Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?
Модератор: Общи модератори
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?
Zagy написа:Sharo написа:Докато ненаправят някви писти и полигони за целта по улиците ще си е така кво има да се чудят
Ти сериозно ли?![]()
![]()
ем кво .. и на мене ми тъпо някой като ми се залети с колелото насред улицата ама кво да напрай човека като няма кьорава алея из столицата разбираш ли ... и така някой с мотор - няма писта или като ми паркират по тротоарите - няма паркинги , гумаджиите вдигат цените за изправяне на джанти постоянно - еми то ясно нали няма ни една илица без дупки по нея
и все такива примери
и аз ще си дрифтя из София докато не ми покажат къде в София мога да го правя регламентирано. Това е моя грях в ежедневието, какъв ли е на плюещите по мен ?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Аз пък немога да разбера какво удоволствие му доставя на човек да кара FWD (за евридейка и да налива,налива,налива и да си мисли,че кара супер спортна кола)
защото главно са тези хората които ни плюят.
Но все пак определящия фактор е финансовия - Има една приказка,че на лисицата гроздето и било кисело.
п.п макарче и ние не им оставаме длъжни отностно храната,
но все пак не е до такава степен
защото главно са тези хората които ни плюят.
Но все пак определящия фактор е финансовия - Има една приказка,че на лисицата гроздето и било кисело.
п.п макарче и ние не им оставаме длъжни отностно храната,
но все пак не е до такава степен

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
По BMW се плюе защото
1. Колата, дори стара е скъпа и малко хора си я позволяват. Другите им завиждат зарди ентосиазма (волята)..
2. Колата има скъпа подръжка спрямо тортинетките (опел,фолксвагините и т.н.)
3. Мутрите от 90-те предимно са карали Е34, Е32, 190D Etc. Абе като цяло БМВ и Мерц са запазена марка на престъпниците... Нещо като Camaro навънка
Справка:
4. Всички ти казват, "Не взимай BMW, ...дрън дрън дрън.." ти им заявяваш че си готов да си ядеш обувките, но да караш любимата кола, независимо от това дали е на 5 или на 55 години (Мамкаму, купчина ламарини може да те остави на пътя, но никога няма да те остави на дъжда
, както 90% от КУРВИТЕ по наше време)
5. За тях 10 на 100 е огромен разход, който могат да си позволят само петролни магнати
6. Bmw определено гледат лошо, ( освен осма серия която пък се хвали с 5 литра двг)
Като цяло BMW е макрообщество от хора, предразположени към маниакални психически наклонности.
1. Колата, дори стара е скъпа и малко хора си я позволяват. Другите им завиждат зарди ентосиазма (волята)..
2. Колата има скъпа подръжка спрямо тортинетките (опел,фолксвагините и т.н.)
3. Мутрите от 90-те предимно са карали Е34, Е32, 190D Etc. Абе като цяло БМВ и Мерц са запазена марка на престъпниците... Нещо като Camaro навънка

- Код: Избери целия код
Camaro Forum: Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Не ми се лежи отново..
4. Всички ти казват, "Не взимай BMW, ...дрън дрън дрън.." ти им заявяваш че си готов да си ядеш обувките, но да караш любимата кола, независимо от това дали е на 5 или на 55 години (Мамкаму, купчина ламарини може да те остави на пътя, но никога няма да те остави на дъжда

5. За тях 10 на 100 е огромен разход, който могат да си позволят само петролни магнати
6. Bmw определено гледат лошо, ( освен осма серия която пък се хвали с 5 литра двг)
Като цяло BMW е макрообщество от хора, предразположени към маниакални психически наклонности.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
аз мисля, че знам отговора.
добрите продукти поляризират(или ги харесват или не, без средно положение) хората.
добрите продукти поляризират(или ги харесват или не, без средно положение) хората.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами аз тук съм се начел на толкова обидни квалификации към другите марки, че се учудвам много на тази тема
Е36 е станало вече нарицателно както и пернишкият голф-двойка. И да ви кажа в моят град почти всички БМВ-та (без 4-5 бройки) ги карат наистина цигани и не си пестят оптическият тЮнинг-съжалявам, че нямам снимки, но тия деформирани брони, жабешко-зелената боя, играчки на чистачките и зарядните на газовите уредба направо излагат марката.
Ама иначе всичките са с лепенка "М3" отзад, няма значение, че някакви си 220 коня, ги делят от мощността на този модел... 

