Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Ми то на снимката се вижда
Оранжевите неща са на NOW, протеина е Optimum, витамините са Universal, глутамина е GNC, супер пъмпа е Gaspari и BCAA-то е Sci Fit.

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
точно за now питам кой ти го препоръча отколко време са на пазара ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Що трябва някой да ми го препоръчва, достатъчно дълго време спортувам и мога да си съставя собствено мнение за един продукт 

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
White 1913 Power написа:точно за now питам кой ти го препоръча отколко време са на пазара ?
NOW на пазара са от много време, в България са от около 5г. , ако не се лъжа.
Някой продукти са хубави, други са излишно скъпи за това, което предлагат. В щатите това не е най-високата като качество марка.
Хубавато и е че има многообразие от продукти и почти всяка аминокиселина в отделен вариант, не смесена с други неща.
Имат и доста здравословни продукти, които другите марки не предлагат. Те не правят така наречените Хард продукти
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Имат и много "органик" продукти, което само по себе си е добра референция за фирмата. Аз си ги взимам от Щатите, тук цената е в най-добрия случай Х 2, има случаи и Х 3 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Що трябва някой да ми го препоръчва, достатъчно дълго време спортувам и мога да си съставя собствено мнение за един продукт
ми щото някой може да ти го е похвалил че дава добри резултати

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Отдавна ползвам техни неща, първия път си купих защото цената беше добра, 2 на цената на 1. Някаква примоция и след това съм си взимал много неща.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
това исках да чуя
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
bum_bum със всички тея добавки и тая храна как ти се отразява силата как е размерите ?
Ако не е таина да споделиш тежестите и размерите
От чисто любопитство, защото аз вече незнам как да тренирам и какво да пия и ям От 3 месеца не тренирам и вчера в фитнеса на лежанка с 20кг. отгоре (е не 4е не тренирам правя си редовно набирания до спукване ама от това да е ? )
миналата година пих геинъри на АБС мислч нчкаши американски ужким и егати резултата сега зимата Мас Пак на БСН и 2 кила доло и корем4е
Та затова питам, събирам малко информация на кои как му се отразява от хора на които мога да вярвам а не разни рекламни глуости..
Ако не е таина да споделиш тежестите и размерите
От чисто любопитство, защото аз вече незнам как да тренирам и какво да пия и ям От 3 месеца не тренирам и вчера в фитнеса на лежанка с 20кг. отгоре (е не 4е не тренирам правя си редовно набирания до спукване ама от това да е ? )
миналата година пих геинъри на АБС мислч нчкаши американски ужким и егати резултата сега зимата Мас Пак на БСН и 2 кила доло и корем4е

Та затова питам, събирам малко информация на кои как му се отразява от хора на които мога да вярвам а не разни рекламни глуости..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Дигнал си много щото си възстановил и реално не си спирал тренировките. Потренирай месец и ще падне леко силата щото няма такова възстановяване.
Тренирам двуразово, правя 5- ци на около 90% от силовите си възможности. Упражненията, които правя са твърде нетрадиционни и да кажа постиженията няма да е много показателно, щото малко хора ги правят, но като сила съм доста добре за килата си. Ефект от добавките има, незнам дали точно от тях или от внушението, но съм доволен
Тренирам двуразово, правя 5- ци на около 90% от силовите си възможности. Упражненията, които правя са твърде нетрадиционни и да кажа постиженията няма да е много показателно, щото малко хора ги правят, но като сила съм доста добре за килата си. Ефект от добавките има, незнам дали точно от тях или от внушението, но съм доволен

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Какво ще кажете за това упражнение.
http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/363.htm 15лв. струва.
http://www.youtube.com/watch?v=VL8lwcyXAPA
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ditko1 написа:Какво ще кажете за това упражнение.
Много добро!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Аз да попитам , така и така храненето е неразделна част от фитнеса , та съм започнал от няколко дена да пазя една диета , ако някои е правил повече време да каже дали наистина е толкова хубава колкото казват някои хора. Тя е - само месо - пилешко , свинско , телешко , риба - квото си искаш , както си искаш приготвено , можеш да ядеш и зеленчуци , но е без плодове , без млечни и тестени продукти и общо взето мисля , че се води безвъглехидратна. Дали не е и много вредна , защотото организма има нужда от всичко ?
It`s party time !
Всяко прекаляване - води до насиране. (народна поговорка) Хапвай смело салата, плодове (погледни за гликемичен индекс). Дори хляба си има своите плюсове. На пицата можеш да и сметнеш по продуктите, дали ти влиза в употреба или не. Общо взето - разрови се и не вярвай на никой, който ти казва "яж само това, онова недей" 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"