Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

Мнение от Fking » 24 Окт 2009, 10:11

В България храненето и омразата е от всеки към всеки, не е само БМВ форума :>

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 24 Окт 2009, 11:17

Drifting is not a crime :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 24 Окт 2009, 11:33

Е кво няма да ни мразят, като повечето с БМВ вече са пълни боклуци...пресен пример от снощи...прибирам си се към нас по някаква уличка, в която едва се разминават 3-ма човека, обаче там някъф абсолютен циганин пъне едно Е36...то не беше прекъсвачи, пили гуми...на всичкото отгоре за малко да ме отнесе...съответно аз го напсувах и мангала излезе и тръгна да налита на бой :banghead: Е как няма да мразят БМВ като вече повече от половината които търкалят Е36 са пълни селяци...

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 24 Окт 2009, 12:12

Завист батко, завист
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 24 Окт 2009, 15:37

FUCK THEM ALL! Ще си ръчкам бавареца и евридейката и ще си живея животеца както ми е кеф, скапани завистливи пингвини!
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Mazda CX-7 Turbo
Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

Мнение от Zdraveca » 24 Окт 2009, 15:44

:no: :no: :no: For all
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 24 Окт 2009, 16:01

Смятам ,че всеки има вкус и разбирания! Не бива да се съди даден човек за това ,че кара:BMW , Audi,Mercedes,Opel ,VW,Honda,Mazda,....итн.
Ако днеска е келеш с Е36,а утре се качи на Golf,или обратното няма да се промени характера му,и стила на каране!
П.С. За колегите,които не са почитатели на любимата ни (BMW) марка,защо си налагат мнението в този форум ??? Има си VW,Mazda...и прочие форуми! Пишете там колко нагли,прости и изостанали сме тези,които караме BMW ,а още повече за "Е36" :kuku:
И аз карам "Е36" ,но нито съм дрифтър,рацер итн. Нямам пари за по скъпо BMW!!! И на мен ,както и на всеки ентусиаст му се кара по-ново ,но ако всички бяхме еднакви,нямаше да има баланс! :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 24 Окт 2009, 16:09

:yes: В останалите форуми нека си ни хранят. ( и тихичко да си завиждат). Тука поле на изява не трябва да имат.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 24 Окт 2009, 16:23

А какво толкова ви вълнува, че ни хранят :roll: ? Нека хранят на воля - живи и здрави да са! Нито ме интересуват, нито ще си сменя марката, защото еди-кой си смята, че всички с бмв-та са лумпени. И на мен ми се случвало да се занеса нарочно (не казвам дрифт, щото едва ли това е дрифт дето го правя :mhihi: ) на някой завой в града, но само при липса на коли и само вечер. И какво - голямото престъпление, а?! Ще ме гонят тия с качулките сигурно.... Или може би трябва да мина 120-130км в едната посока, за да стигна до Калояново и да взема един завой с вратите?! Едва ли някой дрифти в час пик между колите :mhihi: :mhihi: :mhihi: - така че тия, дето четат морал за дрифта, да го дават по-лекичко ;)!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 24 Окт 2009, 16:28

Maverick_VS написа:А какво толкова ви вълнува, че ни хранят :roll: ? Нека хранят на воля - живи и здрави да са! Нито ме интересуват, нито ще си сменя марката, защото еди-кой си смята, че всички с бмв-та са лумпени. И на мен ми се случвало да се занеса нарочно (не казвам дрифт, щото едва ли това е дрифт дето го правя :mhihi: ) на някой завой в града, но само при липса на коли и само вечер. И какво - голямото престъпление, а?! Ще ме гонят тия с качулките сигурно.... Или може би трябва да мина 120-130км в едната посока, за да стигна до Калояново и да взема един завой с вратите?!

:yes: Само едно уточнение колега ! В твоя случай е с "вратата" а не с вратите :mhihi:
Гледам,че си с по една врата на станица! :mhihi: :bchug:

Аватар
Кара: Mazda CX-7 Turbo
Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

Мнение от Zdraveca » 24 Окт 2009, 16:29

Plamenavramov написа:Смятам ,че всеки има вкус и разбирания! Не бива да се съди даден човек за това ,че кара:BMW , Audi,Mercedes,Opel ,VW,Honda,Mazda,....итн.
Ако днеска е келеш с Е36,а утре се качи на Golf,или обратното няма да се промени характера му,и стила на каране!
П.С. За колегите,които не са почитатели на любимата ни (BMW) марка,защо си налагат мнението в този форум ??? Има си VW,Mazda...и прочие форуми! Пишете там колко нагли,прости и изостанали сме тези,които караме BMW ,а още повече за "Е36" :kuku:
И аз карам "Е36" ,но нито съм дрифтър,рацер итн. Нямам пари за по скъпо BMW!!! И на мен ,както и на всеки ентусиаст му се кара по-ново ,но ако всички бяхме еднакви,нямаше да има баланс! :dunno:

точно това е че не всички които карат бмв са еднакви .но като погледнеш реално 90% от хората парадират че тва е най-святата марка на света при положение че има и други коли които по нищо не им отстъпват!И не е до налагане на мнение аз също харесвам бмв но не е лошо да се отворят малко очите на някои хора.Защото точно затова повечето хора мразят тези които карат бмв.и не е правилно че няма да му се промени характера на келеша ако кара фауве или бмв щото като се качи на бмв си мисли че е рипнал в еър форс 1 братче и не сефери никой на пътя.

Доколкото за коментара ти best_buy изобщо не си мисли че можеш да ме обидиш с тва че карам мазда :yes: и ако не си чувал за СХ-7 хаха по лошо за теб щото тва показва колко си ограничен откъм автомобилизъм!
Дано само не су останеш някой ден сгънат в консервата от някое дърво или стълб карайки с 240
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 24 Окт 2009, 17:53

smg, jim beam и Е.Димитров, искренни поздравления за постовете Ви!
Lizard, изложи се... извинявай, но е така!

Към автора на темата: за 6 страници, надявам се да си открил отговора!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Окт 2009, 18:00

Face написа:
...

Гн. Димитров,простата логика показва,че автомобила е бил силно амортизиран!
Което е нормално за модерен дизелов автомобил.Аз също имах сериозни ядове преди 2г. след покупката,дължащи се на 0-ва поддръжка,но от тогава до сега :driving:
Поздрави.

Приятелю Face,
предишната ми тойота за която пиша не беше нова,даже си беше доста стара,била е също толкова амортезирана,не може да се каже че това БМВ е било с 0 подръжка защото след като смених дискове,накладки и тн,отидох на реглаж на преден и заден мост,оказа се че цялата предница е сменена и то на скоро в чужбина,тампоните ги смених с плътни нарочно,беше сменено дори и турбото,тоест за този автомобил са се грижили,двигателя мърка,повече от очевидно е че дефектите дето даде са доста странни,което го прави несигурен,за разлика от по-старите му събратя,вече имам финансови възможности да си купя чисто ново БМВ,но сериозно съм се замислил за това...
Иначе това наистина ми е любимата марка...комфорт,возия и удоволствие няма равна на себе си,може би единствено мерцедес е по интересна за каране
Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 24 Окт 2009, 18:23

Zdraveca написа:

:dummy: :dummy: :dummy:

Поздрав от един собственик на "кошара"...
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 24 Окт 2009, 18:34

Zdraveca написа:но като погледнеш реално 90% от хората парадират че тва е най-святата марка на света при положение че има и други коли които по нищо не им отстъпват!

Да ама като отвориш Auto Bild в 90% от случайте където има BMW, BMW-то е на първо място нали.

И неразбирам какво толкова му симпатизирате на smg за постовете му. Може да казва няколко истини, но подхожда с невероятно заядлив характер.

Колкото до LizarD - с какво толкова се е изложил, поне на мен ми беше интересно да му чета постовете. Пък smg найстина направи доста повърхностна забележка за правописа, на всеки се случва в бързината. Бързина не от дебелопръстие да е натиснал няколко клавиши, ами нормална грешка О-У и на мен ми се случва понякога, човешко е да се греши.

И аз мисля темата за изчерпана. Благодаря за постовете и интересните аргументи и спорове. Все пак моля темата да не се заключва , може някой да реши да напише още нещо ИНТЕРЕСНО :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата