Проблемно затваряне на стъкло на купе!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
Проблемно затваряне на стъкло на купе!
Здравейте колеги.
Имам Е46 320 купе. Преди известно време направих един гаф, резултатът от който беше понагъната лява врата. Тъй като имам застраховка ми оправиха щетата, заедно със смяна на механизма, който е бил счупен. Обаче в сервиза направиха гаф и ми счупиха стъклото, след което ми купиха ново оригинално и го смениха.
Проблемът е следния: Стъклото е хлабаво, при високи скорости не може да се затваря плътно и мисля, че има малка разлика в шумоизолацията. Някой имал ли е подобен проблем и има ли някакъв съвет или някъде д аме прати?
Благодаря предварително на всички отговорили.
Имам Е46 320 купе. Преди известно време направих един гаф, резултатът от който беше понагъната лява врата. Тъй като имам застраховка ми оправиха щетата, заедно със смяна на механизма, който е бил счупен. Обаче в сервиза направиха гаф и ми счупиха стъклото, след което ми купиха ново оригинално и го смениха.
Проблемът е следния: Стъклото е хлабаво, при високи скорости не може да се затваря плътно и мисля, че има малка разлика в шумоизолацията. Някой имал ли е подобен проблем и има ли някакъв съвет или някъде д аме прати?
Благодаря предварително на всички отговорили.
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Стъклото на мойта кола също е като натегнато и има проблем със затварянето. В момента търся схема как да си разглобя вратата за да видя какъв точно е проблема, след това ще пиша.
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
И на мен шофьорското ми стъкло не може да се затваря като хората....в началото тръгва супер мудно и чак когато останат 10 санта до затварянето тръгва нормално 

- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Колега quickhere аз имах сьщия проблем с вдигането на стаклото. Купих си силиконов шпреи напрьсках оплатненията хубаво от вьтрешната страна дето минава самото стакло така,че да служи кото смаска и сега си е ок 

новият ми номер: 0877787835
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i '00
- Мечтае да кара: BMW E65
колеги моя проблем е че ми счупиха предното дясно стъкло ходих в сервиз на кобра където ми го смениха но проблема е че много трудно и бавно се сваля а ако не е сваляно 2-3 дни му трябва доста време за да тръгне.. някой може ли да помогне
Основните проблеми идват от самото жило вътре... При мене беше набило вътре в пластмасовото колело което е скрито под двигателчето , което мисля че беше пък занитено по носача,и от там идваше бавнотата .
Аз направих следното... отидох до един сервиз ,проверихме дали не може да се поправи някак , но след като установихме проблема поръчах нов носач... 200 лв съм дал.. но може да се намери и по ефтино.
Успех и пишете какво е станало.
Аз направих следното... отидох до един сервиз ,проверихме дали не може да се поправи някак , но след като установихме проблема поръчах нов носач... 200 лв съм дал.. но може да се намери и по ефтино.
Успех и пишете какво е станало.
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
Re:
marto853. написа:Колега quickhere аз имах сьщия проблем с вдигането на стаклото. Купих си силиконов шпреи напрьсках оплатненията хубаво от вьтрешната страна дето минава самото стакло така,че да служи кото смаска и сега си е ок
Колега можеш ли да дадеш малко инфо, точно какъв спрей, как си свалил стъклото. Не съм правил подобно нещо преди и не искам да сгафя. Благодаря предварително.
- marto853.
- ентусиаст
-
Re: Проблемно затваряне на стъкло на купе!
купуваш един спреи за гумени уплатнения служи за предпазване на уплатненията да не се напукват да не замръзват и тн.Просто казваш силиконов спреи за кола имаго в всеки магазин за автоаксесоари.След това сваляш стъклото(от копчето не в буквалния смисъл
) и пръскаш в каналите кадето има допир самото стакло зада се намали самото триене.

новият ми номер: 0877787835
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: Проблемно затваряне на стъкло на купе!
При мен пък предните стъкла не се свалят до долу дясното остава някъде 2см а лявото 1 тва приблизително го казвам(купе).При вас има ли подобие?
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Re: Re:
Енцо написа:marto853. написа:Колега quickhere аз имах сьщия проблем с вдигането на стаклото. Купих си силиконов шпреи напрьсках оплатненията хубаво от вьтрешната страна дето минава самото стакло така,че да служи кото смаска и сега си е ок
Колега можеш ли да дадеш малко инфо, точно какъв спрей, как си свалил стъклото. Не съм правил подобно нещо преди и не искам да сгафя. Благодаря предварително.
Ето това е спрея колега - http://www.stormairsoft.eu/index.php?ma ... cts_id=571 аз моя го купих от Бриколаж. Върши отлична работа

- marto853.
- ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1