Пак теч от тройника, защо???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Пак теч от тройника, защо???
Колеги, пак ми тече от тройника, който се намира отзад на главата на м43. Бях го сменил, течеше, помислих, че е калпав, купих пак нов и го смених и пак тече!!! Преди да го монтирам почистих хубаво мястото, където влиза, избърсах.... кво да ви кажа.... Тая кола беше протекла отвсякъде, отстраних всички течове, мислих, че и с това съм се справил, но уви, вчера ходих до Бургас и се върнах вечерта и на сутринта като пипнах, пак беше текло... Заедно с него смених маркучите, които влизат в тройника, че и от тях течеше, сега не тече от маркучите вече, тече от свръзката на тройника.
Кажете кво да праа??? Не е нещо кой знае какво, не се излива цялата течност, но си капе. Дйте некви идеи, водопроводно фолио ли да му сложа като на водопровод
кво да го праа??? Искам да го премахна тоя теч...
Кажете кво да праа??? Не е нещо кой знае какво, не се излива цялата течност, но си капе. Дйте некви идеи, водопроводно фолио ли да му сложа като на водопровод

Re: Пак теч от тройника, защо???
сигурен ли си че е тройника - ако е той смени му О пръстена и го намажи с силикон. Имай предвид , че на един колега с същите симптоми се оказа гарнитурата ;-( Поставиха огледало зад двигателя до тройника и се виждаше като вдигне температура - как цвърчеше вода навън. Иначе и той мислеше че е тройника и поне 2 пъти го прави ...
- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
И АЗ ИМАХ ТОЗИ ПРОБЛЕМ НО СМЕНИХ О ПРЪСТЕНА И ЗА СЕГА МИ Е ОК И НАМАЖИ С ГРЕС КАТО ВКАРВАСШ СЪЕДИНЕНИЕТО ЗА ДА НЕСЕ РАЗМЕСТЖА О ПРУСТЕНА ВЪПРЕКИ ЦШЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ
(ЕЦВАНЕ)
niki CA 2925 KB написа:И АЗ ИМАХ ТОЗИ ПРОБЛЕМ НО СМЕНИХ О ПРЪСТЕНА И ЗА СЕГА МИ Е ОК И НАМАЖИ С ГРЕС КАТО ВКАРВАСШ СЪЕДИНЕНИЕТО ЗА ДА НЕСЕ РАЗМЕСТЖА О ПРУСТЕНА ВЪПРЕКИ ЦШЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ
Колега, ти откъде си купи само о-пръстена, защото проверих в камор и дару и само пръстен нямат, трябва даоставка, а ме е срам да си поръчвам част за 2,40

- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Потърси в Хубата Сийлс. Сваляш О-пръстена и отиваш там на място. Показваш, казваш им за какви температури става на въпрос и ти го дават ведната. Работя с тях, поръчвам големи количества (за производство) и няма да те е срам да си вземеш дори 1
))

5 мнения
• Страница 1 от 1