рециклиране на рейка ! (търся НЕНО от СТАРА ЗАГОРА) !!!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46 sedan 2.0D
Мечтае да кара: e46 M3

рециклиране на рейка ! (търся НЕНО от СТАРА ЗАГОРА) !!!!!

Мнение от hip_hop_joe » 20 Окт 2009, 19:42

здравейте колеги днес си поръчах външен и вътрешен накрайник за рейката че нещо мойте бяха здали явно багажа , че голямо тракане , луфт , поднасяне при завой и неравности . И въпроса ми е следния лесно ли се подменят старите с нови и дали е по-добре да ходя в сервиз ,че сам няма да мога да се справя и необходими ли са някой по специфични инструменти за тази манипулация. И горе долу ( знам че навсякъде е различно ) какви парички взимат за смяната на 2 външни и 2 вътрешни накрайника ?

мерси за отзивите биле те и леко подигравателни , негативни и надявам се и положителни .
Последна промяна hip_hop_joe на 21 Окт 2009, 16:48, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: рециклиране на рейка !

Мнение от metodi80 » 20 Окт 2009, 20:14

hip_hop_joe написа:здравейте колеги днес си поръчах външен и вътрешен накрайник за рейката че нещо мойте бяха здали явно багажа , че голямо тракане , луфт , поднасяне при завой и неравности . И въпроса ми е следния лесно ли се подменят старите с нови и дали е по-добре да ходя в сервиз ,че сам няма да мога да се справя и необходими ли са някой по специфични инструменти за тази манипулация. И горе долу ( знам че навсякъде е различно ) какви парички взимат за смяната на 2 външни и 2 вътрешни накрайника ?

мерси за отзивите биле те и леко подигравателни , негативни и надявам се и положителни .

Накрайницте се сменят лесно , не са необходими никакви по-специфични инструменти (ако разполагаш с разните ключове , тресчотки , вложки и т.н ... "стандартно" гедоре ако имаш , то можеш да си ги смениш и сам накрайниците...). Ако не си пипал никога по ходовата част на автомобила и изобщо ако никога не си пипал да ремонтираш , то по-добре иди на майстор...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 21 Окт 2009, 11:18

И после задължително на реглаж на предницата
Изображение
Дизелите са мъртви души.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hip_hop_joe » 21 Окт 2009, 16:46

проблема е че не разполагам с много инструменти и почти ми е ясно какво ще стане ще излязат 1-2 нестандартни номера на клучове и т.н.

колеги имам молба към всички от СТАРА ЗАГОРА моя майстор който само той пара по колата нещо си е сменил номера и немога се сваржа с него че е в нов сервиз моля който познава момчето да ми пише едно коментарче.

момчето се казва НЕНО работеше преди в с.Хрищени в сладовата им база и се занимава само с бмв-та и доста си разбира от работата.

благодаря ви предварително .

старши ентусиаст
Аватар

Re: рециклиране на рейка ! (търся НЕНО от СТАРА ЗАГОРА) !!!!!

Мнение от metodi80 » 21 Окт 2009, 21:08

Колега , само да вметна, че името на темата ти не съответства на въпроса ти ... в смисъл в случая въпроса ти няма нищо общо с рециклиране на рейка ... та ако сметнеш за необходимо , промени името ... примерно " смяна на накрайници " или нещо от сорта ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: рециклиране на рейка ! (търся НЕНО от СТАРА ЗАГОРА) !!!!!

Мнение от hip_hop_joe » 22 Окт 2009, 0:55

мерси за вмятането накрайнице са сменени всичко е 6 + темата може да се заклучва намерих си и телефона на НЕНО
момче от форума са отзова за което му благодаря искрено темата може да се заклучва

Назад към E36