Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

Мнение от jordanpar » 25 Окт 2009, 9:42

А всичко е и още по-просто за обяснение.
Един човек,който е без идентичност и самочуствие и разчита на дадена марка автомобил за да се сдобие с тях какво да говорим повече.То си личи и в изказванията на някои как са се хванали като удавници за сламка ´´БМВ та БМВ.....´´.Е,и????
Пича си е пич и в опел и в във фолксваген и в каквото и да е друго.
Другото си е комплексарщина която просто блика в огромно количество от тоя форум.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 25 Окт 2009, 10:53

jordanpar написа:А всичко е и още по-просто за обяснение.
Един човек,който е без идентичност и самочуствие и разчита на дадена марка автомобил за да се сдобие с тях какво да говорим повече.То си личи и в изказванията на някои как са се хванали като удавници за сламка ´´БМВ та БМВ.....´´.Е,и????
Пича си е пич и в опел и в във фолксваген и в каквото и да е друго.
Другото си е комплексарщина която просто блика в огромно количество от тоя форум.

:ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Окт 2009, 10:57

е това беше най-голямата приказка в темата наистина. това много пъти съм се опитвал да го формулирам, но ти го закова просто.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 25 Окт 2009, 13:06

LizarD написа:Все още ти гледам сеира, чиче. Сигурно си от тея дето чурката им не е променяла вида си от трети клас и си го изкарваш на истинските фенове. Пишока ти няма да порастне като откриеш къде нямам запетайки.

Явно си човек на крайностите. От тинейджър станах на чичка. Тъй като явно те надцених, мислех си, че имаш някакъв разум, но ти ме опроверга. След като, не ти стига компетенцията, да погледнеш в профила ми – възрастта ми е 24г. Чакам следващото ти определение.
И на теб ще припомня... Темата е „ защо останалите автомобилисти плюят и хранят БМВ феновете” . И аз пиша по нея!
Това не детската площадка на LizarD ;)
Съжалявам, но не обсъждам мъжки полови органи. Трябва да намериш друго другарче, да си играеш.
Ще те препратя към правилата на форума, явно не си запознат с тях -> viewtopic.php?f=49&t=112535
LizarD написа:Докато чета поста ти си спомням за доброто старо време, когато прохождах във форума и се правих на по голям пред батковците, и се заяждах с тях зарди това как пишат.

Ще те оставя да се заблуждаваш, че този период е свършил, „проходили” ми приятелю.
LizarD написа:Спирам да отговарям на жалките ти критики, защото не взимаш абсолютно никаква поука от това което ти пиша. Нямаш самоуважението да спреш и да разбереш че се излагаш пред голяма маса от хора. Лека нощ и следващия път когато седнеш пред волана на голфа ( със саморъчно залепена емблема на BMW) се сети за мен и мечтите ;)

Добра тактика, почти не си пролича, че няма какво да напишеш. Ще запазя тайната ти ;)
Представям си колко си тропал с кръче, докаси си писал този пост ;)
Ще се сетя за теб, следващия път като присветна на бавната Е34ка, която се пречка на голф количката ми ;)
Имам въпрос към теб. Какво искаш да покажеш, като прилагаш снимки към мненето си? Че можеш да боравиш с Гоогле? Или че знаеш, как да копираш линкове? Съкрушен съм, от тези аргументи.
LizarD написа:В бързината си МОГА да допусна всякакъв вид грешка, това няма да те направи по голем пич

Мисля, че това стана ясно на всички. Наистина всякакви.
LizarD написа:Като изключим това че се караме зарди някакви таратайки, предпочитания и т.н. ти се възхищавам над комуникативността си и умелата защита.

Ще те разочаровам малко. Аз не споря за качествата на Бмв, нито за качествата на Фолксваген. Иначе благодаря.
Прилагам мой цитат за справка:
Adrian написа: Само не разбирам, защо сравняваш бмв с фолксваген. В тази тема не правя никакви технически или качествени аналози на тема бмв срещу другите.
Говоря/пиша само за келешкото поведение, в този случаи с бмв.

LizarD написа: Все пак според мен не си прав по начина по който се обръщаш към мен и мисля че критиките ти са крайно повърхностни , но нека това се доизясни в спора.

Тук е малкото разковниче, спорим за различни неща. Извинявай, но не мога да толерирам фанатизъм.
LizarD написа: Нека този абзац бъде просто лек коментар за умствените ти възможности. Не си прост, но те яде факта че не можеш да караш бмв и караш голф.

Нека бъде.
Сериозно ли си мислиш, че не мога да продам голфа, и да си взема еквивалентна или по-добра кола с емблемата на бмв?
Представи си, че хората има различен вкус, различни изисквания, различни приоритети итн .-итн.
LizarD написа:Чустваш си горд че си взел кола която можеш да подържаш и плюеш по такива като мен които се стремят да купят кола която не могат да подържат, защото не си имал смелостта да го направиш.

