Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Re: Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

Мнение от LizarD » 24 Окт 2009, 19:10

Лелееее Zdraveca, не се излагай повече, направи си услуга и просто напусни форума. :kuku: А до всички останали които не ме понасят, с удоволствие приветствам словестните им атаки и съм готов да ги нарпавя смешни пред абсолютно цялата БМВ общност, както и пред част от "мечтателите" от другите форуми.
Последна промяна LizarD на 24 Окт 2009, 19:12, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 24 Окт 2009, 19:12

LizarD написа:Лелееее Zdraveca, не се излагай повече, направи си услуга и просто напусни форума. :kuku:

Кво да ти разпраям..., кажи ми... :banghead:
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 24 Окт 2009, 19:49

Е.Димитров написа:
Face написа:
...

Гн. Димитров,простата логика показва,че автомобила е бил силно амортизиран!
Което е нормално за модерен дизелов автомобил.Аз също имах сериозни ядове преди 2г. след покупката,дължащи се на 0-ва поддръжка,но от тогава до сега :driving:
Поздрави.

Приятелю Face,
предишната ми тойота за която пиша не беше нова,даже си беше доста стара,била е също толкова амортезирана,не може да се каже че това БМВ е било с 0 подръжка защото след като смених дискове,накладки и тн,отидох на реглаж на преден и заден мост,оказа се че цялата предница е сменена и то на скоро в чужбина,тампоните ги смених с плътни нарочно,беше сменено дори и турбото,тоест за този автомобил са се грижили,двигателя мърка,повече от очевидно е че дефектите дето даде са доста странни,което го прави несигурен,за разлика от по-старите му събратя,вече имам финансови възможности да си купя чисто ново БМВ,но сериозно съм се замислил за това...
Иначе това наистина ми е любимата марка...комфорт,возия и удоволствие няма равна на себе си,може би единствено мерцедес е по интересна за каране
Поздрави

колега по скоро бих споделил че мерцедес е по интересна за возене

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA

Мнение от Тонката » 24 Окт 2009, 20:08

Още през ученическите ми години харесвах БМВ и по-точно Е36. Миналата година сбъднах тази цел и съм адски доволен! Никога не съм съжалявал, че направих този избор! Тази кола ми дава всичко, от което имам нужда.
Не съм забелязвал неприязън към марката БМВ по българските пътища, въпреки че номера ми започва със емблематичното "РК" :mhihi: .
За съжаление ще се съглася, че в последно време Е36 трупа само негативи. Но надявам се, че ще се съгласите, че има разлика от Е36 до Е36, нали?! Не вадете изводи от частното към общото и обратното.

ПП smg не върви да правиш забележка за правопис, когато и ти правиш грешки! ;) За да не бъда голословен, ще цитирам твое мнение...
smg написа:LizarD
Добро оправдание...Само, че каквато и клавиатура подредба да ползваш. О не е близко до У :) Та трудно ще да е грешка, от бързане това :)
И не съм даскал по български език и литература...само съм грамотен :)
Интересно е, че мислиш хората с тази благородна професия за тъпи :) Ти явно си по-умен, въпреки че си беден :)
Въобще не ме интересува социалния ти статус и възможностите ти :)
Замислял ли си се, че се съобразяват с теб, защото ги е страх. Страх, че си поредния фанатик, които не мисли трезво и вярва в тези „бмв светилища”, които може да ги утрепе. Защото е надценил тази износена кола и своите шофьорски възможности ;)
Крайната фенщина засляпва прекалено много.
Колкото до възраста ми...отминаха годините на тинеджърството, жалко, но факт :)
Моля сподели за какво не съм се престрашил? Явно знаеш по-добре от мен:)
И на мен не ми е приятно, да чета неграмотни постове, но явно отсрещната страна, има други приоритети в живота ;)

Колега не приемай това за някакъв вид обида. Допада ми начина ти на мислене, защото е изпълнено с реализъм!
ИзображениеИзображениеИзображение
е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 24 Окт 2009, 22:44

st.George написа:
Zdraveca написа:

:dummy: :dummy: :dummy:

Поздрав от един собственик на "кошара"...

