"Знаете, че сте в е30-ката, когато?"
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: "Знаете, че сте в е30-ката, когато?"
Когато влиза в неземни обороти 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
когато съм в очакване всеки един момент нещо да избуши тотално и когато видя легнали полицаи
- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
когато карам с 20 30 в най дясно с пуснати аварийни, и със заминал съединител 

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Когато, всичките ти приятели те питат "А, че тя не е ли със автоматичен смукач?"
Когато, всичките ти приятели, на които си давал колата си, ти звънят разтревожени да те питат "Сигурен ли си, че задната беше в ляво от първа? Напъвам и не става нищо..."
Когато, всичките ти по-възрастни познати, които имат познаване по автомобилите ти казват "Момче, отиди на един реглаж на задния мост, виж на къде ти износва гумите."
Когато, даваш всичката газ в задръстване, за да хладиш мотора.
Когато, гледаш с пренебрежение всички съвремени автомобили, от типажа - Ц,Е класа, А3,А4,А5,А6, и знаеш че не представляват никакъв проблем за теб.
Когато, ходиш до бензиностанцията по-често от колкото до тоалетна, тъй като зареждаш на всеки път за по 10Лв., защото винаги може да ти се наложи да смениш нещо по-важно.
Когато, всички започнат да те питат, до като чакате нещо в колата на място "това под оборотомера какво е?"
Когато, отговориш, че това е разходомера и отново идва въпроса - "Тази кола гори 30л/100км в момента?"
Когато, звука не м20ката те кара да се усмихваш като полу-идиот зад волана.
Когато, зимно време караш на открехнат прозорец, за да си слушаш рева на мотора.
Когато, й счупиш газта в малка уличка и звука от мотора започне да кънти измежду къщите и всички буквално се залепят за сградите, въпреки че са на тротоара и те гледат изплашено.
Когато, изпреварваш каруца подобаващо на 2ра и коня подскочи и тръгне на другата страна.
Когато, студена пали като часовник, а топла въртиш и по между другото до като чакаш вече си избрал коя радио станция да слушаш.
Когато всичките ти приятели ти се възмущават/възхищават как може да не отидеш на дискотека, за да пестиш за части за колата.
и още куп други такива, всеизвестни на всички ни...
Когато, всичките ти приятели, на които си давал колата си, ти звънят разтревожени да те питат "Сигурен ли си, че задната беше в ляво от първа? Напъвам и не става нищо..."
Когато, всичките ти по-възрастни познати, които имат познаване по автомобилите ти казват "Момче, отиди на един реглаж на задния мост, виж на къде ти износва гумите."
Когато, даваш всичката газ в задръстване, за да хладиш мотора.
Когато, гледаш с пренебрежение всички съвремени автомобили, от типажа - Ц,Е класа, А3,А4,А5,А6, и знаеш че не представляват никакъв проблем за теб.
Когато, ходиш до бензиностанцията по-често от колкото до тоалетна, тъй като зареждаш на всеки път за по 10Лв., защото винаги може да ти се наложи да смениш нещо по-важно.
Когато, всички започнат да те питат, до като чакате нещо в колата на място "това под оборотомера какво е?"
Когато, отговориш, че това е разходомера и отново идва въпроса - "Тази кола гори 30л/100км в момента?"
Когато, звука не м20ката те кара да се усмихваш като полу-идиот зад волана.
Когато, зимно време караш на открехнат прозорец, за да си слушаш рева на мотора.
Когато, й счупиш газта в малка уличка и звука от мотора започне да кънти измежду къщите и всички буквално се залепят за сградите, въпреки че са на тротоара и те гледат изплашено.
Когато, изпреварваш каруца подобаващо на 2ра и коня подскочи и тръгне на другата страна.
Когато, студена пали като часовник, а топла въртиш и по между другото до като чакаш вече си избрал коя радио станция да слушаш.
Когато всичките ти приятели ти се възмущават/възхищават как може да не отидеш на дискотека, за да пестиш за части за колата.
и още куп други такива, всеизвестни на всички ни...

Последна промяна Azidaha на 29 Окт 2009, 22:26, променена общо 1 път

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
.. когато се прибирам пак целия в масло
от поредните глупости дето съм правил по нея ..
...и когато ме гледат лошо по светофарите гъзарите с нивите коли и ми викат "бате тая 316ка може ли да върви" и се подхилват,но на следващия светофар аз им се хиля а те гледат на другата страна

...и когато ме гледат лошо по светофарите гъзарите с нивите коли и ми викат "бате тая 316ка може ли да върви" и се подхилват,но на следващия светофар аз им се хиля а те гледат на другата страна

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

- vicata
- The Black Angel
-
- Кара: E30 M40B16 89';E36 cabrio M43B18 96
- Мечтае да кара: Е31 850Сi
Когато мислиш че си поправил всичко което е било за поправка но в движение излиза че се едно не си започнал с ремонтите! 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
манящина 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
когато избираш колата пред жената 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
когато пича от колата пред мене слезе с думите "Я излез да видиш сега ко стана" 

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Когато четете цялата тая тема, знаете, че всичко написано в нея е истина и същевременно - факта ви кара да се усмихвате, и да продължавате да обичате вашата лична Е30ка ........

- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
- докато я караш се подсещаш защо всъщност обичаш БМВ !
- си способен да и купиш стелки от камор за 170 лв заради малката емблема на шофьорската!
- си способен да и купиш стелки от камор за 170 лв заради малката емблема на шофьорската!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
когато не чувам музиката
когато усещам дупките с мозъка си
когато адреналина кара коленете ми да треперят
когато нулирам чек контрола
когато усещам дупките с мозъка си
когато адреналина кара коленете ми да треперят
когато нулирам чек контрола

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.