Отново си в грешка. Нъкъде в темата, не съм изтъквал или давал пример, със себи си.
Плюя такива хора, които си мисля, че карат самолети и гледат от високо. А всъщност, коли им са приблизително, еднаква пазазрна стойност с по-голямата част, от автопарка в България.
Мога и да ти кажа, че никога няма и да имам тази „смелост”, да си закупя какъвто и да е продукт, ако няма да имам възможност да го подържам. Ще поясния, че това не е смелост, а чиста глупост и безхаберие.Също и неуважение към самия продукт, на който се кланяш. Българска черта е да надхвърляме финансовете си възможности, с недообмислени покупки. Но аз гледам да се разграничавам, от повечето „мъдри и считани за нормални” български привички.
LizarD написа:Не те познавам и за разлика от теб не давам крайни оценки над възможностите ти, но ще те помоля да спреш да усираш темата на момчето, защото когато ме закачат не си пестя отговорите с които съм умълчавал хиляди хейтърчета. С две приказки - тренирано куче съм на тая тема и няма да отркиеш пролука през която да ми затвориш устата - гарантирам ти.

Отново ще те разочаровам, но само ти осираш темата и пишеш тотален конфронтиращ оффтопик. -> Справка заглавието на темата.
Нека аз бъда хиляда и първото хейтърче ;)
А колко до пролуките, не мисля, че си в състояние, да правиш такива заключения. Съжалявам.
LizarD написа:FUCK THEM ALL! Ще си ръчкам бавареца и евридейката и ще си живея животеца както ми е кеф, скапани завистливи пингвини!

Ще ти сложа още един линк към правилата на форума , Проходили ми човече -> viewtopic.php?f=49&t=112535
LizarD написа::yes: В останалите форуми нека си ни хранят. ( и тихичко да си завиждат). Тука поле на изява не трябва да имат.

Искам да видя, това как ще стане. Като гледам, само ти не зачиташ правила за писане, в НЕГО!
White 1913 Power написа:всички скочиха в един глас срещу твоите мнения защото с тях ти обиди няколко хиляди човека

Ако тези фенове виждат себи си в това държание, разбирам защо са огорчени. Проблема си е лично техен, обаче.
Киселеенето, гъзареенето,самохвалството и нахалството, никога не са били добри черти и дразнят ;)[/quote]
Тонката написа:smg не върви да правиш забележка за правопис, когато и ти правиш грешки! ;) За да не бъда голословен, ще цитирам твое мнение...
Колега не приемай това за някакъв вид обида. Допада ми начина ти на мислене, защото е изпълнено с реализъм!

Разбира се, че не мога да го приема като обида. :)
Аз говоря за фрапантни грешки тип: Убида примерно;) иначе всеки допуска дребни пунктуационни грешки ;)
Благодаря за позитивното мнение.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 25 Окт 2009, 13:14

:OT: Как не те домързя да го направиш този пост :dunno: :mhihi: !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 25 Окт 2009, 13:17

Maverick_VS написа: :OT: Как не те домързя да го направиш този пост :dunno: :mhihi: !

ФлеймовизЪма ще ни превземе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Окт 2009, 14:01

Мишел написа:
Maverick_VS написа: :OT: Как не те домързя да го направиш този пост :dunno: :mhihi: !

ФлеймовизЪма ще ни превземе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Tая тенденция вече и име ли си има :mhihi:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 25 Окт 2009, 15:11

Защо ли? Ами по същата причина, поради която се плюят шофьорите на Голф например. Просто всеки решил да се прави на пилот или дрифтаджия по улиците си купува БМВ и почва да прави магарии по пътищата. Например ако от шофьорите на Пежо 306 10% са лудаци, то от БМВ-истите 75% са лудаците и хората запомнят само тях. Ако всички "селски рейсъри" си купуваха Audi A4, то на А4-ките щеше да се носи лоша слава. Не е важна колата, а хората които я карат.
На никой от плюещите не му пука за БМВ като марка- все пак трудно могат да се намерят сериозни разлики между BMW, VW, Audi, Citroen освен емблемата разбира се, но хората запомнят изцепките на БМВ-стите и от там се започва.
Днес се връщах от почивка и минах 400 км, от които 3 БМВ-та хубаво ме изпревариха все по опасен и безумен начин, но пък и един пич с баварка ми помогна на пътя. И заради тези изцепки се разваля името на цялата марка.
Затова като видя на пътя някой с Голф или БМВ инстинктивно се пазя, нищо че и аз карам голф.

Но да не ви пука карайте си и не обръщайте внимание на дуугите шофьори. Все пак целта на колата е да идете до работа, до фитнеса, до дома на гаджето и тя е просто едно средство за придвижване. Това, че разни селяни се правят на отворени по улиците да не ви прави впечатление, защото на мен често разни ми се правят на отворени- въртят гуми, изпреварват ме с гръм и трясък, дрифтят срещу мен и все такива неща, но аз ги поглеждам с леден непукистки поглед и ония се отказват да ми се отварят повече.
.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 25 Окт 2009, 15:31

Spoony написа:...все пак трудно могат да се намерят сериозни разлики между BMW, VW, Audi, Citroen освен емблемата разбира се....

Буахахахах, ама ти сериозно ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: ???

Иначе за някои неща си доста прав :yes: ;)!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 25 Окт 2009, 15:42

Maverick_VS написа:
Spoony написа:...все пак трудно могат да се намерят сериозни разлики между BMW, VW, Audi, Citroen освен емблемата разбира се....

Буахахахах, ама ти сериозно ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: ???

Иначе за някои неща си доста прав :yes: ;)!

Принципно има разлики, но ако като мен пътуваш всяка събота и неделя по 6-7 часа без спиране за почивка и куп нерви после не ти пука дали си в BMW или Toyota например.
Който използва колата си просто за придвижване от точка А до точка Б както се казва изобщо не се интересува какво кара, вече ако колата се използва и за "кеф" тогава се гледа точно марката и модела, че и аз понякога искам да се пусна на дрифт в завоя, ама с 5 метровия пасат ще изглеждам смешен.
.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 25 Окт 2009, 15:45

Ама вие сериозно ли смятате,че BMW е единствената марка,в чиито коли може да изпитате удоволствие от шофирането? :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 25 Окт 2009, 15:57

МАНИ! Т'ва са сектантски коли, кой се качи на такава и после само бмв-та кара.*

*Свилен Стоянов, колега от е-он. Типичен предствител на цяло едно поколение млади български гъзар-тарикати на дребно. Но има много иситна в неговите думи, няма как да се отрече.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 25 Окт 2009, 16:02

Плюе се по бмв-тата, защото това са си коли с малко или много спортен характер! Значи това са коли предпочитани предимно от младото поколение, плюс това вече са и доста евтини, и от там какво следва- изкарват книжи, купуват си бмв, гледат дрифт байбъл-а и излизат на улицата да пробват... от там идва целия проблем! Мислите ли, че ако 240сх на нисан струваше 4К, и всеки можеше да си го позволи, че нямаше да се плюе и по нисан ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 25 Окт 2009, 16:06

DanielzZz написа:Ама вие сериозно ли смятате,че BMW е единствената марка,в чиито коли може да изпитате удоволствие от шофирането? :kuku:

Единствената достъпна на такива цени. Нали няма да почнеме да сравняваме Aston Martin DBS със E30-ка или Ферари 599 със което и да било BMW.
Като зе замислиш коя друга марка може да ти предложи автомобил със спортна натура и задно предаване на приемлива цена.

Нека помислиме малко. Представете си че човек иска автомобил 2-ра ръка купе с 4 седалки,преден двигател и задно задвижване на не много висока цена - изборите са няколко.

1. Е30 - добър избор
2. Е36 - още един добър избор
3. Porsche 944 - срещат се много много рядко и почти няма части за тях | по високa цена от BMW
4. Nissan 300ZX - същото
5. старата Supra - пак същото като поршето и нисана
6. Mustang - не се намират части за него в BG и отново рядко срещан
7. Mitsubishi 3000gt/Dodge stalth - същото като по горните | по високa цена от BMW
8. Mercedes CLK - Айде да видиме колко автоматици и колко ръчни има по пазара, като се има предвид че тея автоматици даже нямат ръчно превклячване - а това е в основата на спортната кола и спортното каране нали ?
9.ммм и дотук зацепвам немога да се сетя за друг вариянт освен BMW на автомобил с следните критерии - купе,задно,4 седалки,ефтино,много части и лесна поддръжка. И какво излиза накрая, че BMW-то е най добрия избор май - поне според мене и по моята логика. Поправете ме ако греша.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 25 Окт 2009, 18:54

Не само задното задвижване може да ти достави удоволствие.Има коли с предно(ДА ПРЕДНО !!!) от които няма да искаш да слезеш.Но нека не размиваме темата...
А и има доста коли,които за цената на е36 +- 2000лв са с такава конфигурация и усещане.

П.С. Абе тая тема я дъвчете почти всяка година.От както чета (доста преди тая регистрация,ама ДОСТА) само това чета.
Както каза един колега : "Човек не е толкова голям,колкото колата си." или не зависи от колата,а от човека.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата