Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2009, 14:42

Ми то на снимката се вижда ;) Оранжевите неща са на NOW, протеина е Optimum, витамините са Universal, глутамина е GNC, супер пъмпа е Gaspari и BCAA-то е Sci Fit.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 22 Окт 2009, 15:04

точно за now питам кой ти го препоръча отколко време са на пазара ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2009, 15:09

Що трябва някой да ми го препоръчва, достатъчно дълго време спортувам и мога да си съставя собствено мнение за един продукт ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 22 Окт 2009, 15:15

White 1913 Power написа:точно за now питам кой ти го препоръча отколко време са на пазара ?

NOW на пазара са от много време, в България са от около 5г. , ако не се лъжа.
Някой продукти са хубави, други са излишно скъпи за това, което предлагат. В щатите това не е най-високата като качество марка.
Хубавато и е че има многообразие от продукти и почти всяка аминокиселина в отделен вариант, не смесена с други неща.
Имат и доста здравословни продукти, които другите марки не предлагат. Те не правят така наречените Хард продукти
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2009, 15:18

Имат и много "органик" продукти, което само по себе си е добра референция за фирмата. Аз си ги взимам от Щатите, тук цената е в най-добрия случай Х 2, има случаи и Х 3 :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 22 Окт 2009, 16:43

bum_bum написа:Що трябва някой да ми го препоръчва, достатъчно дълго време спортувам и мога да си съставя собствено мнение за един продукт ;)

ми щото някой може да ти го е похвалил че дава добри резултати ;) и невярвам да можеш да си съставиш собствено мнение за един продукт без да си го опитвал или някой да ти го е похвалил-просто исках да разбера какво те е накарало да си купиш продукт от въпросната марка.Пробвал съм много и различни и за това ми е интересно

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2009, 16:50

Отдавна ползвам техни неща, първия път си купих защото цената беше добра, 2 на цената на 1. Някаква примоция и след това съм си взимал много неща.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 22 Окт 2009, 17:43

това исках да чуя

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 22 Окт 2009, 19:56

bum_bum със всички тея добавки и тая храна как ти се отразява силата как е размерите ?

Ако не е таина да споделиш тежестите и размерите

От чисто любопитство, защото аз вече незнам как да тренирам и какво да пия и ям От 3 месеца не тренирам и вчера в фитнеса на лежанка с 20кг. отгоре (е не 4е не тренирам правя си редовно набирания до спукване ама от това да е ? )

миналата година пих геинъри на АБС мислч нчкаши американски ужким и егати резултата сега зимата Мас Пак на БСН и 2 кила доло и корем4е :confused:

Та затова питам, събирам малко информация на кои как му се отразява от хора на които мога да вярвам а не разни рекламни глуости..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2009, 20:35

Дигнал си много щото си възстановил и реално не си спирал тренировките. Потренирай месец и ще падне леко силата щото няма такова възстановяване.
Тренирам двуразово, правя 5- ци на около 90% от силовите си възможности. Упражненията, които правя са твърде нетрадиционни и да кажа постиженията няма да е много показателно, щото малко хора ги правят, но като сила съм доста добре за килата си. Ефект от добавките има, незнам дали точно от тях или от внушението, но съм доволен :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Окт 2009, 18:41

Какво ще кажете за това упражнение.
http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/363.htm 15лв. струва.

http://www.youtube.com/watch?v=VL8lwcyXAPA
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Окт 2009, 19:29

ditko1 написа:Какво ще кажете за това упражнение.
http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/363.htm 15лв. струва.

http://www.youtube.com/watch?v=VL8lwcyXAPA

Много добро!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Окт 2009, 19:33

да май много мускули развива, май ще си го купя.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Окт 2009, 22:49

Аз да попитам , така и така храненето е неразделна част от фитнеса , та съм започнал от няколко дена да пазя една диета , ако някои е правил повече време да каже дали наистина е толкова хубава колкото казват някои хора. Тя е - само месо - пилешко , свинско , телешко , риба - квото си искаш , както си искаш приготвено , можеш да ядеш и зеленчуци , но е без плодове , без млечни и тестени продукти и общо взето мисля , че се води безвъглехидратна. Дали не е и много вредна , защотото организма има нужда от всичко ?
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 25 Окт 2009, 1:52

Всяко прекаляване - води до насиране. (народна поговорка) Хапвай смело салата, плодове (погледни за гликемичен индекс). Дори хляба си има своите плюсове. На пицата можеш да и сметнеш по продуктите, дали ти влиза в употреба или не. Общо взето - разрови се и не вярвай на никой, който ти казва "яж само това, онова недей" :)
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата