озвучаване?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
Re: озвучаване?
Ако може да използвам темата и аз да питам нещо.
Да ми дадете съвет какъв тъч скреен плеър може да се сложи на 318и от 96 без рязане на таблото, и дали въобще може да се сложи такъв плеър.
Да ми дадете съвет какъв тъч скреен плеър може да се сложи на 318и от 96 без рязане на таблото, и дали въобще може да се сложи такъв плеър.

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
hoolie написа:Ако може да използвам темата и аз да питам нещо.
може всякакъв с моторизиран дисплей или двоен дин но трябва да се махне примерно управлението на климата ида се свали по надоло или да се махне часовника ( борда ) и там да се имплантира има си преправяне обяче >>>
ти трябва стандарт 1 дин
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
hoolie написа:Ако може да използвам темата и аз да питам нещо.
DVD с изкачащ дисплей.Повечето са тъчскриин.
Има колеги от форума, които си решиха проблема с изолирания багажник, като си сложиха по два басрефлекса на кората, дефакто се отваря обема. е36 е много гадна за озвучаване, седан ми е с две 12ки и е слаба работа, като му пусна облегалките и става лудница, сега ще прехвърлям всичко в комбито да видя там как ще се справи с по-големия и освободеното пространство.
5 мнения
• Страница 1 от 1