Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Хубаво е след тези искрящи цветове на урината да си пуснете едни изследвания, че... никак нормално не ми се струва, един зелено, друг оранжево 

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-

От Витамин пак пикнята става доста жълта, от енимал също.
Zaho написа:Пия ги един месец всеки ден по пликче сутрин (макар че в НСА-то им ги дават вечер) после месец почивка и пак...
Ако не си привикнал на това и вземеш едно такова вечер, не знам как ще заспиш

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
да споделч един странен факт:
Преди време си напраших изследвания щото една приятелка работи в лабораторията и и управих компютъра Та
тогава пиех доста сурови яица (заедно с жълтъка)с млчко мед и какво ли не вътре И Резултата беше всичко в нормата освен Ниското ниво на холестерол
Аиде обяснете пък това
веички приказки за кое вредно и кое не са глупости!!! Всеки трябва да си вади изводи по себе си и собственото си тчло и опит и да забрави за хотските приказки!
Преди време си напраших изследвания щото една приятелка работи в лабораторията и и управих компютъра Та
тогава пиех доста сурови яица (заедно с жълтъка)с млчко мед и какво ли не вътре И Резултата беше всичко в нормата освен Ниското ниво на холестерол

веички приказки за кое вредно и кое не са глупости!!! Всеки трябва да си вади изводи по себе си и собственото си тчло и опит и да забрави за хотските приказки!
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
аз твоя случай с жълтъците и холестерола където беше споменал и по рано не мога да си го обясня -възможно е да са повлияли и други фактори при изследването
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Сигурно го знаете де, но все пак преди изследване е хубаво последното ядене предишната вечер да е примерно най-късно към осен, защото и това може да окаже влияние.
Legends may sleep...but they never die!
Колеги, евала за хубавата темичка
Да попитам и аз за съвет: ще започвам с креатин, но никога не съм взимал досега и исках да ми препоръчате марка, както и да споделите впечатления

Да попитам и аз за съвет: ще започвам с креатин, но никога не съм взимал досега и исках да ми препоръчате марка, както и да споделите впечатления

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
smamf написа:Колеги, евала за хубавата темичка![]()
Да попитам и аз за съвет: ще започвам с креатин, но никога не съм взимал досега и исках да ми препоръчате марка, както и да споделите впечатления![]()
От всички креатини които съм пил съм най-доволен от този BIOTECH USA CREATINE PHOSPHATE 5000

Само където пикаш през 10 минути от него

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
MOGY написа:Само където пикаш през 10 минути от него
Тука май няма логика - от креатина задържаш вода. Сигурен ли си, че е било от него?
Колега smamf, ако си начинаеш си вземи креатин монохидрат на ОН - не е лош и е на поносими парички.
Si non confectus, non reficiat.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Zagy написа:MOGY написа:Само където пикаш през 10 минути от него
Тука май няма логика - от креатина задържаш вода. Сигурен ли си, че е било от него?
Колега smamf, ако си начинаеш си вземи креатин монохидрат на ОН - не е лош и е на поносими парички.
200% съм сигурен,тоя май не задържа вода

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
стига сте говорили наизуст -задържане на вода ала бала пълни глупости-той задържа вода в мускулната тъкан а не в подкожната тъкан което е благоприятно за мускулите и определено дава изключителни резултати като сила и издръжливост а знаете че със силата идва и масата-аз лично ще ти препоръчам една българска фирма (алтернатив нутришън)много изгодна цена и все още поради факта че не са от много време на пазара и не са се утвърдили правят качествени добавки-аз лично ползвам креатин от там и съм зверски доволен(ако за пръв път взимаш креатин ефекта ще бъде доста впечатляващ)
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Аз си взех да пробва тази комбинация. Протеин на BSN Syntha-6, Met-rx Bcaa 2200, Explode CGT(креатин+глутамин+таурин) и малко витамини и минерали на Biostrong.
Някой има ли впечатления от тази фирма BSN защото имат доста неща, но са им скъпички май.
Някой има ли впечатления от тази фирма BSN защото имат доста неща, но са им скъпички май.
@White 1913 Power
@MOGY
@Zagy
Благодаря за отговорите, момчета
Аз след много рисърч днеска май ще се спра на Storm на Universal
Някой взимал ли го е за да каже впечатления
Иначе не съм начинаещ, преди редовно ходех на зала, имах контузия и спрях за около година, сега последните 3 месеца започнах пак усилено и ми се иска да взема някакъв хубав креатин за да дръпна още напред..но просто добавки не съм вземал досега и затова ми трябва компетентно мнение 
@MOGY
@Zagy
Благодаря за отговорите, момчета

Аз след много рисърч днеска май ще се спра на Storm на Universal

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
абе аз си пия Класик Уей на ОН, обаче не ми стига сила да напомпам както трябва. Размислям се да си зема от тоя Експлоуд CGT за 8 лева 100 грама да пробвам, пък ако не ми хареса CGT на ОН.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
smamf написа:@White 1913 Power
@MOGY
@Zagy
Благодаря за отговорите, момчета![]()
Аз след много рисърч днеска май ще се спра на Storm на UniversalНякой взимал ли го е за да каже впечатления
Иначе не съм начинаещ, преди редовно ходех на зала, имах контузия и спрях за около година, сега последните 3 месеца започнах пак усилено и ми се иска да взема някакъв хубав креатин за да дръпна още напред..но просто добавки не съм вземал досега и затова ми трябва компетентно мнение
Ами вземи си Storm мисля че няма да сбъркаш,аз лично не съм го ползвал но мисля да си взема чул съм доста добри отзиви за него!

- MOGY
- Obergruppenführer
-
White 1913 Power написа:стига сте говорили наизуст -задържане на вода ала бала пълни глупости-той задържа вода в мускулната тъкан а не в подкожната тъкан което е благоприятно за мускулите и определено дава изключителни резултати като сила и издръжливост а знаете че със силата идва и масата-аз лично ще ти препоръчам една българска фирма (алтернатив нутришън)много изгодна цена и все още поради факта че не са от много време на пазара и не са се утвърдили правят качествени добавки-аз лично ползвам креатин от там и съм зверски доволен(ако за пръв път взимаш креатин ефекта ще бъде доста впечатляващ)
Че задържа вода а и не само в мускула е ясно ,но от фосфата не подпухваш като от монохидрата тва имах в предвид.