоря.Казвай,какво да сменям пружини-марка само предни мога ли да взема?Макверсоните са ми за смяна пак стандартни ли да взимам или?Тампони?
4 пружини и 4 амортисьора ако питаш мен - вземи си някой кит (напр. Bilstein B12) смъкващ -30мм. При тях и пружините и амортисьорите са различни т.е. по-къси. Аз съм с Bilstein, возенето е твърдо, но на мен много ми харесва
по евтиният вариант е само пружини - пак 4 бр., но аз съм патил от това и обикновенно не препоръчвам такива манипулации
по евтиният вариант е само пружини - пак 4 бр., но аз съм патил от това и обикновенно не препоръчвам такива манипулации
- 100imenov
- ентусиаст
-
Еми аз го бях замисли само пружини 30/0 гледах на Apex за около 300лв,ама като сменя и макверсоните ще излезе колкото кит.
може да стане и с повче пари и с по-малко пари
ти преценяваш, за мен минимума е 4 пружини и стискаш палци да не изтърват бързо амортисьорите след това
ти преценяваш, за мен минимума е 4 пружини и стискаш палци да не изтърват бързо амортисьорите след това
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Само с пружини не става,хода на амортисьора се скъсява,което му пречи да работи пълноценно.
Приятел си сложи кит на Apex и стана доста ниска и често опираше.Аз съм с H&R пружини+bilstein амортисьори и съм много доволен,оправиха стойката на автомобила.Предницата заби доста към земята а задницата стои малко нависоко.
За стабилност и издръжливост също са на високо ниво.
Приятел си сложи кит на Apex и стана доста ниска и често опираше.Аз съм с H&R пружини+bilstein амортисьори и съм много доволен,оправиха стойката на автомобила.Предницата заби доста към земята а задницата стои малко нависоко.
За стабилност и издръжливост също са на високо ниво.
- 100imenov
- ентусиаст
-
Знам,че за сток амортисьори пружини до 30мм не са проблем за това съм писал толко,а и повече не ми е необходимо.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Ако ще взимаш само пружини гледай да са хубави но мнението ми е като на колегите 4 амортесиора и 4 пружини
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Колега аз имам пружини които мисля са това което ти търсиш... аз купих от колегата martin_g60 Мтех тъй като ми се искаше да я вдигна малко моята ... Пружините са на H&R ако искаш ми пиши
ето така седят на 17ки

ето така седят на 17ки

- 100imenov
- ентусиаст
-
Колега аз имам пружини които мисля са това което ти търсиш... аз купих от колегата martin_g60 Мтех тъй като ми се искаше да я вдигна малко моята ... Пружините са на H&R ако искаш ми пиши
10х ама го реших да взема цял кит,но по натам,че сега съм на фаза М-паркет.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
fen_na_bmw написа:Колега аз имам пружини които мисля са това което ти търсиш... аз купих от колегата martin_g60 Мтех тъй като ми се искаше да я вдигна малко моята ... Пружините са на H&R ако искаш ми пиши
10х ама го реших да взема цял кит,но по натам,че сега съм на фаза М-паркет.

12 мнения
• Страница 1 от 1