Поредната кражба...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Поредната кражба...

Мнение от fedoracore » 16 Окт 2009, 23:00

покажи ми някоя е 36 за 2000 лв .
и да си кажеш -леле колко ме кефи - това е моята кола .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 17 Окт 2009, 21:35

Така е, ама пробвай да го обясниш това на някой циган

Потребител
Аватар

Мнение от BMvV318TDS » 19 Окт 2009, 20:00

Ne moga da pi6a na kirilica nz zashto. Sajelqwam ma kato 4etoh i se nervirah ... Nai lesno za laisnite e s gnita4kata po 4tiri na laisna , ot kakto sum taka nqmam problemi ! Towa nai pomaga moje da e selsko moje da e cigansko no ina4e opraviq nqma !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57D25
Мечтае да кара: E60///M5

Мнение от kufi01 » 27 Окт 2009, 2:51

Mollov написа:Не можеш... от Булстрад пича каза, че разбира, само че нищо не може да направи, щото реално няма счупен елемент или дори следи от насилие над колата.... толкова чисто е свален, че... дето се вика изпитвам възхищение над работата на тия хора, които са го свършили това... даже за мигача няма да дадат пари, щото и него го няма... демек по тая кола щети няма. Толкоз. Интересното е, че в малък радиус (500м) от тази кола е имало още две купета, но те не са пострадали.... просто не са били тоя цвят... явно вече поръчките в нощният магазин се правят точно, че разходите да се доведат до минимум...

А иначе не ти трябва да си гимнастик, просто да имаш начин да скъсаш жилото на предния капак... с майсторлък и въображение се постига всичко... явно.

Колега повярвай че това не са никакви 6тети на един познат купето на какво прилича6е аз наистина се упла6их изреждам какво липсва6е.фарове,мигачи,преден капак,ляв калник,пр-макферсони,броня,воден радиатор,климатичен радиатор и о6те какво ли не само за една но6т.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 27 Окт 2009, 12:57

Azereus написа:тъпото е, че вече има е36-ци за по 2000 лева и селянчетата (казвам го в лошия смисъл не искам да обидя добрите колеги от провинцията) като нямат пари за нещо и си го свалят от друга колица. Щом вече и ихтиманските цигани са ги подкарали прави му сметка! Често и таксиджиите ги правят тия номера. Тъпото е при мен, че най-близкия платен паркинг до блока ми е на 20 минути пеша, какъв е кефа да измръзна и после да се кача в колата ?? Що вместо да строят само некви тъпи молове да не направят във всеки квартал по 1 паркинг на няколко етажа за по 1000 коли? И имам чувство, че повече набези се правят по центъра и скъпите квартали от колкото примерно младост, дружба и тн. А за надежда да не говорим, там преживяват единствено от автомобилни кражби :bang: Абе педерастия и мене ме е яд ама това е! Пълно е с боклуци, затова и държавата ни е боклучава!

Не си прав-до мола паркирам колата доста често/при всичките наркоманчета/ никой нищо не пипна.Две вечери в Младост и и Е**** майката -половината кола окостиха и то без да се активира алармата. Явно някой ентусиаст от квартала скоро ще се появи с М-пакет.
Да е жив и здрав-пари ще изкарам и ще си купя други елементи,ама той му пожелавам само по тоя начин да може да се сдобива с нещата от живота които желае ;)
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Потребител
Аватар
Кара: 330 d
Мечтае да кара: X6

Мнение от gizdev » 01 Ное 2009, 13:54

Пълно е с такива боклуци крадат каквото им падне.На мен ми откраднаха емблемата а е менте за 3 лв. съм я купил и със силикон я лепнах спасение няма ако го хванеш такъв хич не викай полиция счупи му ръцете та следващия път да се сеща като краде.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525 DA Touring 01г

Мнение от kbarterov » 15 Дек 2009, 19:57

айде и мойта почнаха на части да я краднат майка им да е... мръсна. :twisted: снощи си оставих колата на паркинга пред блока и сутринта отивайки установих, че някой друг ми е оставил огледалата в нормално положение, при условие че ги бях прибрал и си викам, айде започна се!Помислих си че всичко е ОК защото съм ги залепил, както и всички подвижни части от колата, които НАШИ СЪФОРУМЦИ, или други кретени които си ъпгрейдват колесниците с наште части, но в никакъв случай наркомани, гепят за да си ги слагат на колите / да се утрепат с тях дано! :twisted: /, и кво виждам:стъклото на шофьорското са го отнесли, сигурно силикона не го е хванал добре, но другото е там, е верно спукано но там!И ми се прииска да видя някой наоколо .......... :bang: обаче, уви греда.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kbarterov » 15 Дек 2009, 20:06

МНОГО МЕ Е ЯД :banghead: , в нашият проскубан град е пълно със селяни, и като видят че колата ти е лъскава и готина, веднага нещо трябва дати гепят иил преебат от злоба.Аз не съм от най силно вярващите, обаче дано Господ накаже тая пасмина преди мене, че съм приготвил няколко хидрошока и ще има :bang: Каква е гаранцията че като я оставя на охраняем паркинг през нощта, то няма да откраднат нещо през деня пред работата или докато съм на кръчма?!
дано се окаже, че тоя който гепи в НАДЕЖДА не е от форума, че иначе ще ми тежи малко като го отстраня от форума " во веки веков".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kbarterov » 15 Дек 2009, 20:09

моля модераторите да ми преместят гневните писания в форума за Е39.извинявам се, но в гнева си съм объркал малко. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 16 Дек 2009, 0:19

Гледам че колегите се оплакват, та и аз барабар Петко с мъжете. 18 години е карана моята кола из Европа, нищо не е било крадено - за месец и половна и 2те огледала (мамка му по 20 лв са оригиналните 2ра ръка), посред бял ден ми го взеха едното за 40 мин оставена баш пред входа на метрото (на осветено). Непозната кола, в чужд квартал не си е работа... Винаги като ходя по събирания си я оставям под терасата за да мога цяла нощ да я гледам. 18 годишен модел кола с адски много части 2ра употреба и пак се крадат нещата :banghead: :ranting:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: засилен дизел
Мечтае да кара: на Шаро поршето
Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D

Мнение от Snoop » 16 Дек 2009, 1:24

Направо ми се свива сърцето като ви чета премеждията... :|
Някой ден ако си намеря мойта гадина с нещо отмъкнато ме е страх да си помисля до какви крайности ще стигна... :confused:
Колеги, според мен, ако някой стане свидетел на подобно деяние, без значение дали се чепка от баварска кола, форд, опел, vw и т.н. трябва да се действа. Може да сме с bmw-та, но не сме без акъл - видите ли да се краде - бой! :dummy:
'Щото тия лайнари само от бой разбират, мамицата им... :ranting:
Аз и ти сме луд-ни-ца... Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Самолет и мечтае да кара подводница

Мнение от Laverita » 16 Дек 2009, 9:42

Колеги, мизерници винаги ще има, какво да се прави, то и по другите държави е така, какво си мислите? Може да е по-мако, но го има. Просто вие сте късметлийте във вашия квртал. Аз не мога да се оплача за момента. От както съм взел бавареца вече 5 месеца нищо не ми е дръпнато, но, ако започне да ми изчезва това онова, ще започна да я оставям на паркинг, като по този начин ще си плащам за спокойствието поне вечер да спя спокойно :mhihi: Нали знаете, че крадците, като си нарочат една кола, все от нея си дърпат, ти купуваш, те свалят и така, докато не вкарат някой в беля. Пък понякога всичко идва и от завистливи съседи, абе страшна работа... Преди време в София в Люлин 4 някакъв човек беше гръмял по кадец от балкона, и да ви кажа се беше разнесло на всякъде и дори нормалните хора заобикляха неговия паркинг и колата му :mhihi: Какво да правиш, човек се лишава да си купи кола да я подържа да и се радва и дойде някъв да краде, ама... Има мъдрост записана в Библията,"...ако Господ не опази града, напразно бди стражарят." :mhihi: Каквото може да обезопасим, ако се налага и по паркинги ще ги оставяме, пък другото Бог да пази :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава 16-ка

Мнение от danchoni.1 » 25 Дек 2009, 2:19

колеги и на мен ми се случи подобно нешто година и половина колата си я спирам пред блока на 4-рима комшии им отмакнаха забележете касетофончетата мито цд си стои.обаче миналата сабота сестрами се обажда в 12,30 да и купя мак-доналдс и да и го занеса на работата.обаче лампите във входа не светят и слизам от 2-ри етаж на тамно колата точно срешто входа и гледката беше потресавашта клекнал един и сжаля предната брония цхестно ви казвам незнам кво ми стана ама тои нямаше време да се исправи.строших го толкова бои не сам хварлял през целия си живот ако не бяха наискочили комшиите штях оште да го млатя.та мисалта ми е ако хванете някои такаф не го пускаите срешто два шамара а бои колкото можете.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Soul_Fly » 25 Дек 2009, 2:31

Останете една вечер в Ямбол :mhihi: :mhihi: :mhihi: гаранция колата ви ще е обрана :ranting:
Аз съм назад с кристални халогени, счупена броня, чистачки, емблеми, надрасквания :ranting: още ми стоят джантите ама явно се оглеждат за подходящ секрет :maad: :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Самолет и мечтае да кара подводница

Мнение от Laverita » 25 Дек 2009, 9:31

Moмчета, щом е толкова трагично оставяйте си колите по паркинги. По-добре е да плащаш за паркинг отколкото да ти отмъкнат джанти и т.н. :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към E36