Angel Eyes-а мига доста странно ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Angel Eyes-а мига доста странно ?
Защо като паля колата , ЦЦГЛ-а започва да мига за 1-2 секунди и спира ? Има ли вариант връзките нещо да не са добри ?
Re: Angel Eyes-а мига доста странно ?
Да ви питам и още 1 нещо . Трябва ли да запушвам старата дупка на габаритите ? И със какво ? Мерси !
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Да премига така си е
аз дупките съм ги запушил с гъбички да не влизат боклуци и вода
аз дупките съм ги запушил с гъбички да не влизат боклуци и вода

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Примигат - дали е тест някакъв или дефект - едва ли някой ще може да ти каже със сигурност!
Дупките се запушват по желание - в моя комплект имаше лепенки с цвета на рефлектора, но реших да не ги слагам - оставил съм ги така.
Дупките се запушват по желание - в моя комплект имаше лепенки с цвета на рефлектора, но реших да не ги слагам - оставил съм ги така.
- DaDurty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d M Sport
ако не си прекарал кабелите на CCFL-a през дупката на габарите си остави там фасунките на оригиналните за да не влизат боклуци и вода... ако ти минават от там както аз направих си сложи примерно малко силикон... а до колкото ми е известно примигват защото колата си прави тест... при всички е46 е така!!!
We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us
DaDurty написа:ако не си прекарал кабелите на CCFL-a през дупката на габарите си остави там фасунките на оригиналните за да не влизат боклуци и вода... ако ти минават от там както аз направих си сложи примерно малко силикон... а до колкото ми е известно примигват защото колата си прави тест... при всички е46 е така!!!
не при всички, по-скоро преди фейслифта
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Оставяш си габарита вътре и дупката е запушена какъв е проблема.
Относно мигането на ангелите,и на един приятел е така преди да я запали даде ли на контакт и почват като полицейски светлини.Не е проблем,за мен е даже яко 

- Rundev
- младши ентусиаст
-
DaDurty написа:ако не си прекарал кабелите на CCFL-a през дупката на габарите си остави там фасунките на оригиналните за да не влизат боклуци и вода... ако ти минават от там както аз направих си сложи примерно малко силикон... а до колкото ми е известно примигват защото колата си прави тест... при всички е46 е така!!!
Абе момче ти тавряз ли си????

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
© написа:DaDurty написа:ако не си прекарал кабелите на CCFL-a през дупката на габарите си остави там фасунките на оригиналните за да не влизат боклуци и вода... ако ти минават от там както аз направих си сложи примерно малко силикон... а до колкото ми е известно примигват защото колата си прави тест... при всички е46 е така!!!
не при всички, по-скоро преди фейслифта
И при е39 също

Rundev написа:DaDurty написа:ако не си прекарал кабелите на CCFL-a през дупката на габарите си остави там фасунките на оригиналните за да не влизат боклуци и вода... ако ти минават от там както аз направих си сложи примерно малко силикон... а до колкото ми е известно примигват защото колата си прави тест... при всички е46 е така!!!
Абе момче ти тавряз ли си????![]()
Как ще прекараш кабелите на ангелите през дупката на габаритите??? Селяния и грозотия !!! .......ама ти сериозен ли си и във фара ти са виждат кабели ?????
![]()
Божееееееееееееее
![]()
![]()
![]()
Не си слагай светещи пъпки на капака,сигурно кабелите им ще минат през мигачите.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Последна промяна Yordanovv на 28 Окт 2009, 22:51, променена общо 1 път
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Rundev написа:DaDurty написа:ако не си прекарал кабелите на CCFL-a през дупката на габарите си остави там фасунките на оригиналните за да не влизат боклуци и вода... ако ти минават от там както аз направих си сложи примерно малко силикон... а до колкото ми е известно примигват защото колата си прави тест... при всички е46 е така!!!
Как ще прекараш кабелите на ангелите през дупката на габаритите??? Селяния и грозотия !!! .......ама ти сериозен ли си и във фара ти са виждат кабели ?????
![]()
Божееееееееееееее
![]()
![]()
![]()
Не си слагай светещи пъпки на капака,сигурно кабелите им ще минат през мигачите.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега я да вземеш малко да се поуспокоиш и да си пазиш вече мненията и впечатленията ти само за себе си, защото е доста дразнещо да се четат подобни мнения.
Благодаря ти предварително.
Последна промяна kiko™ на 28 Окт 2009, 20:04, променена общо 1 път
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
човека пита защо мигат,а не откъде да си прекара кабелите.аз си сложих пак самият габарит защото там си му е мястот,а кабелите си ги прекарах по друг начин и това е.мигат защото като дадеш на контакт компа пуска сигнал на всички лампи да провери дали са изгорели,мига предполагам защото е с 3 W,а не както обикновената 5W-това лампа.тва е.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Колегата помисли, че ИЗЛИЗАТ през дупката на габарита
Слави, и на фейслифт съм виждал да правят дискотека
(обаче само на 2- преди фейса е масово!)

Слави, и на фейслифт съм виждал да правят дискотека

- Rundev
- младши ентусиаст
-
kiko™ написа:Rundev написа:DaDurty написа:ако не си прекарал кабелите на CCFL-a през дупката на габарите си остави там фасунките на оригиналните за да не влизат боклуци и вода... ако ти минават от там както аз направих си сложи примерно малко силикон... а до колкото ми е известно примигват защото колата си прави тест... при всички е46 е така!!!
![]()
Божееееееееееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега я да вземеш малко да се поуспокоиш и да си пазиш вече мненията и впечатленията ти само за себе си, защото е доста дразнещо да се четат подобни мнения.
Благодаря ти предварително.
Иессссссссс съррррррррр , роджър даттттттт

колега и аз мислех да пускам същата тема и аз го забелязах това става и с крушките на номера ако си с ЛЕД при мен е така като сложа обикновенни крушки няма проблем това е защото лаит модула прави тест на всеки 30 секунди
незнам закакво но праща импулси и Angel Eyes-а пресветва същото важи и за задния номер този импулс неможе да захрани оригиналните крушки това за импулсите го четох и съм сигурен някои колега ако го е чел може да посочи някои тема аз търсих вчера но не я намерих Както и да е по важно е дали може да се сложи някои кондензатор или нещо от рода да убира тези импулси защото сме като новогодишни елхи
незнам закакво но праща импулси и Angel Eyes-а пресветва същото важи и за задния номер този импулс неможе да захрани оригиналните крушки това за импулсите го четох и съм сигурен някои колега ако го е чел може да посочи някои тема аз търсих вчера но не я намерих Както и да е по важно е дали може да се сложи някои кондензатор или нещо от рода да убира тези импулси защото сме като новогодишни елхи
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2