хах и неговите го нахраниха :mhihi: интрижката не се получи :winky: Точни са Маздюхите :yes: Не като от ония олигоелементи от аЛди форума :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 24 Окт 2009, 23:15

Е.Димитров написа:
Face написа:
...

вече имам финансови възможности да си купя чисто ново БМВ

В такъв случай няма какво да се чудиш,мяташ се в една Е90-тка фейса и не се занимаваш повече с глупости :yes:
Поздрави.
Изображение

Аватар
Кара: Mazda CX-7 Turbo
Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

Мнение от Zdraveca » 24 Окт 2009, 23:25

LizarD написа:Лелееее Zdraveca, не се излагай повече, направи си услуга и просто напусни форума.

По-вероятно е да получа ban преди това :mhihi:

явно останах малко недоразбран ама няма значение
човека пита що повечето хора се дразнят на бмв-тата пък никой не дава една лоша дума да се каже
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 24 Окт 2009, 23:25

Zdraveca написа:Доколкото за коментара ти best_buy изобщо не си мисли че можеш да ме обидиш с тва че карам мазда :yes: и ако не си чувал за СХ-7 хаха по лошо за теб щото тва показва колко си ограничен откъм автомобилизъм!
Дано само не су останеш някой ден сгънат в консервата от някое дърво или стълб карайки с 240

Защо да съм ограничен , защото не съм и няма да се интересувам от "автомобила" Мазда ли?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 24 Окт 2009, 23:26

Абе аз по-принцип си уважавам Маздите, ама пък тези от техния форум много приятно ме изненадаха. Трезво мислещи хора.Така трябва да се разсъждава - всяка кола си има и плюсове и минуси (най-вече тея от преди 10 години). И не трябва да се правят сранения на различен клас коли..
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 24 Окт 2009, 23:32

Всяко стадо си има мърша бе и беемвисти има боклуци колко щеш! Хубавото е че колегите от Мазда България гледат зряло на нещата за разлика от нашата изцепка тука..
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Mazda CX-7 Turbo
Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

Мнение от Zdraveca » 24 Окт 2009, 23:34

Jim Beam написа:Абе аз по-принцип си уважавам Маздите, ама пък тези от техния форум много приятно ме изненадаха. Трезво мислещи хора.Така трябва да се разсъждава - всяка кола си има и плюсове и минуси (най-вече тея от преди 10 години). И не трябва да се правят сранения на различен клас коли..

аз точно тва се опивтах да обясня ама явно в мене е проблема че незнам как
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 24 Окт 2009, 23:55

:kuku: :wave:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gigabyte » 24 Окт 2009, 23:56

Чудя се как има такава тема ,като съм прочел стотици(да точно толкова) постове против голфаджиите и какви малоумни глупави бавно развиващи същества карат тези "каруци". Еми ако разсъждаваме по постовете ,сигурно имат право някои хора да плюят по БМВ-тата ,то не става само вие(някои хора ,не визирам всички) да плюете по голфърите, хлопелджиите ,а после да излизате чисти от всичко и вие да сте големите батковци с хубавите БМВта :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Окт 2009, 6:04

Истината е че голф направиха първият хечбек и от тогава всички правят хечбек,това пежо,рено,опел,ауди, абе всички,даже сега и еденичката на БМВ е такава,никога не съм имал голф,но много приятели са имали,хич не е лоша кола,малко се поусраха с последните версии но си остава една класика,достъпна с евтини части...както и Е36 цата напоследък :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Окт 2009, 8:10

gigabyte написа:Чудя се как има такава тема ,като съм прочел стотици(да точно толкова) постове против голфаджиите и какви малоумни глупави бавно развиващи същества карат тези "каруци". Еми ако разсъждаваме по постовете ,сигурно имат право някои хора да плюят по БМВ-тата ,то не става само вие(някои хора ,не визирам всички) да плюете по голфърите, хлопелджиите ,а после да излизате чисти от всичко и вие да сте големите батковци с хубавите БМВта :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това е най-голямата истина, казана досега в темата. Особено в последната страница много си пролича нашите какви фурнаджииски лопатки са.
Ама нейсе, както казваше Кембъла(Бог да го прости), т'ва си е манталитет на "батка".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата