Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от White 1913 Power » 29 Окт 2009, 0:30

пият се всеки ден като в нетренировъчни дни може да ги пиеш сутрин и вечер а в тренировъчни след тренировка и преди лягане

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Окт 2009, 10:02

White 1913 Power написа:няма смисъл изобщо от добавки ако не търсиш определено ниво

Това ама ХИЧ не е вярно... от ЗОБ няма сми ако не търсиш ниво... добавките помагат винаги.... не е зор да пише 20 хапа и 5 прахчета на ден, но определени добавки са си полезни не само за подоброто възстановяване, но дори и на силовите постижения... ае изобщо помагат си и още как..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i

Мнение от NKolev » 29 Окт 2009, 12:15

Интересно ми е какво мислите за българската марка за добавки Explode. Споделете мненията си. Благодаря.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 29 Окт 2009, 12:37

NKolev написа:Интересно ми е какво мислите за българската марка за добавки Explode. Споделете мненията си. Благодаря.

Засега само хубави работи съм чел, но колко са достоверни и дали не са купени мнения не мога да кажа. Аз ще взема CGT, че е ефтино и ще пиша след 2 седмици за резултат.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 29 Окт 2009, 17:23

Mollov написа:
White 1913 Power написа:няма смисъл изобщо от добавки ако не търсиш определено ниво

Това ама ХИЧ не е вярно... от ЗОБ няма сми ако не търсиш ниво... добавките помагат винаги.... не е зор да пише 20 хапа и 5 прахчета на ден, но определени добавки са си полезни не само за подоброто възстановяване, но дори и на силовите постижения... ае изобщо помагат си и още как..

грешно си ми разтълкувал мнението-да тренираш за ниво не означава да се пускаш на състезания по културизъм а означава да се стремиш да поддържаш атлетично тяло а неамбициозен трениращ за мен е човек който от време на време ходи в залата без да се стреми към някакви постижения и тогава добавките се обезмислят напълно защото за да пиеш добавки трябва да спазваш хранителен и тренировъчен режим което е пълен антоним на неамбициозно трениращ човек

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 29 Окт 2009, 20:46

Aз съм редовен в залата, имах на предвид, че не спазвам особен хранителен режим (доколкото мога, частичен даго наречем, тоест не ям ептем боклуци, но по-скоро ям хаотично във времето). Защото хранителния режим е кофти история, постоянно трябва да се мисли за храна, а честно казано хич нямам желание да концентрирам вниманието си в подобно нещо. Та по-скоро въпроса ми беше без обособен хранителен режим, хранителната добавка ще помогне ли.
BMW only!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Окт 2009, 20:47

Чакай, чакай.... казвайки "напълно" значи имаш в предвид за 101% от случаите... на което аз казах, че не е вярно... и е така... дори едни витамини, минерали, малко аминокиселини и някъв креатин са достатъчни за един дори нормално трениращ (занимаващ се с фитнес 2-3 пъти седмично) да тренира по-добре, да се възстановява по-добре, даже и на психиката му да действа положително факта, че "пие някви работи"... не трябва да си състезател или някъв як ненормалник на тема фитнес/ББ... основните добавки са полезни на принципно ниво... кво остава в случаите, когато се стремиш към нещо... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 29 Окт 2009, 21:29

Mollov написа:Чакай, чакай.... казвайки "напълно" значи имаш в предвид за 101% от случаите... на което аз казах, че не е вярно... и е така... дори едни витамини, минерали, малко аминокиселини и някъв креатин са достатъчни за един дори нормално трениращ (занимаващ се с фитнес 2-3 пъти седмично) да тренира по-добре, да се възстановява по-добре, даже и на психиката му да действа положително факта, че "пие някви работи"... не трябва да си състезател или някъв як ненормалник на тема фитнес/ББ... основните добавки са полезни на принципно ниво... кво остава в случаите, когато се стремиш към нещо... ;)

не съм споменавал никъде думата (напълно) и при 2 тренировки седмично без никакъв хранителен режим ше ме извиняваш ама нема как да са ти достатъчни МАЛКО витамини,минерали,аминокиселини и креатин а ще ти трябват МНОГО от тези добавки и пак няма да са ти достатъчни за нещо по-различно от внушения-тия добавки като се приемат трябва и да се изразходват а с 2 пъти седмично в залата черния ти дроб няма да се почуства много добре.Казвам го въз основата на лични впечатления а не на хорски думи(държа да се знае).

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jim Beam » 29 Окт 2009, 22:23

Кои от тези витамини ще препоръчате:

NOW Vitamin b-50 complex
Optimum nutrition Stress b-complex
Universal Vitamin b complex
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 29 Окт 2009, 22:38

Jim Beam написа:Кои от тези витамини ще препоръчате:

NOW Vitamin b-50 complex
Optimum nutrition Stress b-complex
Universal Vitamin b complex

Що само B ?
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jim Beam » 29 Окт 2009, 22:44

Друго ми не трябва. Мисля че диетата ми добра откъм снабдяване с витамини. Имам и Центрум от неспортните.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 29 Окт 2009, 22:51

E в такъв случай аз бих скочил на ОН. И трите марки са сериозни, имат добавени екстри за по-добро усвояване и т.н., но в ОН-а са в по-голямо количество някои съставки, сигурно и сам си видял вече...

Само едно съветче, по-добре се съберете с няколко другарчета и си поръчайте от интернет от някой европейски сайт, ще ви излезе доста по-ефтино при тея надценки на добавките в БГ :)
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jim Beam » 29 Окт 2009, 23:11

Аз пазарувам от sila.com с някаква малка отстъпка от 5%. От Америка е далаверно, но много време за доставка. Може ли да споделите някои сайтове, които доставят до България. Бум_бум от къде взимаш ти?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Окт 2009, 23:39

Само от Щатите, чакането си струва :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jim Beam » 29 Окт 2009, 23:54

bum_bum написа:Само от Щатите, чакането си струва :)

В смисъл от онлайн магазин или познати ти пращат? Ако е магазин, дай ми линк моля те.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата