Мамицата им циганска
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Мамицата им циганска
Какво става преди три дена:
Малкия ми братовчед, Лъчко, който е на 8 години, отива към интернет клуба стискайки в ръка левчето дадено му от майка му за да поиграе. По пътя го среща едно цигане бие му два шамара и му взима парите. От там Лъчко отива и казва на брат си Хриси, който е на 13 години. Той като по-голям естествено отива да се разправя с цигането. Да, ама отнякъде ги скива некъв мангал на около 25-26 години и буквално смила от бой Хриси. В момента е труден за разпознаване и лежи в Пирогов със сътресение на мозъка. Някак си Хриси се домъква в къщи и казва на баща си. Оня колкото е тих, толкова е и луд. Цял живот се занимава с бойни изкуства, владее всякакви хладни оръжия, абе да не си срещу него. Та, отива той а, циганина излиза с нож срещу него. Успял е само да му порне малко главата, ма послееее... Такъв бой нема - счупени ребра, избити зъби, строшен нос хематоми по главата. Чичо ми направо го е направил на салата. Доколкото знам сега циганина лежи в Окръжна болница. Циганите се събират и викат един от местните им големци. Да, де, ама не знаят че въпросния големец е много голям приятел на леля ми и на баща ми. Чичо ми от своя страна се обажда на своите приятели - по-големи диваци и от него. За малко да стане Факултето 2. Циганския бос като разбрал каква е била работата и казал на леля ми, че той лично ще пребие този циганин. Нещата се разминали само с преговори. Оня мангасарин сега иска от чичо ми 500лв. за зъби иначе щял да го съди. Само намек за това, само слух да се пусне и обещавам, че ще ги запаля мамка им мангасарска. Просто не знаят с кои са се захванали.
Това го разбрах днес. Брат ми попитал леля защо не се е обадила. А, тя му казала, че не иска кръвопролития. Нашия род е голям, а, аз съм най-кроткия.
Все си мисля, че Хитлер е допуснал голяма грешка - трябвало е да започне не с евреите, а с циганите.
Малкия ми братовчед, Лъчко, който е на 8 години, отива към интернет клуба стискайки в ръка левчето дадено му от майка му за да поиграе. По пътя го среща едно цигане бие му два шамара и му взима парите. От там Лъчко отива и казва на брат си Хриси, който е на 13 години. Той като по-голям естествено отива да се разправя с цигането. Да, ама отнякъде ги скива некъв мангал на около 25-26 години и буквално смила от бой Хриси. В момента е труден за разпознаване и лежи в Пирогов със сътресение на мозъка. Някак си Хриси се домъква в къщи и казва на баща си. Оня колкото е тих, толкова е и луд. Цял живот се занимава с бойни изкуства, владее всякакви хладни оръжия, абе да не си срещу него. Та, отива той а, циганина излиза с нож срещу него. Успял е само да му порне малко главата, ма послееее... Такъв бой нема - счупени ребра, избити зъби, строшен нос хематоми по главата. Чичо ми направо го е направил на салата. Доколкото знам сега циганина лежи в Окръжна болница. Циганите се събират и викат един от местните им големци. Да, де, ама не знаят че въпросния големец е много голям приятел на леля ми и на баща ми. Чичо ми от своя страна се обажда на своите приятели - по-големи диваци и от него. За малко да стане Факултето 2. Циганския бос като разбрал каква е била работата и казал на леля ми, че той лично ще пребие този циганин. Нещата се разминали само с преговори. Оня мангасарин сега иска от чичо ми 500лв. за зъби иначе щял да го съди. Само намек за това, само слух да се пусне и обещавам, че ще ги запаля мамка им мангасарска. Просто не знаят с кои са се захванали.
Това го разбрах днес. Брат ми попитал леля защо не се е обадила. А, тя му казала, че не иска кръвопролития. Нашия род е голям, а, аз съм най-кроткия.
Все си мисля, че Хитлер е допуснал голяма грешка - трябвало е да започне не с евреите, а с циганите.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Радо, много ми е мъчно за братовчед ти ! Искаме не искаме мангалите дебнат навсякъде и са готови за 1-2 лева да потрошат от бой едно малко дете ! Радвам се че поне чичоти му е потрошил кокалите на бай мангал ! А за Хитлер мисля че си много прав ...
П.С. Относно това да се събираме .. ние за един Пайнт Бол не можеме да се събереме, пък вие говорите да ходиме да се биеме !
П.С. Относно това да се събираме .. ние за един Пайнт Бол не можеме да се събереме, пък вие говорите да ходиме да се биеме !

R.I.P Landikar
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
25-26г. да бие едно 13 г. дете . .. .тоя срам нямали.... нe той чичо ти а чичо ти него да съди... ммм....им мръсна циганска
това е племе дет треа да се избие до крак...

Последна промяна Терзийски на 26 Юни 2005, 23:20, променена общо 1 път
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Много гадна случка, боклук на 26 да пребива 13 годишно детенце...
Rado_rf, подходете деликатно към проблема, на манговците по не им стига акъла и не ценят живота. Внимавайте! Иначе нетърпимостта към мангалите нараства и погледнато като цяло няма да има хубав край тази работа. И все пак, приятели, това е БМВ форум, дайте да не се надъхваме взаимно, че в един момент може да стане страшно.
Дано детенцето се възстанови бързо.
Rado_rf, подходете деликатно към проблема, на манговците по не им стига акъла и не ценят живота. Внимавайте! Иначе нетърпимостта към мангалите нараства и погледнато като цяло няма да има хубав край тази работа. И все пак, приятели, това е БМВ форум, дайте да не се надъхваме взаимно, че в един момент може да стане страшно.
Дано детенцето се възстанови бързо.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
На сапунBOBSI написа:25-26г. да бие едно 13 г. дете . .. .тоя срам нямали.... нe той чичо ти а чичо ти него да съди... ммм....им мрасна циганска![]()
това е племе дет треа да се избие до крак...

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
още ли има учудени защо Атака взе 10%?:)
ако има, Радо е написал отговора;)
Хората гласуваха за един ЛУД, точно защото им е писнало да се борят с простотията на едно племе.
ако има, Радо е написал отговора;)
Хората гласуваха за един ЛУД, точно защото им е писнало да се борят с простотията на едно племе.

Babuna написа:Rado_rf, подходете деликатно към проблема, на манговците по не им стига акъла и не ценят живота. Внимавайте!
Тая нощ подходихме много внимателно. С колегата, който цифром и словом е къмто 120 кила се измъкнахме от работа и резултата е 2:0 за нас. Бързо, акуратно и чисто. Първо в носа, защото болката направо те заслепява, после в диафрагмата да не могат да викат. За десерт по един в ченето - да се хранят така както се храни братовчед ми. Никакви имена, никакви предупреждения нито звук. Свършихме ги за секунди, оставихме ги да лежат и се върнахме на работа.
Довечера пак. Почвам ги един по един. Мамицата им ще разплача. След 21.00 часа нема да има кьорав циганин по улиците на града.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
rado_rf написа:Довечера пак. Почвам ги един по един. Мамицата им ще разплача. След 21.00 часа нема да има кьорав циганин по улиците на града.
Имаше някъде един лозунг: "Добрият циганин е мъртвият циганин"

Според мен лека полека свършва етническата търпимост... Ще стане някое мазало, дано не съм прав, де

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
tsvet40 написа:rado_rf написа:Довечера пак. Почвам ги един по един. Мамицата им ще разплача. След 21.00 часа нема да има кьорав циганин по улиците на града.
Имаше някъде един лозунг: "Добрият циганин е мъртвият циганин"![]()
![]()
Според мен лека полека свършва етническата търпимост... Ще стане някое мазало, дано не съм прав, де
Така е, но след мазалото нема да има цигани

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3