Никой не мое ма връне на селу!
Че има колеги за бой - има.
Но основополагащият принцип е, че гроздето е кисело и тия, които карат по-хубави коли от нас са ХХХ 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък много мразя некви келеши дето "дрифтят",това е възможно най-тъпото нещо дето може да се види на улицата и най интересното е че после въпросните легени ги продават като "отличен автомобил" а той му изпилил съзнанието.
Е за това нормалните хора мразят когато видят некакъв олигоелемент с Е36 да се опитва да прави некакви глупости
BTW-вчера гледам една 36 ,ама толкова селки тунингована ,че даже и сложил по 2 ауспуха от всяка страна ...но забравил да свали емблемата 316 от капака...е направо ми се иде да го ритна подобен екземпляр
Е за това нормалните хора мразят когато видят некакъв олигоелемент с Е36 да се опитва да прави некакви глупости
BTW-вчера гледам една 36 ,ама толкова селки тунингована ,че даже и сложил по 2 ауспуха от всяка страна ...но забравил да свали емблемата 316 от капака...е направо ми се иде да го ритна подобен екземпляр
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
thewhitestig написа:Не веднъж съм чувал обиди насочени към BMW клубът, обиди към хората които кара BMW-та, обиди към BMW като автомобил. BMW-тата били за селяни,цигани и келеши които немогат да карат.
Та защо е тази омраза към BMW? сега немога да видам много примери, но последното на което се натъкнах от друг автомобилен форум. Спорът е за автомобилите задвижвания.да правим евала на тия със задното защото са състезатели и дрифтаджии, така ли?
И по какво точно се различавате вие по-горните от обикновените юзъри на улицата в града?
Щото ми е писнало от разни дрифтаджийчета с бмв-та да ми изскачат с вратите напред по улиците и всички да трябва да спират за да не стане мазало!
Като не ги бива за шофьори и нямат пари за поддръжка, да си карат предното задвижване, лично на мен никакво удоволствие не ми доставя управлението на този тип "автомобили". Със сигурност завиждат много, въпреки че почти всички си нямат и представа как се държи на пътя добре конструиран автомобил със задно задвижване, а си вадят изводи от лада на 30 години, или москвич 408

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
LizarD написа:...
Получаваш безплатен билет за "Бисери от форума"

Колкото по темата, да приказват квото искат!

Дреме ми на шмайзера, щото точно тия същите гледат лошо и напъват, лепят ти се за задната броня и т.н., ама и умрялата 520 комби като й отвориш дросела и виждаш как изостават някъде назад в огледалата, или както казва един добре познат индивид "Припадат с автовози"

Също ги е яд че аз влизам в един завой с кораба с 90, а те с повече от 60 не могат щото разбираш ли, на него волана му свърша ама завоя не свърша

А колкото до колегата с нисанския аватар/забравих ник-а

Примери от последната седмица бол, от сигурно 20 катастрофи в София, който видях за последните 2 седмици, само една кола беше със задно/3-та на владимир вазов от вторник/ всичко друго беше голфове, астри и какви ли не други.
Също ми е много интересно твърдението че "БМВ си купуват тия дето не могат да карат", хубаво само дето тия дето на същите редовня реплика йм е и "Задното много носи", което само казва кой може и кой не може да кара

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Еми ще ни викат цигани - минете през факултето там е като BMW Welt от 90-те... 

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Абе чета и чета и чета- знаете ли че ми дреме на шмайзера колко цигани карат Е36.
Това ли е главния критерий ,който определя модела- ами да оплюеме и S-класата тогава,защото само мангали напоследък засичам,които ме и гледат лошо отвътре

Това ли е главния критерий ,който определя модела- ами да оплюеме и S-класата тогава,защото само мангали напоследък засичам,които ме и гледат лошо отвътре

Последна промяна laviatan на 23 Окт 2009, 10:18, променена общо 1 път
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Joro_Paveto написа:Еми ще ни викат цигани - минете през факултето там е като BMW Welt от 90-те...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
"прави" са си хората да плюят, защото BMW-тата за нищо не стават

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Е.Димитров написа:Аз пък много мразя некви келеши дето "дрифтят",това е възможно най-тъпото нещо дето може да се види на улицата и най интересното е че после въпросните легени ги продават като "отличен автомобил" а той му изпилил съзнанието.
не... най тъпото нещо е да видиш някоя консерва която лети с 200 в центъра на града... повярвай ако дрифтаджия те удари с 40 няма да е като удар с консерва с 200...
следващото по тъпо нещо е да видиш няколко пишлемета гонейки се из улиците на града... изпреварвания от ляво от дясно... минаване на червено и т.н.
следващото по тъпо нещо е да се напиеш кат идиот и да тръгнеш да се возиш...
следващото по тъпо нещо е пенсионер който едвам гледа да се качи в жигулката си и да тръгне смело с 20 да се вози
мога да ти изреждам до утре...
сигурен ли си че най-тъпото е да дрифтиш из града?
а относно легените с "изпитото съзнание" трудна работа... явно никога не си си карал колата на ръчка и незнаеш на какво са способни двг-тата на БМВ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
тва БМВ е най-гадната възможна марка, само се чупи, когато не е счупена харчи много и е нестабилна на пътя.
За капак гледа лошо и създава проблеми със закона, с бордюри и с други шофьори.
Е как да не ги обичаш тия коли

За капак гледа лошо и създава проблеми със закона, с бордюри и с други шофьори.
Е как да не ги обичаш тия коли