Спиране от кат и ... (виж 4-та страница!) Хепи енд след 8м.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Re: Спиране от кат и ... (виж 4-та страница!)

Мнение от paco_sf » 25 Окт 2009, 18:28

Единственото нещо което им остава е да проверят в този сайт шаситата си и ако пише е такава простотия да взимат някакви мерки преди да се случи същото като при мене :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 26 Окт 2009, 12:33

Кви мерки могат да се вземат в случай, че разбереш че колата ти е крадена?
Аз се сещам само за метода на ъглошлайфа....друго спасение не ми идва на ум :confused:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 27 Окт 2009, 2:38

Koлега наистина гадна работа.
Има ли някакво развитие по въпроса?

Кола може да се за издирване,не само при кражба.Затова задължително преди покупка на кола се прави една справка по номера на рамата.Всяка една държава(от където е внесен преди това автомобила)си имат сайт за тези неща.Хубаво е,че италианския е безплатен и го има вече във форума.Английския го направиха платен,утре ще го пусна.Платил съм код за проверка на 5 коли,след проверка на моята ,останаха 4 свободни проверки-ако някой има нужда да пише едно лично.Нека ,ако някой знае сайт за другите държави да го пусне тук,да се направи една важна тема в подходяшия подфорум,за да няма повече такива ситуации.
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от paco_sf » 27 Окт 2009, 10:15

Развитие няма, очаквам полицая който се е заел със случая да ми звънне, но това честно казано не го очаквам скоро. Иначе за методи се сещам за 2-3 - клечка кибрит, по-дълбока вода или съвсем случайно изчезнала безследно, но при тези вариянти е малко кофти, ще започне едно разследване и може да не свърши добре.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от paco_sf » 23 Ное 2009, 22:00

Днес точно когато се навършват 8 месеца от фаталната дата за мен 23 март получих писмо от прокуратурата, че ми връщат колата!!! В момента няма да ви описвам как се чиствам. Поздрави на всички и всички отговорили в темата и дано на никои да не му се случи подобно нещо :lalala:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: W140

Мнение от shotgun600 » 24 Ное 2009, 1:18

Супер, радвам се за теб.

Дано си я стегнеш,както си е била преди.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 24 Ное 2009, 9:28

paco_sf написа:Днес точно когато се навършват 8 месеца от фаталната дата за мен 23 март получих писмо от прокуратурата, че ми връщат колата!!! В момента няма да ви описвам как се чиствам. Поздрави на всички и всички отговорили в темата и дано на никои да не му се случи подобно нещо :lalala:

Браво !! :angel: Успех с връщането в добър вид и дано стане по хубава ! Успех :yes: :yes: :angel:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

Потребител
Аватар

Мнение от juli_livan » 24 Ное 2009, 15:17

Днес точно когато се навършват 8 месеца от фаталната дата за мен 23 март получих писмо от прокуратурата, че ми връщат колата!!! В момента няма да ви описвам как се чиствам. Поздрави на всички и всички отговорили в темата и дано на никои да не му се случи подобно нещо :lalala:

Приятелю с мен се случи същото, но си я взех по бързо от теб и моята беше крадена от ГЕРМАНИЯ и е Seat а не BMW...С прокурорско решение ми е върната .

Не бързай да се радваш обаче, миналата седмица си карам към Варна влизам си в града и хоп след мен патрулка отново и ми викат колата крадена издирват я от ИНТЕРПОЛ а са минали повече от 6 месеца от връщането... Аз им шибнах прокуроското решение в челата и ме оставиха на мира, НО ДОКОГА?

Сега постоянно тръпна. Казаха ми че докато не махнат искането от Гермяния за издирване от ИНТЕРПОЛ от където е открадната, а не от Италия аз няма да получа пълно спокойствие.

На всякъде ще ме спират и ще трябва да се обяснявам особено на местата където има камери с такава програма за издирване от ИНТЕРПОЛ (София и Варна)

Чудя се дали няма някой полицай просто да реши да я вземе въпреки решението на прокурора?
Има ли някаква давност това дело? Има ли някакъв срок след който ще мога да съм сигурен че повече няма да ме притесняват или някаква процедура която трябва да изпълня?

А и последно ако намерите линк към немската страница на Интерпол за издирване на коли много ще съм благодарен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 26 Ное 2009, 19:44

Като си я вземеш разкажи по-подробно в какво състояние я намери и как е колата като цяло. Инче историята е ужасна и искренно ти съчувствам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от paco_sf » 27 Ное 2009, 21:16

Няма ги нещата които описах по-горе иначе всичко останало си е по нея за щастие. Най важното е че си е при мен останлото са подробности
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории