Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от ///peter » 26 Окт 2009, 23:56

Хубаво е след тези искрящи цветове на урината да си пуснете едни изследвания, че... никак нормално не ми се струва, един зелено, друг оранжево :mhihi:

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 27 Окт 2009, 0:29

Изображение

От Витамин пак пикнята става доста жълта, от енимал също.

Zaho написа:Пия ги един месец всеки ден по пликче сутрин (макар че в НСА-то им ги дават вечер :kuku: ) после месец почивка и пак...

Ако не си привикнал на това и вземеш едно такова вечер, не знам как ще заспиш :mhihi:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 27 Окт 2009, 0:45

да споделч един странен факт:
Преди време си напраших изследвания щото една приятелка работи в лабораторията и и управих компютъра Та
тогава пиех доста сурови яица (заедно с жълтъка)с млчко мед и какво ли не вътре И Резултата беше всичко в нормата освен Ниското ниво на холестерол :shock: Аиде обяснете пък това :wave:

веички приказки за кое вредно и кое не са глупости!!! Всеки трябва да си вади изводи по себе си и собственото си тчло и опит и да забрави за хотските приказки!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 27 Окт 2009, 0:54

аз твоя случай с жълтъците и холестерола където беше споменал и по рано не мога да си го обясня -възможно е да са повлияли и други фактори при изследването

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 27 Окт 2009, 8:32

Сигурно го знаете де, но все пак преди изследване е хубаво последното ядене предишната вечер да е примерно най-късно към осен, защото и това може да окаже влияние.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 27 Окт 2009, 11:48

Колеги, евала за хубавата темичка :yes:

Да попитам и аз за съвет: ще започвам с креатин, но никога не съм взимал досега и исках да ми препоръчате марка, както и да споделите впечатления :help: :D

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 27 Окт 2009, 12:40

smamf написа:Колеги, евала за хубавата темичка :yes:

Да попитам и аз за съвет: ще започвам с креатин, но никога не съм взимал досега и исках да ми препоръчате марка, както и да споделите впечатления :help: :D

От всички креатини които съм пил съм най-доволен от този BIOTECH USA CREATINE PHOSPHATE 5000

Изображение

Само където пикаш през 10 минути от него :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 27 Окт 2009, 12:48

MOGY написа:Само където пикаш през 10 минути от него :mhihi:

Тука май няма логика - от креатина задържаш вода. Сигурен ли си, че е било от него?
Колега smamf, ако си начинаеш си вземи креатин монохидрат на ОН - не е лош и е на поносими парички.
Si non confectus, non reficiat.

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 27 Окт 2009, 13:17

Zagy написа:
MOGY написа:Само където пикаш през 10 минути от него :mhihi:

Тука май няма логика - от креатина задържаш вода. Сигурен ли си, че е било от него?
Колега smamf, ако си начинаеш си вземи креатин монохидрат на ОН - не е лош и е на поносими парички.

200% съм сигурен,тоя май не задържа вода
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 27 Окт 2009, 17:03

стига сте говорили наизуст -задържане на вода ала бала пълни глупости-той задържа вода в мускулната тъкан а не в подкожната тъкан което е благоприятно за мускулите и определено дава изключителни резултати като сила и издръжливост а знаете че със силата идва и масата-аз лично ще ти препоръчам една българска фирма (алтернатив нутришън)много изгодна цена и все още поради факта че не са от много време на пазара и не са се утвърдили правят качествени добавки-аз лично ползвам креатин от там и съм зверски доволен(ако за пръв път взимаш креатин ефекта ще бъде доста впечатляващ)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 27 Окт 2009, 18:46

Аз си взех да пробва тази комбинация. Протеин на BSN Syntha-6, Met-rx Bcaa 2200, Explode CGT(креатин+глутамин+таурин) и малко витамини и минерали на Biostrong.
Някой има ли впечатления от тази фирма BSN защото имат доста неща, но са им скъпички май.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 27 Окт 2009, 19:26

@White 1913 Power
@MOGY
@Zagy

Благодаря за отговорите, момчета :yes:

Аз след много рисърч днеска май ще се спра на Storm на Universal :) Някой взимал ли го е за да каже впечатления :?: Иначе не съм начинаещ, преди редовно ходех на зала, имах контузия и спрях за около година, сега последните 3 месеца започнах пак усилено и ми се иска да взема някакъв хубав креатин за да дръпна още напред..но просто добавки не съм вземал досега и затова ми трябва компетентно мнение :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 27 Окт 2009, 22:28

абе аз си пия Класик Уей на ОН, обаче не ми стига сила да напомпам както трябва. Размислям се да си зема от тоя Експлоуд CGT за 8 лева 100 грама да пробвам, пък ако не ми хареса CGT на ОН.
Изображение

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 27 Окт 2009, 22:41

smamf написа:@White 1913 Power
@MOGY
@Zagy

Благодаря за отговорите, момчета :yes:

Аз след много рисърч днеска май ще се спра на Storm на Universal :) Някой взимал ли го е за да каже впечатления :?: Иначе не съм начинаещ, преди редовно ходех на зала, имах контузия и спрях за около година, сега последните 3 месеца започнах пак усилено и ми се иска да взема някакъв хубав креатин за да дръпна още напред..но просто добавки не съм вземал досега и затова ми трябва компетентно мнение :yes:

Ами вземи си Storm мисля че няма да сбъркаш,аз лично не съм го ползвал но мисля да си взема чул съм доста добри отзиви за него!

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 27 Окт 2009, 22:56

White 1913 Power написа:стига сте говорили наизуст -задържане на вода ала бала пълни глупости-той задържа вода в мускулната тъкан а не в подкожната тъкан което е благоприятно за мускулите и определено дава изключителни резултати като сила и издръжливост а знаете че със силата идва и масата-аз лично ще ти препоръчам една българска фирма (алтернатив нутришън)много изгодна цена и все още поради факта че не са от много време на пазара и не са се утвърдили правят качествени добавки-аз лично ползвам креатин от там и съм зверски доволен(ако за пръв път взимаш креатин ефекта ще бъде доста впечатляващ)

Че задържа вода а и не само в мускула е ясно ,но от фосфата не подпухваш като от монохидрата тва имах в предвид.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата