Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?
Модератор: Общи модератори
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Re: Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?
DanielzZz написа:Не само задното задвижване може да ти достави удоволствие.Има коли с предно(ДА ПРЕДНО !!!) от които няма да искаш да слезеш.
хАХАХАХХА, Ама ти си сериозно ли бе колега

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Първо ми отговори на тоя въпрос:
Според теб удоволствие от шофирането само поднасяне ли е?
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
DanielzZz написа:Първо ми отговори на тоя въпрос:
Не разбира се , мен удоволствие ми прави само като се кача в БМВ-то . Аз с дрифт не е занимавам , има по забавни работи .

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
БМВ не нито най-спортната,нито най-бързата,нито най-здравата,нито най-луксозната,нито най-скъпата и т.н.,НО въпреки че не са най най те дават от всичко по много и то на добра цена 

vvaskoo написа:DanielzZz написа:Не само задното задвижване може да ти достави удоволствие.Има коли с предно(ДА ПРЕДНО !!!) от които няма да искаш да слезеш.
хАХАХАХХА, Ама ти си сериозно ли бе колегаДай пример за кола с педно която ще ми достави повече удоволствие от 328-цата или от 330-ката ?
За спортно каране разните Голфове ГТИ-та,ГСИ-та,В-теци,Рали версията на Пежо, всички модели на Субару(защото са 4wd) и тн.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
За спортно каране с предно предаване само 2 думи: torque steer
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
vvaskoo написа:DanielzZz написа:Не само задното задвижване може да ти достави удоволствие.Има коли с предно(ДА ПРЕДНО !!!) от които няма да искаш да слезеш.
хАХАХАХХА, Ама ти си сериозно ли бе колегаДай пример за кола с педно която ще ми достави повече удоволствие от 328-цата или от 330-ката ?
Integra, Acura RSX... и други ще се сетя, 'ма не ми се мисли сега.
По темата:
факт 1: когато става въпрос за дрифт, на всеки пазар си има фаворити : в Европа доминира БМВ(Англия прави изключение, там имат Вауксхал и японки), в Япония - различните японки, в щатите - щатските марки.
факт 2: независимо, че е може би най-забавния начин за взимане на завой, дрифтът е също така и най-бавния начин за взимане на завой. Погледнете кое да е спортно състезание - навсякъде се стремят да намалят възможността за поднасяне.
факт 3: БМВ не е най-добрата кола за дрифт. За най-добри по цял свят се сочат различните модели Нисан-и. Тук не са разпространени абсолютно с изключение на 1-2 частни случая. Ако имаше бол пазар на такива коли(или американски) съм сигурен доста хора щяха да се метнат на японки или американски такива. Но понеже няма пазар, а баварките мнооого поевтиняха просто няма какво друго да се вземе. Говоря за дрифт. Ако е за комфорт или гъзария... ами пак има много алтернативи, но отново баварките са най-евтината такава. Та като се пообобщи малко инфото излиза всъщност, че караме най-евтиното откъм комфорт и гъзария и пак най-евтините "дрифтачки". Тва е най-малкото комично т.е. да се изхвърляш, че караш най-доброто, при положение, че в над 90% от случаите става въпрос за масовите е-30-ки и е-36-ци, като някои индивиди се оборудват и с допълнителната мега-гъзарска придобивка АГУ. В повечето словесни битки въпросните модели се изкарват едва ли не като единствени и незаменими. ОК, е30 М3 - икона, няма спор, е36-М3 пак така, но да кажеш, че кола на 15+ години е по-добра да кажем от едно ТТ или АМГ или Мустанг е най-малкото несериозно. Специално М-ките имат доста алтернативи, но... всичко опира до финанси.

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Да живее спама, smg, и всички онези дребни провокаторчета на спорове, които чрез по трениран стил на писане си мислят че превъзхождат масата с умствените си качества. Мисля че този селски спор (който не мисля да продължавам) започна след като коментира моя пост, по крайно лапешки начин. Това че съм го написал по провокативен начин, не означава че искам да дразня хората които карат VW и Opel, а да изразя недоволоството си от тези марки (колкото и малък опит да имам в автомобилизма). А до това кой отвръща остро на постигна ми .. Просто си проличават хората които не могат да се контролират и залагат на "груба селска проява". Мисля че съм във форума на моята марка и имам правото да изразя недоволството си към АБСОЛЮТНО всички които мразят синьо бялата част от сърцето ми, защото тя ни веднъж е атакувана от адски много завистливи хора. А до подръжката на BMW и по специално старите модели - ЗА МЕН тя ще е същата като на ГОЛФ 2 и 3, частите и труда са ми почти подарък, въпроса е че си признавам че все още ми миришат краката за BMW, но когато съм 1 идея по близко до мечтата си не искам да я изпускам.... Айде който от къде е и по леглата, от голфари с големи приказки съм се наслушал на завист.

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
LizarD написа:.....
Прекалено много се палиш, а все още както сам каза само "ти миришат краката" за БМВ.
Не си точно най-подходящата опозиция, така да се каже.
Кой по леглата, ама Сънчо май мина и ще се окаже, че ти е трябвало да си там вече.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- LizarD
- ентусиаст
-
Баш подходящ съм си, стредностатистическият беемвист влиза в техническия форум, решава проблема си и ляга. Аз съм фена в случея и темата ме засяга пряко - а до това кога ще легна - мисля че е редно аз да реша, а и не забравяй че нощния сън е полезен за всички, освен тези които го заместваме с други по полезни креватни занимания в Multiplayer режим.
Но все пак щом считаш че съм неподходящ все още да браня форума от завситливи "минувачи", от тук нататък ще се опитвам да се въздържам, все пак казах каквото ми беше на сърце, уважавам мнението на по възрастните и не обичам да налагам присъствието си.
Но все пак щом считаш че съм неподходящ все още да браня форума от завситливи "минувачи", от тук нататък ще се опитвам да се въздържам, все пак казах каквото ми беше на сърце, уважавам мнението на по възрастните и не обичам да налагам присъствието си.

- Zdraveca
-
-
- Кара: Mazda CX-7 Turbo
- Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
LizarD написа:Баш подходящ съм си, стредностатистическият беемвист влиза в техническия форум, решава проблема си и ляга. Аз съм фена в случея и темата ме засяга пряко - а до това кога ще легна - мисля че е редно аз да реша, а и не забравяй че нощния сън е полезен за всички, освен тези които го заместваме с други по полезни креватни занимания в Multiplayer режим.
EPIC FAIL!
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

- LizarD
- ентусиаст
-
Ти пък какво търсиш във форума на хора които толкова много ненавиждаш, че чак да пускаш теми на други места
То бива бива ама зарди твоя FAIL пък въобще не трябва да си позволяваш да пишеш тук. Аз на твое място не бих, защото все пак си имам достойнство.

- Zdraveca
-
-
- Кара: Mazda CX-7 Turbo
- Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Не е лошо да се придържаш към темата колега. 

08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
LizarD
Ще го кажа кратко и ясно...Не става въпрос за самата марка БМВ. Става въпрос за псевдо фенщината, които ти пречи в случая, да вникнеш в думите ми.
А колко до самостоятелното мислене....Преди да почнеш, прочети Правилата на Форума. Ще се изненадаш
Ще го кажа кратко и ясно...Не става въпрос за самата марка БМВ. Става въпрос за псевдо фенщината, които ти пречи в случая, да вникнеш в думите ми.
А колко до самостоятелното мислене....Преди да почнеш, прочети Правилата на Форума. Ще се изненадаш

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги,истинският фен е карал доста коли,карал е почти всички марки и е стигнал сам до заключение коя марка е добра,не може нек'во гъзе ,за 1 ви път се качва на БМВ и вече е супер фен и невероятен спец или пък некой от село дето до вчера е клямбуцил нек'в москвич,днес на БМВ и ебаси и зверският автомобил,я първом се качете на голфче,после на некое ауди,но не некаква посредствена 80 а по-висок клас,после минете през опел омега ,но не некаква на 18 години,после през тойота примерно авенсис ,селика,пак обаче поне след 2000 година,после през хонда акорд,пак след 1997 година,после минете през американските крайслер,додж,шавролет и които се произвеждат под американски флаг акура,лексус....и на края вземете покарайте мерцедес ,ама не цетки и разни 190 ами поне от Е класа на горе...и тогава вземете се правете на фенове на БМВ,щото 90 % от тукащните потребители Е36 им е първият автомобил...на който дори са се качвали за 1 ви път ,а Е30 е некаква извънземна кола и вече край,не може да се говори за друг автомобил....