Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

Мнение от Elesar74 » 26 Окт 2009, 10:03

Братче, тъй както си го написал, ще ми мине половината живот да карам разни марки за да мога да дам компетентно мнение тук, което пък от своя страна не значи нищо. И ако не съм карал въпросните марки, к'во? Аз се качих от Golf 3, на 525D и как требе да се чувствам според теб? Както ми каза един колега, сменил съм бил планените. Да ти кажа, супер добре се чувствам, мноо съм happy и онзи ден благодарих на Господ, че карам такава кола. Като видя бившите колеги на пътя, даже не ги изпреварвам. Не вярвам в казаното до тук, че има някаква злоба едва ли не. Поне аз не съм забелязал. А ако е така, защо не се замислим, ние като BMW общество в България. Дали сме пример за подражание, говоря в добрия смисъл или напротив, с право ни сочат с пръст.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Окт 2009, 10:18

Elesar74 написа:Братче, тъй както си го написал, ще ми мине половината живот да карам разни марки за да мога да дам компетентно мнение тук, което пък от своя страна не значи нищо. И ако не съм карал въпросните марки, к'во? Аз се качих от Golf 3, на 525D и как требе да се чувствам според теб? Както ми каза един колега, сменил съм бил планените. Да ти кажа, супер добре се чувствам, мноо съм happy и онзи ден благодарих на Господ, че карам такава кола. Като видя бившите колеги на пътя, даже не ги изпреварвам. Не вярвам в казаното до тук, че има някаква злоба едва ли не. Поне аз не съм забелязал. А ако е така, защо не се замислим, ние като BMW общество в България. Дали сме пример за подражание, говоря в добрия смисъл или напротив, с право ни сочат с пръст.

Не бе приятелю,никаква злоба няма в поста ми,просто мисля че секса с манекенки е добър,ама требе и некоя азиатка да намажеш,некоя чаахкиня,некоя немкиня,или по друг начин,не може с 1 вата мадама у живота и да се ожениш за нея,требе да си водил пълноценен полов живот,пък тогава да отценяваш жените(колите)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 26 Окт 2009, 11:34

xpl0d написа:
vvaskoo написа:
DanielzZz написа:Не само задното задвижване може да ти достави удоволствие.Има коли с предно(ДА ПРЕДНО !!!) от които няма да искаш да слезеш.

хАХАХАХХА, Ама ти си сериозно ли бе колега :mrgreen: Дай пример за кола с педно която ще ми достави повече удоволствие от 328-цата или от 330-ката ? :ahah:

Integra, Acura RSX... и други ще се сетя, 'ма не ми се мисли сега.

По темата:

факт 1: когато става въпрос за дрифт, на всеки пазар си има фаворити : в Европа доминира БМВ(Англия прави изключение, там имат Вауксхал и японки), в Япония - различните японки, в щатите - щатските марки.

факт 2: независимо, че е може би най-забавния начин за взимане на завой, дрифтът е също така и най-бавния начин за взимане на завой. Погледнете кое да е спортно състезание - навсякъде се стремят да намалят възможността за поднасяне.

факт 3: БМВ не е най-добрата кола за дрифт. За най-добри по цял свят се сочат различните модели Нисан-и. Тук не са разпространени абсолютно с изключение на 1-2 частни случая. Ако имаше бол пазар на такива коли(или американски) съм сигурен доста хора щяха да се метнат на японки или американски такива. Но понеже няма пазар, а баварките мнооого поевтиняха просто няма какво друго да се вземе. Говоря за дрифт. Ако е за комфорт или гъзария... ами пак има много алтернативи, но отново баварките са най-евтината такава. Та като се пообобщи малко инфото излиза всъщност, че караме най-евтиното откъм комфорт и гъзария и пак най-евтините "дрифтачки". Тва е най-малкото комично т.е. да се изхвърляш, че караш най-доброто, при положение, че в над 90% от случаите става въпрос за масовите е-30-ки и е-36-ци, като някои индивиди се оборудват и с допълнителната мега-гъзарска придобивка АГУ. В повечето словесни битки въпросните модели се изкарват едва ли не като единствени и незаменими. ОК, е30 М3 - икона, няма спор, е36-М3 пак така, но да кажеш, че кола на 15+ години е по-добра да кажем от едно ТТ или АМГ или Мустанг е най-малкото несериозно. Специално М-ките имат доста алтернативи, но... всичко опира до финанси.

Има разбира се, коли с предно, които могат да съперничат на тези със задно, за справка, погледнете кой печели напоследък WTCC шампионата. ;)
Също така има такива, които са по-добри за каране, да речем от Е36 320i, като цитирам конкретния модел, защото него съм карал.
Факт е обаче, че предното има доста ограничено приложение при спортните автомобили, причините няма да ги изреждам, всички ги знаем. :)
Окончателно, когато става въпрос за спортни автомобили RWD>FWD и с това смятам да приключа дебата за задвижването на автомобилите. :D

Съвсем по-темата:
Горе в цитата на xpl0d има много вярни неща, да не кажа, че там е цялата истина.
Отделно от това, другите причини вече нееднократно бяха споменати, като най-важната е ясна - BMW-тата поевтиняха (в частност Е36) и много от собствениците им успешно превърнаха една добра кола в нарицателно за селяния и простотия - това е положението, колкото и да не ви/ни се иска. :help:

В крайна сметка, ще кажа нещо, което би трябвало всеки да разбере, колкото и да е прост! :D

Mарката на автомобила няма никакво отношение към това, що за олигофрен е зад волана! :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 26 Окт 2009, 11:38

Уф,прекратявам участието си в тая тема,че настана адския спам след моето мнение.
И все пак,мисля,че вече темата е за ключ,изчерпана е още преди доста страници ама това ще го решат модераторите.

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 26 Окт 2009, 12:26

Обичам Е34 откакто бях на 11, сега съм на 18 и Въобще не ми пука кой какво си мисли за моята фенщина и т.н. Аз съм решил да си взема Е34/Е39 и ще си я взема, незаивисимо как ще реагират останалите. Може да се лишавам от много за да и се радвам, но ще го правя, защото вместо да пия и да пуша, аз ги наливам в нещо което обичам от малък. Такъв фен съм аз. С всичките ми недостатъци.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 26 Окт 2009, 12:33

В това няма нищо лошо.Иначе по тая логика трябва да упрекваме феновете на Лада или Москвич или Perodua Kenari и други такива коли,че ги харесват и че са боклуци примерно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36...
Мечтае да кара: first of all - black M5

Мнение от voobs » 26 Окт 2009, 14:52

абе кво се храните чак толкова.. ония пък отворил тема в Мазда форума.. тия в БМВ форума кви били :kuku: Пич намери си работа или си Фани някое гадже, ако толкова няма кво да правиш :ok:

А иначе видяш реплики все едно.. аз съм фен на БМВ и всичките ми приятели карат БМВ - с други не комуникирам.. те са малоумници да карат Мерцедеси или Субару-та :mhihi: айде моля ви се, без етнически войни..
А "селяните с голфчетата и ремусите" дето ръмжат по светофарите.. е сигурен съм, че на такъв и новата 7мица да му дадеш .. даже по-зле ще стане положението с "агресивното" (или как да го нарека) му шофиране..

Та то си е до манталитет и възпитание.. а в БГ на много хора им липсват 2/3 години от първите 7 :)

Но също така има хора, които използват колите просто за придвижване и вършене на работа и човека може да кара Фиат и пак да е интелигентен и тн.. Просто не всички са зарибени по автомобилни спортове и шофирането като цяло.

А на тези които обичат карането и искат да му се наслаждават.. според мен БМВ е много добър вариант :yes: и тука много хора го знаят :bchug:

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Окт 2009, 16:42

още ли пишете :mhihi: :mhihi:
10 страници :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 26 Окт 2009, 16:45

Заключвай я,аз от 6та страница го говоря,че е дъвкано 12312312 пъти. :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Окт 2009, 21:42

прегледах на бързо темата в Мазда форума, определено ми хареса, хората не се поддават на провокации :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: 325TD
Мечтае да кара: 746I

Мнение от emo_malkiq » 26 Окт 2009, 21:51

Докато ненаправят някви писти и полигони за целта по улиците ще си е така кво има да се чудят[/quote]

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 26 Окт 2009, 22:24

И като се заклю4и и изтрие тая безсмислена тема ще има пак: "Ама що са ми намалели мненията :dunno: "
Изображение Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата