Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Re: Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

Мнение от White 1913 Power » 23 Окт 2009, 16:06

стига сте срали по е36 тва също е добро бмв със добри характеристики и надеждност-да виждали сме много селски е36ци но аз лично съм виждал и доста селски е34 и е30.Аз не мога да разбера къв бмв ентусиаст си ако сереш по който и да е модел-всеки си има любим модел но задължително трябва да се отнася с уважение към всички други модели

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 23 Окт 2009, 16:18

LizarD написа:По BMW се плюе защото
1. Колата, дори стара е скъпа и малко хора си я позволяват. Другите им завиждат зарди ентосиазма (волята)..
2. Колата има скъпа подръжка спрямо тортинетките (опел,фолксвагините и т.н.)
3. Мутрите от 90-те предимно са карали Е34, Е32, 190D Etc. Абе като цяло БМВ и Мерц са запазена марка на престъпниците...
4. Всички ти казват, "Не взимай BMW, ...дрън дрън дрън.." ти им заявяваш че си готов да си ядеш обувките, но да караш любимата кола, независимо от това дали е на 5 или на 55 години (Мамкаму, купчина ламарини може да те остави на пътя, но никога няма да те остави на дъжда ] както 90% от КУРВИТЕ по наше време)
5. За тях 10 на 100 е огромен разход, който могат да си позволят само петролни магнати
6. Bmw определено гледат лошо, ( освен осма серия която пък се хвали с 5 литра двг)

Като цяло BMW е макрообщество от хора, предразположени към маниакални психически наклонности.

1. Някои хора, заради въздесъщата кола и четене по инетрнет, са забравили да си пишат домашните и са останали неграмотни ;)
2. Друго си е да им покажеш изтъркана синьо бяла турска емблема :)
3. Яко е да мутрееш в кош, който е на 25 години, и е имал 15 собственика ;) Обаче си караш, и балъците завиждат 
4. Наистина е готино и най-вече умно да живееш като скот, обаче да гъзарееш в квартала. И явно целевата група за впечатляване са същите тези к**ва 
5. За хвалба си е, че можеш да си позволиш, веднъж да седмица да капваш по 20лв 

///vlado написа:Аз пък немога да разбера какво удоволствие му доставя на човек да кара FWD (за евридейка и да налива,налива,налива и да си мисли,че кара супер спортна кола)
защото главно са тези хората които ни плюят.
Но все пак определящия фактор е финансовия - Има една приказка,че на лисицата гроздето и било кисело.

п.п макарче и ние не им оставаме длъжни отностно храната,
но все пак не е до такава степен ;)

А защо си мислиш, че всички като вас(бмвджиите) си мислят, че карат супер спортни коли?
Може и да те разачаровам, но и много не спортни коли имат много по-спортни качества от масовите бмвта.
Господин финансов фактор...били споделил каква кола караш? Каква и е пазарната стойност? Какво и е годишното обезценяване? Защо си мислиш, че е недостъпна за повечето хора
Всеки качил се на някаква останка от бмв си мисли, че кара най-елитната каляска 

///vlado написа:и за уникалните голфове по 3к ;)

Моята кола, не е предмет на разговор в момента 
Поста ти е офтопик и цели заяждане ...но точно затова съм написал, какво карам.
Моля продължи да хейтиш ;)

best_buy написа:По добре да си циганин и да караш КОЛА Отколкото големият патриот с 900к/с Гоуф2

Ето поредния ценител на качествени коли  Я кажи, яко ли да настъпваш шестаку, и да ти бляскат златните зъби?

Feanor написа:Има точно същото основание, колкото имаш и ти да смяташ че всички "ние" смятаме нещо подобно. Факт е, че има такива хора, както сред каращите BMW, така и сред каращите произволна друга марка. Еднакво глупаво е да се правят обобщения както на базата на едните, така и на базата на другите.

Моля прочети внимателно темата, и ще разбереш :)
Господин финансоф фактор, каза и отряза - колко е тъпо, да се кара друго освен rwd. Защото не е спортно :D
Обаче аз знам, че твоето мнение е същото, така че няма да си правя труда да споря и с теб :) Знам, че всички са спортисти тук ;)
Последна промяна smg на 23 Окт 2009, 16:37, променена общо 1 път
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 23 Окт 2009, 16:27

smg написа:А защо си мислиш, че всички като вас(бмвджиите) си мислят, че карат супер спортни коли?

Има точно същото основание, колкото имаш и ти да смяташ че всички "ние" смятаме нещо подобно. Факт е, че има такива хора, както сред каращите BMW, така и сред каращите произволна друга марка. Еднакво глупаво е да се правят обобщения както на базата на едните, така и на базата на другите.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: Mazda CX-7 Turbo
Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

Мнение от Zdraveca » 23 Окт 2009, 16:30

smg написа:
LizarD написа:По BMW се плюе защото
1. Колата, дори стара е скъпа и малко хора си я позволяват. Другите им завиждат зарди ентосиазма (волята)..
2. Колата има скъпа подръжка спрямо тортинетките (опел,фолксвагините и т.н.)
3. Мутрите от 90-те предимно са карали Е34, Е32, 190D Etc. Абе като цяло БМВ и Мерц са запазена марка на престъпниците...
4. Всички ти казват, "Не взимай BMW, ...дрън дрън дрън.." ти им заявяваш че си готов да си ядеш обувките, но да караш любимата кола, независимо от това дали е на 5 или на 55 години (Мамкаму, купчина ламарини може да те остави на пътя, но никога няма да те остави на дъжда ] както 90% от КУРВИТЕ по наше време)
5. За тях 10 на 100 е огромен разход, който могат да си позволят само петролни магнати
6. Bmw определено гледат лошо, ( освен осма серия която пък се хвали с 5 литра двг)

Като цяло BMW е макрообщество от хора, предразположени към маниакални психически наклонности.

1. Някои хора, заради въздесъщата кола и четене по инетрнет, са забравили да си пишат домашните и са останали неграмотни ;)
2. Друго си е да им покажеш изтъркана синьо бяла турска емблема :)
3. Яко е да мутрееш в кош, който е на 25 години, и е имал 15 собственика ;) Обаче си караш, и балъците завиждат 
4. Наистина е готино и най-вече умно да живееш като скот, обаче да гъзарееш в квартала. И явно целевата група за впечатляване са същите тези к**ва 
5. За хвалба си е, че можеш да си позволиш, веднъж да седмица да капваш по 20лв 

///vlado написа:Аз пък немога да разбера какво удоволствие му доставя на човек да кара FWD (за евридейка и да налива,налива,налива и да си мисли,че кара супер спортна кола)
защото главно са тези хората които ни плюят.
Но все пак определящия фактор е финансовия - Има една приказка,че на лисицата гроздето и било кисело.

п.п макарче и ние не им оставаме длъжни отностно храната,
но все пак не е до такава степен ;)

А защо си мислиш, че всички като вас(бмвджиите) си мислят, че карат супер спортни коли?
Може и да те разачаровам, но и много не спортни коли имат много по-спортни качества от масовите бмвта.
Господин финансов фактор...били споделил каква кола караш? Каква и е пазарната стойност? Какво и е годишното обезценяване? Защо си мислиш, че е недостъпна за повечето хора
Всеки качил се на някаква останка от бмв си мисли, че кара най-елитната каляска 

///vlado написа:и за уникалните голфове по 3к ;)

Моята кола, не е предмет на разговор в момента 
Поста ти е офтопик и цели заяждане ...но точно затова съм написал, какво карам.
Моля продължи да хейтиш ;)

best_buy написа:По добре да си циганин и да караш КОЛА Отколкото големият патриот с 900к/с Гоуф2

Ето поредния ценител на качествени коли  Я кажи, яко ли да настъпваш шестаку, и да ти бляскат златните зъби?

мисля че това е най-доброто обяснение! :yes: :yes: :yes:
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 23 Окт 2009, 16:32

добре признавам... нашите коли може да не са най-хубавите, най-новите, най-красивите и т.н.
но нашата БМВ общност е неповторима... няма друг форум и организация подобна на БМВ клуб България в цялата страна... ето на това вече завиждате и голфаджии и хлопелджии и хаудаджии :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 23 Окт 2009, 16:38

Код: Избери целия код
2. Друго си е да има покажеш изтъркана синьо бяла турска емблема :)
3. Яко е да мутрееш в кош, който е на 25 години, които е имал 15 собственика ;) Обаче си караш, и балъците завиждат 

1. Българина не спира да търси кусурите на човека отсреща. Ако той почти няма такива се заяжда за правописа. Много сме нахакани вскчки, като си мислим, че като пишем правилно и сме НИВА над човека, който в бързината е объркал буква. Тук не е енциклопедия и не мисля че постовете ми имат нужда от ПРОФЕСИОНАЛНА РЕДАКЦИЯ. Мисля че е достатъчно да се разбираме. Кирилицата е от уважение към майчиния език. Накратко - няма за какво да се хванеш и комплексарщината ти те кара да се правиш на тъп даскал по български език.

2. Предпочитам да не карам 1 седмица, но да отида до Бова кар и да сменя изтърканата емблема с оригинална от бова кар. Не ме познаваш- НЕ ГОВОРИ. Аз съм БЕДЕН, но не душевно. Въпрос на време е да забогатея и да мога да си позволя всичко за което мечтая. Това че съм по беден от теб или от средностатистическия беемвист, не ти дава право да ми държиш сметка колко често си карам колата и от какво се лишавам за да го правя. Това е личен мой избор. ПО ДОБРЕ ДА ЧУКАМ ЖЕНА СИ ( а не да ходя по к**ва), да си пия домашното (а не да ходя по барове) и да си карам баварката със спестените пари. Богаташино, утре като ме наемат някаде да ги трепя наред и като изкоча с Х6М да не мислиш че ще съм нещо повече от сега? Лапешки работи ей полудявам! В тоя форум влезнах с надеждата че лапетата ще са по малко но явно съм в дълбоко заблуждение.

3. Първо Е30 гамата определено не може да се нарече КОШ защото се търкаля повече от 25 години и все още се харесва масово от болшинството, харесващи спортното каране. Мутрееш е не точната дума. В Е34 ми харесва киселия поглед и това че всички на пътя се съобразяват с теб. За тея светилища на автомобилостроенето няма да говоря повече, защото се страхувам да не изпусна нещо важно. Всички ние, истинските бмв фенове знаем много за тези емблематични модели и последно на теб ще давам лекции от къде изгрява слънцето...

4. Погледни точка 2.
5. Веднъж в седмицата с бавареца и цяла седмица с евридейката - недей забравя тая опция, усещам че те е яд, че не си направил нещо което аз мисля да направя, не си се престрашил... ;) Айде следващия път като ми коментираш изказванията премисли няколко пъти какво ще напишеш защото ми става жал като чета жалки детски разсъждения породени от периода на пубертета...
Изображение
Изображение

Аватар
Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

Мнение от Zdraveca » 23 Окт 2009, 17:00

е как няма да се съобразяват хората на пътя като всеки келеш и чичко в критическа кара все едно жена му ражда?!
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 23 Окт 2009, 17:11

Ogi написа:добре признавам... нашите коли може да не са най-хубавите, най-новите, най-красивите и т.н.
но нашата БМВ общност е неповторима... няма друг форум и организация подобна на БМВ клуб България в цялата страна... ето на това вече завиждате и голфаджии и хлопелджии и хаудаджии :twisted:

Донякъде си прав...
БМВ клуб България е голяма сила :)
Качествата на общността са спорни ;)

LizarD
Добро оправдание...Само, че каквато и клавиатура подредба да ползваш. О не е близко до У :) Та трудно ще да е грешка, от бързане това :)
И не съм даскал по български език и литература...само съм грамотен :)
Интересно е, че мислиш хората с тази благородна професия за тъпи :) Ти явно си по-умен, въпреки че си беден :)
Въобще не ме интересува социалния ти статус и възможностите ти :)
Замислял ли си се, че се съобразяват с теб, защото ги е страх. Страх, че си поредния фанатик, които не мисли трезво и вярва в тези „бмв светилища”, които може да ги утрепе. Защото е надценил тази износена кола и своите шофьорски възможности ;)
Крайната фенщина засляпва прекалено много.
Колкото до възраста ми...отминаха годините на тинеджърството, жалко, но факт :)
Моля сподели за какво не съм се престрашил? Явно знаеш по-добре от мен:)
И на мен не ми е приятно, да чета неграмотни постове, но явно отсрещната страна, има други приоритети в живота ;)
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 23 Окт 2009, 17:25

не виждам причина твоите нападки към бмв да не се отнасят в по-голяма степен за която и да е било друга марка още повече за фолксваген.Има една приказка "не може всички да караме БМВ"(а не ФОЛКсваген)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 23 Окт 2009, 17:31

smg написа:

Кефя се и то много . А най ми прави кеф звука като мине 7к оборота , за жалост в твоя ГоУф никога няма да се насладиш на този звук . Също така ми прави кеф да си карам със сваленото таванче , да си слушам Harman/Kardon-а , прави ми кеф да си седя в готиния червен кожен салон , прави ми кеф да си я въртя щото виждаш ли ти тия от БМВ ми турили LSD между 2те задни гуми , прави ми кеф да си я ръчкам с над 240км/ч щото виждаш ли пак тия същите от БМВ ми сложили 343кс отпед . Голям кеф ми прави и да правя на смях Р32-ките . Още ли гоуфа е по добър?
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 23 Окт 2009, 17:37

Sharo написа:Докато ненаправят някви писти и полигони за целта по улиците ще си е така кво има да се чудят

кои са те?а дали на някой въобще му минава през ума да прави нещо такова в тези дни?
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Окт 2009, 17:55

Archangel написа:
Ogi написа:
не... най тъпото нещо е да видиш някоя консерва която лети с 200 в центъра на града... повярвай ако дрифтаджия те удари с 40 няма да е като удар с консерва с 200...

Да ти кажа, на 90% от хората няма да им пука дали ги е ударил някой с 40, 50, 60, 80 и т.н. Тия опорни точки нямат много смисъл. Прав си за едно - ако катастрофата я предизвика пъпчиво дрифтърче някой по-широчък човечец ще го прибере в багажника на бързата му 16 годишна 36ца с шамари по румените бузки, вместо да говори с него като при нормално ПТП. Това е разликата.

А тия другите приказки...завистта какво правела. Сори, ама аз ако карам 5 годишна кола не бих завиждал на поредния раздрънкан 15 годишен кошник, па ако ще 10 М-пакета да има.
Къде я видяхте тая завист. Е36 е общодостъпен автомобил, по-евтин вече от доста други марки в същия клас.
Гроздето било кисело...пхахаахаха, недейте да се излагате и да прекалявате със самочувствието. Ентусиазмът и любовта към марката е едно, но такива изказвания граничат с краен фанатизъм и са жалки.

павката написа:и каква е целта на темата :roll:
да се надъхвате безполезно,че видиш ли като имаме бмв и сме голяма работа,големи карачи,дрифтери,биячи,мутри и сякви такива...
нали се гледаме по съборите-колко малко са стока и имат нещо в главите си и не приказват пълни безмислици!
мен лично ми е омръзнало,като се събера с хора приближаващи 30г и да се почват едни теми,къде са подобаващи на 11-13годишни!
ама тя мизерията е виновна за всичко в тая държава,до вчера с някви безлични возила и сега кой може скача да става голема батка с автомобил от западната европа,без въобще да отговаря на положението му.
то страшни неща се обсъждат тука-36 е култ,бмв е адския дрифт автомобил и щом го притежаваш значи си дрифтер,останалите участници в движението да си вземат такава кола или да си правят харакири,щом се появи бмв на пътя,да се спира движението докато премине.... :dunno:
+1
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от Zdraveca » 23 Окт 2009, 17:59

best_buy написа:
smg написа:

Кефя се и то много . А най ми прави кеф звука като мине 7к оборота , за жалост в твоя ГоУф никога няма да се насладиш на този звук . Също така ми прави кеф да си карам със сваленото таванче , да си слушам Harman/Kardon-а , прави ми кеф да си седя в готиния червен кожен салон , прави ми кеф да си я въртя щото виждаш ли ти тия от БМВ ми турили LSD между 2те задни гуми , прави ми кеф да си я ръчкам с над 240км/ч щото виждаш ли пак тия същите от БМВ ми сложили 343кс отпед . Голям кеф ми прави и да правя на смях Р32-ките . Още ли гоуфа е по добър?

е нема такъв гъзар като тебе бате напрао да земеме да ти свалиме шапка а?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 23 Окт 2009, 18:22

Zdraveca написа:
е нема такъв гъзар като тебе бате напрао да земеме да ти свалиме шапка а?

Колегата просто отговори подобаващо, на заядливия коментар на smg...
Пък и аз бих му свалил шапка... Кара мечтата ми :smoke: А с нея реалността е точно такава, каквато я е описал :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 23 Окт 2009, 18:55

smg - моля не се заяждай със Lizzard или който и да било друг и не предизвиквай караници който довеждат до обиди за да не ми заключат темата.

И едно нещо немога да разбера , как си се излъгал да пишеш във форума на най-омразната си марка, и да имаш 400+ мнения ? Как са ти издържали нервите ?

А и да добавя, аз също свалям шапка на best_bye , заради правилния/подобаващия отговор.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата